Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Επαυλη-όνειρο στο Μπελ Ερ πωλείται αντί 235.000.000 €!

Το νεόκτιστο «παλάτι» διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, τρεις κουζίνες, 21 μπάνια, ελικοδρόμιο, αίθουσα μπόουλινγκ και άλλες πολυτέλειες

Το σπίτι των απόλυτα… πολυτελών ονείρων celebrities, αλλά και απλών ζάπλουτων ανθρώπων, βγαίνει στο σφυρί. Οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί μάλλον θα πρέπει να μείνουν στην απόλαυση της θέας του από φωτογραφίες, καθώς το σπίτι απαιτεί για την αγορά του τσέπη… παχύσαρκη και με μεγάλο βάθος, αφού η τιμή του αγγίζει τα 235.000.000 ευρώ!

gw45egwe 2

Τι έχει αυτό το σπίτι για να αξίζει τα λεφτά του; Το ωραιότερο αλλά και ακριβότερο σπίτι του Χόλιγουντ, ίσως και του Λος Αντζελες, είναι ένα νεόκτιστο αρχοντικό, χτισμένο ψηλά στο Μπελ Ερ.

gw45egwe 5

Εχει έκταση 3.500 τετραγωνικών μέτρων, που ξεδιπλώνονται σε τέσσερις ορόφους. Σε αυτά τα τετραγωνικά φιλοξενεί 12 υπνοδωμάτια, 21 μπάνια, τρεις κουζίνες, ασανσέρ επενδεδυμένο με δέρμα κροκόδειλου, σινεμά 40 θέσεων, πισίνα υπερχείλισης με… υδάτινο μπαρ και θέα 270 μοιρών προς το κέντρο της πόλης και τον ωκεανό. Και αυτά είναι μόνο τα βασικά. Το σπίτι πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, και με πολλά εξτρά «φορτωμένο», καθώς περιλαμβάνεται ένας στόλος αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, σταθμευμένων στο γκαράζ. Μεταξύ αυτών μια Rolls-Royce φτιαγμένη κατά παραγγελία, μία Bugatti και μια αντίκα Allard, συνολικής αξίας 28.200.000 ευρώ.

«Καλούδια»

Διαθέτει αίθουσα μπόουλινγκ τεσσάρων λωρίδων, εξοπλισμένη με παπούτσια σε όλα τα νούμερα, αλλά και δωμάτιο «γλυκών» με πανύψηλους κυλίνδρους γεμάτους «αμαρτίες». Επίσης, δύο κάβες εφοδιασμένες με εκατοντάδες σαμπάνιες και κρασιά, ειδικής παραγγελίας γυάλινα τραπέζια πινγκ-πονγκ και μπιλιάρδου και 130 έργα τέχνης.

gw45egwe 3

Αν αυτά δεν… πείθουν τον υποψήφιο αγοραστή, ένα ελικόπτερο είναι πάντα σταθμευμένο στην οροφή του σπιτιού, με την άδεια για προσγειώσεις και απογειώσεις στο θησαυροφυλάκειο και ένα ιστιοφόρο Hobie Cat να περιμένει, έτοιμο για φανταστικά ταξίδια αναψυχής, όταν βαρεθεί να τριγυρνά στο σπίτι η νέα οικοδέσποινα ή πλήττει αφόρητα ο σπιτονοικοκύρης. Οσο για το ποιος θα… καθαρίζει το σπίτι; «Πακέτο» με το σπίτι η νέα οικοδέσποινα θα «παραλάβει» και επτά υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης, οι οποίοι ζουν στην ξεχωριστή πτέρυγα του προσωπικού. Το ερώτημα είναι ποιος μπορεί να αγοράσει αυτό το αρχοντικό.

gw45egwe 4

Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο, η τιμή είναι προσιτή για 585 δισεκατομμυριούχους στις ΗΠΑ και περίπου 2.500 παγκοσμίως. Το ποιος μεταξύ αυτών θα το εκτιμήσει και θα το δει ως επένδυση θα φανεί…

gw45egwe 1

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...