Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Τρίτο (?) πρόσωπο η αιτία του χωρισμού Φρίμαν-Αμπινγκτον

Σύμφωνα με τη «Sun», οι δύο εκ των πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής σειράς «Σέρλοκ» έβαλαν τέλος στη σχέση που διατηρούσαν από το 2000, εξαιτίας της στενής συνεργασίας του «Γουότσον» με ερευνήτρια θεμάτων της showbiz

Ως φιλικό παρουσίασαν τον χωρισμό τους ο Μάρτιν Φρίμαν και η Αμάντα Αμπινγκτον, οι δύο ηθοποιοί που υποδύονται το ζευγάρι στην πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σέρλοκ». Ωστόσο, «κατάσκοποι» της εφημερίδας «Sun» κάνουν λόγο για την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Συγκεκριμένα, η Αμπινγκτον φέρεται ότι ήταν πολύ ανήσυχη για τον στενό δεσμό του Μάρτιν Φρίμαν με μια συνεργάτιδά του, πριν από τον Δεκέμβριο, οπότε ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η 42χρονη ηθοποιός ήταν «έξαλλη» και «απαιτούσε απαντήσεις» για τη φιλία του 45χρονου με μια ερευνήτρια θεμάτων σοουμπίζ, με την οποία είχε στενή συνεργασία.

Ολη αυτή η ιστορία είχε προκαλέσει μεγάλη ένταση και ψυχρότητα στο ζευγάρι, το οποίο όμως κατάφερε να σώσει την κατάσταση για χάρη των δύο παιδιών του, του 10χρονου Τζο και της 8χρονης Γκρέις. «Στο τέλος ο χωρισμός της Αμάντα και του Μάρτιν ήταν πολύ φιλικός».

«Θέλουν να παραμείνουν φίλοι»

«Ευτυχώς κατάφεραν να πάνε παρακάτω, ενώ και οι δύο υπογραμμίζουν πόσο σοβαρή είναι η πρόθεσή τους να παραμείνουν οι καλύτεροι φίλοι» αναφέρει η εφημερίδα.

Εν τω μεταξύ, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Φρίμαν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να τονίσει και πάλι το πόσο εκτιμά την πρώην σύντροφό του, με την οποία ήταν μαζί από το 2000. «Λατρεύω τη δουλειά της Αμάντα. Νομίζω ότι είναι φανταστική ως ηθοποιός και είναι φανταστική ως γυναίκα και, ναι, την αγαπώ. Πάντα θα αγαπώ την Αμάντα, αλλά ναι, είμαστε (χωριστά)… ξέρετε τι συνέβη» είπε χαρακτηριστικά στο Radio Times.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι δεν είχε κάνει ποτέ γάμο, παρά την πολυετή σχέση του.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της το 2015 η Αμπινγκτον είχε αστειευτεί, λέγοντας ότι δεν υπήρχε λόγος, αφού είχαν ήδη φωτογραφία με γαμήλια περιβολή από τα γυρίσματα της σειράς «Σέρλοκ»!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα