Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Σαββατοκύριακο 21-22 Ιανουαρίου 2017

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τα κενά που νιώθετε στις σχέσεις σας να διογκωθούν, χωρίς να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την κατάσταση. Είναι πιθανό να…

ΚΡΙΟΣ: Μην αναβάλλετε για αργότερα ό,τι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Ενισχύονται σημαντικά σχέσεις, γνωριμίες και οικονομικά. Πάρτε πιο ανάλαφρα τη ζωή και δείτε την καθημερινότητά σας με τρυφερότητα και χιούμορ.

ΤΑΥΡΟΣ: Γίνετε πιο παρατηρητικοί, προσεκτικοί και ψύχραιμοι με τους γύρω σας, γιατί οι απαιτήσεις γίνονται πιο σοβαρές. Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο, κόπο, χρήμα και κυρίως ψυχολογική φθορά, προσπαθήστε να αλλάξετε έστω και λίγο τις απόψεις σας και να γίνετε πιο ευέλικτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας τώρα που σχέσεις και συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο. Θα επιβιώσετε ακόμα και με αυτούς που δεν εγκρίνετε απόλυτα, οπότε πάρτε απόφαση ότι θα συνεργαστείτε και με αυτούς. Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας και περιορίστε τον εγωκεντρισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Σίγουρα έχει αυξηθεί κατά πολύ η ανάγκη σας για απόλυτη αγάπη, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να τη διεκδικήσετε δεν είναι προβάλλοντας ανασφάλεια ή ταυτίζοντας τον εαυτό σας με άλλους.

ΛΕΩΝ: Επειδή μεγάλο μέρος του μήνα θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και εντατικά με τις σχέσεις σας, είναι πολύ σημαντικό να μην κινηθείτε απερίσκεπτα ή να κάνετε ενέργειες που θα μπορούσαν να χαλάσουν το κλίμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε την αξιοπρέπεια και την αυτονομία σας, για να δείξουν οι άλλοι σεβασμό σε αυτά που ζητάτε. Δώστε ηθική αλλά και πρακτική συμπαράσταση σε πρόσωπα της οικογένειάς σας που το χρειάζονται, ώστε να την έχετε κι εσείς αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε στους άλλους ότι τους υπολογίζετε και τους χρειάζεστε, μετριάζοντας κτητικότητα, ζήλια και εγωισμό. Θα χρειαστεί να περιορίσετε την ανησυχία και το άγχος σας, για να είστε πιο προσεκτικοί σε εργασίες που απαιτούν χειρισμό μηχανημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σας. Οι πολλές επαφές και οι μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε και να δείχνετε καλύτερα από πριν, ενώ, αλλάζοντας παραστάσεις, θα λάμψετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού δεν μπορείτε να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας, επιβάλλεται να κινηθείτε διαλλακτικά στις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί, ακόμα και αυτές που θα σας φανούν δελεαστικές, θα σας βάλουν αργότερα σε οικονομικές περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τα κενά που νιώθετε στις σχέσεις σας να διογκωθούν, χωρίς να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την κατάσταση. Είναι πιθανό να αρχίσετε να επαναστατείτε, αλλά οι γύρω σας δεν θα καταλαβαίνουν τον λόγο, αφού δεν θα έχετε εκφράσει τις ανησυχίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα σας κουράσει. Ωστόσο είναι κάτι παροδικό και στο μέλλον θα υπάρξουν θετικά νέα και ενισχύσεις από άτομα του εργασιακού χώρου που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούργιες ισορροπίες και να δουλεύετε απερίσπαστοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε σε τάξη τις θετικές συνεργασίες, αλλά και αντιμετωπίστε επαγγελματικούς αντιπάλους. Κρατηθείτε μακριά από άτομα που υπόσχονται αβέβαιες επενδύσεις. Μόνο αν επενδύσετε σωστά θα βγείτε κερδισμένοι.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...