Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Ψυχάκιας» ελληνοαυστραλός σκόρπισε τον θάνατο σε γειτονιά της Μελβούρνης

Η απόλυτη παράνοια στη Μελβούρνη, με 26χρονο «ψυχάκια» να θερίζει με το αυτοκίνητό του δεκάδες ανθρώπους. Τέσσερις νεκροί, μεταξύ αυτών και ένα 10χρονο παιδάκι

Ναρκωτικά, ψυχολογικά προβλήματα και ξεσπάσματα βίας αποδεικνύονται τα συστατικά που οδήγησαν στην απόλυτη παράνοια τον 26χρονο ομογενή δράστη του μακελειού στη Μελβούρνη. Ο Δημήτριος Τζέιμς «Τζίμι» Γκαργκασούλας σε κατάσταση αμόκ θέρισε με το αυτοκίνητό του δεκάδες ανθρώπους, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων, μεταξύ των οποίων κι ένα 10χρονο παιδί, και αφήνοντας πίσω του πάνω από 20 τραυματίες.

Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Γκαργκασούλας είχε βγει από το κρατητήριο με εγγύηση, μετά τη σύλληψή του για μια σειρά από αδικήματα, όπως άσκηση ενδοοικογενειακής βίας και gwry4yuκλοπή αυτοκινήτου, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η αυστραλιανή εφημερίδα «The Age». Εμενε με τη μητέρα του σ’ ένα συγκρότημα εργατικών κατοικιών στο Γουίνδσορ, όπου φέρεται ότι μαχαίρωσε τον αδερφό του, τον Αγγελο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Καβγάδες

Οι γείτονες αναφέρουν ότι ήταν πολύ συχνοί οι οικογενειακοί καβγάδες, που γίνονταν αντιληπτοί από ουρλιαχτά και βρισιές. Οσο για το αυτοκίνητο με το οποίο έπεσε πάνω στους περαστικούς, φαίνεται να ανήκει στον 76χρονο Γκάβιν Γουίλσον, που είναι γείτονας της οικογένειάς του. Ο Γουίλσον δήλωσε ότι ο Γκαργκασούλας είναι «καλό παιδί», αλλά παραδέχεται ότι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έγινε βίαιος. Οπως αποκαλύπτει, πήγε στο διαμέρισμα του ηλικιωμένου με μια Βίβλο, κάθισε κάτω και άρχισε να την καίει προτού του πετάξει το φλεγόμενο βιβλίο στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, αφού τον γρονθοκόπησε, τον απείλησε ότι, αν δεν του έδινε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, θα του έβγαζε τα μάτια.

Ο διαταραγμένος Ελληνας ομογενής, πατέρας αδιευκρίνιστου αριθμού παιδιών, στο δεύτερο προφίλ του στο facebook, που δημιούργησε πρόσφατα, είχε αρχίσει να κάνει συστηματικά αναρτήσεις για τη θρησκεία, τον Θεό, τον σατανά, στις οποίες έκανε ασυνάρτητα σχόλια. Προφητική πάντως αποδείχθηκε ανάρτησή του, στην οποία έγραφε ότι θα χρειαστεί ολόκληρος στρατός να τον εξουδετερώσει. Συγγενής του, που βγήκε σε κανάλι, δήλωσε ότι ο Γκαργκασούλας είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά και μπαινόβγαινε στη φυλακή με σχετικές κατηγορίες.

«Ο Τζίμι ήταν πάντα ένα κακό άτομο. Τρέμω. Με το που είδα τη φωτογραφία από το σημείο της επίθεσης είχα προαίσθημα ότι ήταν αυτός. Δεν μπορώ να το πιστέψω!» δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα σε κατάσταση σοκ.

gwry4yu copyΟύρλιαζε πως «έρχεται το τέλος του κόσμου»!

Πράγματι, η συμπεριφορά του «Τζίμι» επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα την Παρασκευή και με τρόπο που δεν θα περίμενε κανείς.

Τις πρώτες πρωινές ώρες η γειτόνισσα Τζες Μπέργκιν αποκαλύπτει ότι άκουσε ουρλιαχτά έξω από το διαμέρισμα της οικογένειάς του και κοίταξε από το παράθυρο. Τον είδε να μαχαιρώνει κάποιον και μετά να μαχαιρώνει το αυτοκίνητο, στο οποίο μπήκε και έφυγε.

Η Αστυνομία άρχισε να τον καταδιώκει, επειδή υπήρχε η πληροφορία ότι κρατούσε όμηρο μια γυναίκα, η οποία φέρεται ότι, σε κάποιο σημείο της διαδρομής κατάφερε να του ξεφύγει.

Ο Γκαργκασούλας συνέχισε την τρελή πορεία του σπινιάροντας και παρενοχλώντας περαστικούς, μέχρι που έφτασε στις 2 μ.μ. τοπική ώρα σε περιοχή με εμπορικά κέντρα κοντά στην Μπερκ και Κουίν Στριτ, στο κέντρο της Μελβούρνης, όπου πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στο πλήθος.

«Ερχεται ο Αρμαγεδδών! Το τέλος του κόσμου έρχεται σήμερα. Να δείτε ειδήσεις» ούρλιαζε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, προτού χτυπήσει τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

«Είδαμε περίπου έξι ανθρώπους να εξοστρακίζονται από το αυτοκίνητο από εδώ και από εκεί. Είδα έναν άνθρωπο να πετιέται στον αέρα σχεδόν έως το ύψος της οροφής του αυτοκινήτου, καθώς οι πεζοί ρίχνονταν πάνω σε ένα από τα καταστήματα» δήλωσε στο Reuters η 46χρονη Σαρν Μπέιλις, ενώ σοκάρει και μαρτυρία που κάνει λόγο για ένα μωρό που εκτοξεύτηκε από το καροτσάκι του.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...