Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τέτοιο τέρας δεν υπάρχει

46χρονος από την Πάτρα, που είχε καταδικαστεί για αρπαγή κοριτσιού, όταν αποφυλακίστηκε, βίαζε την κόρη του και τη φίλη της, ενώ εξανάγκαζε σε στοματικό sex και το αγόρι της

Αμετανόητος βιαστής ανηλίκων, που είχε προφυλακιστεί για κακοποίηση και αρπαγή κοριτσιού, μόλις βγήκε από το κελί ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του πάνω στα άγουρα κορμιά της 16χρονης κόρης του και μιας 14χρονης φίλης της.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Δεν του έφτανε που βίαζε τις δύο ανήλικες, κατηγορείται ότι εξανάγκαζε σε στοματικό sex και το αγόρι της κόρης του! Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος Πατρινός προσέγγιζε και άλλα παιδιά μέσω ψεύτικου προφίλ στο facebook!

Το τέρας συνελήφθη στο σπίτι του στα Ζαρουχλέικα ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε ο γ’ ανακριτής Πατρών για τα αδικήματα του βιασμού, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης ανηλίκου. Ωστόσο, η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς οι αστυνομικοί φοβούνται ότι είναι πολύ πιθανό να είχαν πιαστεί και άλλα παιδιά στα «νύχια» του. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην «Espresso» αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ο 46χρονος είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2014 κατηγορούμενος για την αρπαγή και τον βιασμό ενός 16χρονου (τότε) κοριτσιού. Ομως, στις αρχές του 2015 αφέθηκε ελεύθερος καθώς στη δίκη κατέπεσε η κατηγορία του βιασμού και καταδικάστηκε μόνο για αυτήν της αρπαγής, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να του επιβάλει φυλάκιση μερικών μηνών.

Οπως φαίνεται, με το που βγήκε από τη φυλακή συνέχισε την αρρωστημένη δράση του, την οποία αποκάλυψαν στην Ασφάλεια Πατρών την περασμένη Τετάρτη η πρώην σύζυγός του μαζί με τη μητέρα της 14χρονης φίλης της μικρής, οι οποίες έμαθαν πρόσφατα για τον εφιάλτη που έζησαν τα παιδιά τους στα χέρια του.

«Ψάρευε» μέσω facebook

Σύμφωνα με την καταγγελία τους, το χρονικό διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου του 2015 ο 46χρονος βίαζε κατ’ επανάληψη τη 16χρονη κόρη του και μία φορά τη 14χρονη φίλη της, ενώ εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις και τον 18χρονο Ρουμάνο φίλο της κόρης του! Ολο αυτόν τον καιρό τόσο τα άτυχα κορίτσια όσο και ο νεαρός αλλοδαπός ένιωθαν φόβο και ντροπή και δεν αποκάλυπταν αυτά που είχαν υποστεί. Τελικά, όμως, βρήκαν το κουράγιο.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο αδίστακτος άνδρας είχε ανοίξει στο facebook ψεύτικο προφίλ και προσπαθούσε να έρθει σε επαφή και με άλλα παιδιά. Μάλιστα, εμφανιζόταν στις αναρτήσεις του ως… πιτσιρίκος και «ψάρευε» τόσο αγόρια όσο και κορίτσια, παροτρύνοντάς τα να βγουν μαζί του για καφέ.

Αλλωστε, με τον ίδιο τρόπο είχε προσεγγίσει τον Φεβρουάριο του 2014 και το πρώτο θύμα του, ένα 16χρονο κορίτσι. Οπως είχε καταγγείλει τότε η ανήλικη, μόλις ήπιαν καφέ την οδήγησε στο σπίτι του στα Ζαρουχλέικα όπου τη βίασε, ενώ στη συνέχεια τη «φυλάκισε» και δεν την άφηνε να φύγει επί τέσσερις ολόκληρες ημέρες, ώσπου εκείνη κατάφερε να το σκάσει! Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών στον οποίο οδηγήθηκε ο κατηγορούμενος παιδεραστής άσκησε εις βάρος του δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία, και αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...