Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη σκέφτεστε απερίσκεπτα και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τη συναισθηματική σας σχέση ή…

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε σύγχυση και περνάτε μια μεταβατική περίοδο. Τίποτα δεν σας αρέσει από αυτά που υπάρχουν και ό,τι υπάρχει δεν σας ικανοποιεί. Μην πτοείστε από αλλαγές στα σχέδιά σας και καθυστερήσεις. Τολμήστε να εφαρμόσετε νέες και πρωτοποριακές ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν αναθεωρήσετε μερικές από τις ιδέες σας, τίποτα δεν θα είναι δυσεπίλυτο. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και προβλήματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας, μη χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να μάθετε να είστε συνετοί στις αποφάσεις σας και να είστε πιο προσεκτικοί στις κοινωνικές και τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Για να καταλάβετε τη συμπεριφορά των άλλων ακούστε τα μηνύματα που σας στέλνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρκετές τυχερές στιγμές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά οι αντιξοότητες που θα υπάρχουν θα σκιάζουν την καλή ψυχολογική σας διάθεση. Είναι σίγουρο ότι θα σας απασχολήσουν αξιοκρατικά θέματα στον εργασιακό σας χώρο.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ξεκαθαρίσετε άμεσα το τοπίο από προβλήματα που είναι αισθητά στη συναισθηματική σας σχέση για να έρθουν τα καλύτερα. Μοιραστείτε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας για να μην πάθετε υπερκόπωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βιαστείτε να δεχτείτε προτάσεις και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, αν οι όροι δεν είναι ευνοϊκοί, γιατί προέχει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές και τις συμφωνίες σας. Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που πάτε να πράξετε.

ΖΥΓΟΣ: Προστατέψτε την υγεία σας και αξιοποιήστε την τύχη σας. Δεχτείτε την πραγματικότητα και μην κολλάτε σε ό,τι είναι οριστικά χαμένο. Κρατήστε τα απαιτούμενα όρια σε μια φιλία που δεν θέλετε να πάρει ερωτική τροπή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε μέσα σε συνεργασίες που έχουν ζωτική σημασία για εσάς τώρα αλλά και στο μέλλον. Ελπίδες που ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ετοιμαστείτε για νέους αγώνες και αναλάβετε νέες ευθύνες. Προσέξτε τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε για να μη βάλετε σε κίνδυνο τα επαγγελματικά σχέδιά σας ή τον οικονομικό σας τομέα. Τα διλήμματα που έχετε δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατηθείτε μακριά από αντιθέσεις στον εργασιακό χώρο και μην ξοδεύετε χωρίς λόγο τα χρήματά σας. Δεν πρόκειται να γίνει κάποιο θαύμα για να βγείτε από το αδιέξοδο. Για να μη μαλώνετε με τους συνεργάτες σας, εξομαλύνετε τις καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη σκέφτεστε απερίσκεπτα και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τη συναισθηματική σας σχέση ή για τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να υλοποιήσετε κάποιες από τις προσδοκίες σας θα πρέπει και κάτι να θυσιάσετε. Φανείτε συντηρητικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα σας βγουν σε καλό, αν δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ