Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η showbiz είπε το «ναι» για χάρη της «Ελπίδας»

Κουφέτα, ροδοπέταλα και wedding party για παρουσιαστές, ηθοποιούς και τραγουδιστές

her6hrt 3Σχεδόν όλη η showbiz… παντρεύτηκε! Περισσότεροι από 60 celebrities περπάτησαν την περασμένη Παρασκευή στην πασαρέλα του MEC Παιανίας για τις ανάγκες του 2ου «Yes I Do» catwalk, ενισχύοντας τους σκοπούς του Συλλόγου Oραμα Ελπίδας, με στόχο την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών!

ΑΠΟ ΤΗΝ  
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Υπό τη διοργάνωση της Μυρτώς Κάζη, στήθηκε ένα φαντασμαγορικό bridal show, στο οποίο διάσημοι φόρεσαν νυφικά και γαμπριάτικα κοστούμια.

her6hrt 4Μεταξύ τους η σούπερ σέξι Ελενα Παπαβασιλείου, η τσαχπίνα Ζοζεφίν Βέντελ, οι σχετικά πρόσφατα χωρισμένες Ανθή Σαλαγκούδη και Αννα Πρέλεβιτς, η εναλλακτική Γιούλικα Σκαφιδά, η τραγουδίστρια των Otherview και παρουσιάστρια του backstage στο «The Voice» Ελενα Τσαγκρινού, αλλά και… το κορίτσι του James Bond στο «Skyfall» Τόνια Σωτηροπούλου. Μάλιστα, η τελευταία φόρεσε μια δημιουργία του οίκου Ζούλιας, θυμίζοντας ντίβα μιας άλλης εποχής. Στην πασαρέλα για τις ανάγκες του «Yes I Do» ανέβηκαν επίσης η Ιλένια Ουίλιαμς και ο σύντροφός της Δημήτρης Ουγγαρέζος. Οι δυο τους φόρεσαν δημιουργίες διαφορετικών σχεδιαστών, αλλά ακόμη κι έτσι έκαναν τρόπον τινά μια άτυπη πρόβα γάμου.

Στο event, το οποίο παρουσίασε η εμπνεύστριά του Μυρτώ Κάζη, πήραν μέρος ακόμη η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Σάββας Πούμπουρας, αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» πρωτοτύπησε. Ηταν η μοναδική που δεν εμφανίστηκε με νυφικό στην πασαρέλα. Αντί γι’ αυτό προτίμησε μια τουαλέτα του Δημήτρη Πέτρου που είχε κάτι από τη χολιγουντιανή λάμψη της Τζέσικα Ράμπιτ. Στο φινάλε της επίδειξης «Yes I Do» εμφανίστηκαν στο catwalk μικρά παιδιά, ραίνοντας τα πλήθη με λουλούδια και ρύζι.

Selfies με πειράγματα

Γέλια, χαρές και selfies. Στα παρασκήνια του bridal show «Yes I Do», στο MEC Παιανίας, στήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ένα μικρό πάρτι.

Οπως συμβαίνει στους περισσότερους γάμους, έτσι κι εκεί τα χαμόγελα έδωσαν και πήραν, με πολλούς από τους συμμετέχοντες να εύχονται για πλάκα ο ένας στον άλλον «η ώρα η καλή»! Φυσικά, ο φακός της «Espresso» ήταν εκεί, απαθανατίζοντας τα δημοφιλή πρόσωπα σε διάφορα στιγμιότυπα προτού ανέβουν στο catwalk.

Η προετοιμασία ξεκίνησε αρκετές ώρες πριν από την επίδειξη, με τους celebrities να αφήνονται στα έμπειρα χέρια των μακιγιέρ και των κομμωτών που επιστρατεύτηκαν για να επιμεληθούν τις εμφανίσεις τους. Η Γιούλικα Σκαφιδά ήταν από εκείνους που έκαναν χαβαλέ στο backstage, ποζάροντας στον φακό με το νυφικό της, μαύρα γυαλιά και αθλητικά παπούτσια.

Γνωστό πειραχτήρι και ο Σάββας Πούμπουρας, έκανε τους πάντες να γελούν με τα αστεία του, ενώ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να βγάλει και μια selfie με τη συνεργάτιδά του στον Alpha Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι Ιλένια Ουίλιαμς και Δημήτρης Ουγγαρέζος προσπάθησαν να αποφύγουν τα… μέλια μπροστά στους φωτογράφους, καθώς δεν επιθυμούν να τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά την προσωπική ζωή τους.

Κούραση

Ο φακός «τσάκωσε» την Ανθή Σαλαγκούδη, προφανώς κουρασμένη από την προετοιμασία, να κάθεται στο πάτωμα φορώντας το νυφικό της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, από την άλλη, απέφυγε να την τραβήξουν φωτογραφίες στα παρασκήνια με το νυφικό που έδειξε, αφού επιθυμία της ήταν να ξαφνιάσει ευχάριστα το fashion crowd μια και καλή την ώρα που θα εμφανιζόταν στο catwalk. Και τα κατάφερε!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...