Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Πώς ξέφυγε το «κτήνος» της Αγραφιώτου

► Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 69χρονης συνταξιούχου στο Μαρούσι
► Η κρυφή πόρτα στο υπόγειο πάρκινγκ, το μυστήριο με τα κλειδιά και η καρδιά με άσπρα λουλούδια στον τάφο της

Μια «κρυφή» πόρτα στο υπόγειο γκαράζ του τρόμου στο Μαρούσι, όπου βρήκε φρικτό θάνατο η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου πριν από εννέα μήνες, ίσως μαρτυρεί πώς ξέφυγε από το κτίριο το κτήνος που «χτύπησε» ανενόχλητο μέσα στα σκοτάδια.

Ο τρόπος δράσης του μανιακού killer, που όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορεί ανάμεσά μας, δείχνει ότι γνώριζε καλά τον χώρο, ενώ το γεγονός ότι δεν άφησε πίσω του στοιχεία κρατά στο σημείο μηδέν τις έρευνες των αστυνομικών για το γκραν γκινιόλ έγκλημα.

Σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης συνταξιούχου, η οποία είχε βρεθεί στο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ – κλιμακοστάσιο super market 34 μέρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή της, προχώρησε την Παρασκευή η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Η δημοσιογράφος βρέθηκε με την κάμερα στους χώρους όπου η άτυχη Αγραφιώτου ήρθε τετ α τετ με τον δολοφόνο της και μάταια πάλεψε να σωθεί. Μαζί της ήταν και ο εκπρόσωπος εταιρίας ξένων συμφερόντων, στην οποία ανήκουν τα διαμερίσματα που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο. Ο ίδιος πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο φονιάς να διέφυγε από την πόρτα του κλιμακοστασίου που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, όπου δεν υπάρχουν κάμερες ούτε συναγερμός, ενώ η έξοδος καλύπτεται από φυτά.

Οπως διαπιστώθηκε μάλιστα, η πόρτα αυτή μπορεί να ανοίξει από μέσα, αλλά από την εξωτερική πλευρά μόνο με κλειδιά. Επειτα από έρευνα η εκπομπή ξεκαθάρισε ότι τα κλειδιά φυλάσσονται στον Δήμο Αμαρουσίου αλλά και στην ιδιοκτήτρια εταιρία του κτιρίου. «Ως εταιρία μεταβιβάσαμε και παραδώσαμε επίσημα στον Δήμο Αμαρουσίου το τρίτο υπόγειο γκαράζ του κτιρίου ως δωρεά. Τότε ο φωτισμός λειτουργούσε κανονικά. Παραδώσαμε όλα τα κλειδιά, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της συγκεκριμένης πόρτας που οδηγεί στην έξοδο» είπε ο εκπρόσωπος και επεσήμανε ότι μετά την είδηση της ανεύρεσης του πτώματος στο τρίτο υπόγειο έψαξαν για να δουν αν είχε παραβιαστεί ο χώρος προς και από τα διαμερίσματα, αλλά δεν βρήκαν κάτι. Να σημειωθεί ότι τότε το τρίτο υπόγειο γκαράζ ήταν κλειστό για το κοινό και στη ράμπα των αυτοκινήτων ήταν τοποθετημένη αλυσίδα που εμπόδιζε την πρόσβαση. Πολλοί όμως συνήθιζαν να τη βγάζουν για να παρκάρουν εκεί.

Ο ιατροδικαστής

Στο μεταξύ σε δηλώσεις τους ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας και ο ιατροδικαστής γιατρός Δημόσιας Υγείας Σωκράτης Τσαντίρης μίλησαν για τη βιαιότητα που υπέστη η άτυχη γυναίκα.

Οπως αναφέρθηκε, η 69χρονη συνταξιούχος δέχθηκε κλιμακούμενα χτυπήματα και υπέστη ισχυρή άσκηση δύναμης, κάτι που προκύπτει από τα πολλά κατάγματα στο σώμα της και κυρίως στην κορυφή του κεφαλιού της.

Καρδιά με λευκά λουλούδια στον τάφο της

Ερωτήματα γεννά στους λιγοστούς φίλους και συγγενείς της άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου η «επίσκεψη» από κάποιον -τον οποίο ακόμα δεν έχουν εντοπίσει-, που άφησε στον τάφο της 69χρονης ένα στεφάνι σε σχήμα καρδιάς με ολόλευκα λουλούδια!

Την αποκάλυψη έκανε ο πιο στενός συγγενής της άτυχης συνταξιούχου. «Πήγα πρόσφατα και είδα την καρδιά κρεμασμένη στον σταυρό του μνήματος. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ποιος μπορεί να το άφησε εκεί. Μου φάνηκε περίεργο» είπε στο «Φως στο τούνελ» ο Γιώργος, βαφτισιμιός της δολοφονημένης γυναίκας, ο οποίος σπουδάζει στη Μόσχα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συνταξιούχος τα τελευταία χρόνια δεν είχε την ίδια οικονομική άνεση, καθώς ξόδευε πολλά για τη φροντίδα της κατάκοιτης μητέρας της, η οποία πέθανε έναν μήνα μετά την εξαφάνιση-μυστήριο της κόρης της.

«Κανείς δεν κέρδισε από αυτό που έπαθε η νονά μου» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε: «Δεν ξέρω αν ήταν το τέλειο έγκλημα. Αλλά ας βρεθεί ο δολοφόνος όχι μόνο για να δικαιωθεί η νονά μου, αλλά και για να μην κινδυνέψει άλλος».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...