Στρατηγική για single γυναίκες

Προτάσεις ειδικών για τη σωστή επιλογή και αναζήτηση του «κύριου κατάλληλου» σε πολλές και παράλληλες δοκιμές (ραντεβού)

Προτάσεις ειδικών για τη σωστή επιλογή και αναζήτηση του «κύριου κατάλληλου» σε πολλές και παράλληλες δοκιμές (ραντεβού)

Με ψάξιμο ψύλλου στ’ άχυρα παρομοιάζουν οι γυναίκες που είναι μόνες την αναζήτηση για τον «κύριο κατάλληλο» στις μέρες μας.

Πώς, λοιπόν, μπορεί να γίνει μια αποστολή -που φαντάζει αδύνατη- εφικτή και να οδηγήσει στο happy end που έχουν ανάγκη; Με πολλές παράλληλες δοκιμές, υποστηρίζουν οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων, οι οποίοι μάλιστα παρέχουν και συμβουλές για να μη γίνεται αντιληπτό ότι μια γυναίκα διερευνά ταυτόχρονα τις προοπτικές περισσοτέρων της μίας… πορτοκαλιών.

«Ακόμη και αν δεν ψάχνετε για τον “κύριο τέλειο” και απλώς ενδιαφέρεστε για χαλαρά ραντεβού, το να βγαίνετε έξω μόνο με έναν άνδρα περιορίζει τις επιλογές σας και σας προκαλεί μια ελαφρά απογοήτευση για την όλη διαδικασία» εξηγεί χαρακτηριστικά στο βιβλίο της με τίτλο «How to be selfish» («Πώς να είστε εγωίστρια») η Ολγκα Λεβάντσουκα.

«Τα ραντεβού με πολλούς ή -αλλιώς- κυκλικά ραντεβού είναι must. Κάθε γυναίκα που είναι μόνη πρέπει να το κάνει. Δεν είναι απιστία, είναι απλώς τακτική για να κρατάς ανοιχτό το φάσμα των επιλογών σου» υπερθεματίζει η Ιντια Κανγκ, επίσης ειδική σε θέματα σχέσεων.
Γιατί, όμως, κάνει καλό σε μια γυναίκα να δοκιμάζει παράλληλα πολλές επιλογές; Οπως εξηγούν, δίνει δυνατότητα σε μια γυναίκα να ελέγχει καλύτερα την ερωτική ζωή της, επειδή αυτή η τακτική την αναγκάζει να βγει έξω από τη ζώνη άνεσής της, δηλαδή έξω από αυτά στα οποία έχει συνηθίσει, οπότε της δίνει πραγματικά την ευκαιρία να ανακαλύψει αυτό που αληθινά θέλει σε έναν άνδρα.

Αμεση σύγκριση

Επίσης, τα «πολυραντεβού» την κάνουν πιο ανοιχτόμυαλη και τη βοηθούν να απελευθερωθεί από κλισέ που έχει στο μυαλό της για τους άνδρες, ενώ σε πολύ πρακτικό επίπεδο προσφέρουν τη δυνατότητα της άμεσης σύγκρισης. Οπως τονίζεται, ωστόσο, παραμένει βασικό θέμα τακτ ο άνδρας, με τον οποίο βγαίνει μια γυναίκα κάθε φορά, να μη νιώθει ότι είναι ένας από τους πολλούς. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί, αν δεν βγαίνει μαζί τους στο ίδιο μέρος, αν δεν κανονίζει πάνω από ένα ραντεβού την ίδια μέρα και, κυρίως, αν δεν τους κάνει φίλους στο facebook, τονίζουν οι ειδικοί.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ