Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Τα σχήματα που συνεχίζουν 2017

Ο νέος χρόνος έχει μπει δυναμικά όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας. Οι εντυπωσιακές συνεργασίες που μας κράτησαν συντροφιά τους τελευταίους μήνες του 2016 συνεχίζουν ακάθεκτες την εντυπωσιακή τους πορεία ενώ ταυτόχρονα στο μουσικό τοπίο της πόλης κάνουν την εμφάνισή τους νέοι χώροι που υπόσχονται τις πιο δυνατές συγκινήσεις. Πλέον οι επιλογές για τη νυχτερινή σας έξοδο είναι αμέτρητες και ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο το Kratisinow έρχεται με τη νέα, άκρως λειτουργική εφαρμογή του για να σας κατατοπίσει πλήρως σχετικά με τα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το τι συμβαίνει στα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης. Κατεβάζοντας την εφαρμογή kratisinow APP μπορείτε μέσα σε λίγα λεπτά να δείτε που εμφανίζεται ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης, τις ημέρες λειτουργίας του κέντρου που σας ενδιαφέρει αλλά και να  κάνετε  κράτησή στο μαγαζί της αρεσκείας σας.

LIVE STAGES

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ : ΚΑΛΙΔΗΣ –ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ – ΝΑΖΗΣ

Από 10 Φεβρουαρίου ξεκινάει το νέο δυνατό σχήμα στα Βόρεια Προάστια είναι Αυτοκινηση μαρουσι καλιδης καραδημος

ANODOS LIVE STAGE – ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη επιστρέφει από τις 11 Φεβρουαρίου στο ANODOS LIVE STAGE για το καθιερωμένο χειμερινό ραντεβού με τους θαυμαστές της. Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο ANODOS για ακόμη μια φορά και οι εμφανίσεις της θα διαρκέσουν για 4 Σάββατα.

4711 – ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

Εδώ και 5 χρόνια ο Διονύσης Σχοινάς έχει κάνει το πιο εντυπωσιακό come back. Η επιστροφή του έγινε στο νυχτερινό club 4711 το οποίο σήμερα συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά στέκια της πόλης έχοντας πάντα στο ενεργητικό του τον αγαπημένο τραγουδιστή. Οι εμφανίσεις του συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο και το 2017.

BOX – ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Η τεράστια επιτυχία που γνωρίζουν τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τις  box Athens μελισσες να αποτελούν το πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα. Η επιλογή να στελεχώσουν την επανεκκίνηση του ιστορικού club BOX ATHENS (πρώην W) αποδείχτηκε επιτυχημένη αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουν να γεμίζουν ασφυκτικά το μαγαζί κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχοντας μαζί τους τη Josephine και τον DJYoung.

VERTU – ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το νέο club της παραλιακής VERTU έκανε την εμφάνισή του στον μουσικό χάρτη της πόλης έχοντας στα ηνία του τον Ηλία Βρεττό. Από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του έδειξε πως ήρθε για να κάνει θραύση στη νυχτερινή διασκέδαση αφού κάθε Παρασκευή και Σάββατο κατακλύζεται από το κοινό έχοντας ήδη δημιουργήσει τους δικούς του φανατικούς θαμώνες.

CABARET – ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Στο Κολωνάκι και το CABARET η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο κάθε Παρασκευή και Σάββατο με την Έλλη Κοκκίνου και τον Λούκα Γιώρκα να συνεχίζουν τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις.

-ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ-

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ – ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

Αναμφίβολα ο Μάκης Δημάκης αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της φετινής σεζόν και όχι άδικα. Στην πρώτη του χρονιά σε νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας έχει καταφέρει να βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις προτίμησης του κοινού. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο βοτανικος δημακης τιμες συνεχίζονται και τη νέα χρονιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

TEATRO – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Από το περασμένο καλοκαίρι αποτέλεσε την είδηση της χρονιάς. Η μουσική σύμπραξη του Βασίλη Καρρά με τον Νότη Σφακιανάκη στο TEATRO συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού και οι εμφανίσεις τους συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

FANTASIA – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ – ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Αποτέλεσε το σχήμα του καλοκαιριού και η μεγάλη τους επιτυχία τους έδωσε το εισιτήριο και για την χειμερινή σεζόν. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη συνεχίζουν να κρατάνε ψηλά τον πήχη της διασκέδασης στην παραλιακή πραγματοποιώντας μια σπουδαία πορεία από την πίστα του FANTASIA κάθε Σάββατο και Κυριακή.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ – ΠΑΟΛΑ

Άλλη μια μεγάλη συνεργασία που έχει δημιουργήσει πάταγο στη νυχτερινή Αθήνα πραγματοποιείται στη σκηνή του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ με τον Σάκη Ρουβά και την Πάολα να βρίσκονται ήδη στους κερδισμένους της φετινής σεζόν. Οι εμφανίσεις τω ν 2 καλλιτεχνών συνεχίζονται στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της οδού Πειραιώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – ΠΕΓΓΥ ΖΗΝΑ

Εδώ και αρκετά χρόνια τους συνδέει μια δυνατή φιλία η οποία φέτος μετουσιώθηκε σε μια δυνατή συνεργασία. Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγγυ Ζήνα αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα της χρονιάς και η σπουδαία συνεργασία τους στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ συνεχίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

ΥΤΟΝ – ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Τα καθιερωμένα Σαββατοκύριακα άλλαξαν για τον Νίκο Βέρτη αφού την φετινή σεζόν οι εμφανίσεις του στο νέο του χώρο, το ΥΤΟΝ, πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.  

CLUB 22 – ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ – ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Η φετινή συνεργασία του CLUB 22 συνδυάστηκε με την μεγάλη επιστροφή του Νίκου Κουρκούλη ο οποίος μαζί με τον Πάνο Κιάμο αποτέλεσε ένα από τα πιο εκρηκτικά δίδυμα της σεζόν. Το επιτυχημένο σχήμα, λόγω υποχρεώσεων του πρώτου, έριξε αυλαία λίγο μετά τα Χριστούγεννα όμως πολύ σύντομα το αγαπημένο μαγαζί θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό με άγνωστο, προς το παρόν, σχήμα.

ΕΝΑΣΤΡΟΝ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

simeio g mazonakis tilefono

Για άλλη μια χρονιά ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σεζόν με το μοναδικό του πρόγραμμα να κλέβει τις εντυπώσεις. Οι εμφανίσεις του στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

-ΠΙΣΤΕΣ-

CARAMELA – ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΑΝΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ – KNOCK OUT

Στο CARAMELA επιστρέφει φέτος ο Γιώργος Τσαλίκης και έχοντας στο πλευρό του μια μοναδική ομάδα συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

FRANGELICO – ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ – ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

frangelico makropoulos 4

Στο FRANGELICO συνεχίζεται η παρέλαση σπουδαίων λαϊκών ονομάτων. Στο γνωστό κέντρο της παραλιακής την φετινή σεζόν βρίσκεται ο Νίκος Μακρόπουλος έχοντας στο πλευρό του την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάκη Αρσενίου και κάθε εβδομάδα από Τετάρτη έως Κυριακή μας προσφέρουν το πιο δυνατό πρόγραμμα.

VIP ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΝΤΑΤΟΣ – ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΑΝΤΖΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΚΑ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΙΝΑ ΝΙΑΡΟΥ

Το VIP ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ για ακόμη μια χρονιά πρωταγωνιστεί στο μουσικό τοπίο της πρωτεύουσας έχοντας στην πίστα του τον Τριαντάφυλλο και μια εξαιρετική ομάδα να τον πλαισιώνει.

-CLUB-

Το Ακανθους Club στο Γκάζι συνεχίζει την πετυχημένη πορεία των 2 χρόνων λειτουργίας του 

{{-PCOUNT-}}43{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...