Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφθονες θα είναι οι ευκαιρίες που θα έχετε για να βάλετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σχέδιά, αλλά μη φανταστείτε ότι όλες θα είναι πραγματικές. Διαχωρίστε τις αληθινές από τις ουτοπικές, ώστε να μην υπάρχουν απογοητεύσεις.

ΚΡΙΟΣ: Γίνετε πιο κοινωνικοί, για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν άτομα που δειλιάζουν, όμως αποφύγετε παράτολμες κινήσεις ή μεγάλες αγορές. Κρατήστε μια ισορροπία στις προσωπικές σχέσεις σας, γιατί, αν και το κλίμα θα δείχνει πιο ήρεμο, αρκετές από τις σχέσεις σας θα δοκιμαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα, για να μπει καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις. Ασχοληθείτε με νέα θέματα και μην αναλάβετε άλλες ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ρεαλισμός στα προσωπικά θέματα είναι προτιμότερος, για να μην παίρνετε λανθασμένες αποφάσεις και να μην αφήνετε εκκρεμότητες να καθυστερούν την πρόοδό σας. Υπερασπίστε τα πιστεύω σας και προχωρήστε σε γόνιμες διαπραγματεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με αγάπη και συνέπεια θα κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες.

ΛΕΩΝ: Δώστε χρόνο για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Προγραμματίστε κάθε κίνησή σας και μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή. Συντονιστείτε με τις περιστάσεις προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους που σας καταλαβαίνουν. Δείξτε τα κίνητρά σας και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας. Κρατηθείτε μακριά από έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

ΖΥΓΟΣ: Χάνετε την πραγματική ουσία των πραγμάτων όταν αφιερώνεστε σε πρακτικά θέματα. Κάντε αλλαγές στον προσωπικό χώρο σας και νιώστε ανανεωμένοι. Ξεχωρίστε τους καλούς φίλους σας από τους υπολοίπους, από τους οποίους πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναπληρώστε τις γνώσεις που σας λείπουν και δεν θα βγείτε χαμένοι. Μην αφήνετε τη δουλειά να σας απορροφά και ξεχνάτε τη διασκέδαση και τον έρωτα. Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και προσηλωθείτε στην καριέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε σε αισθηματικά θέματα να μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Επειδή δεν θα λείψουν οι αιτίες που θα ανατρέψουν λεπτές ισορροπίες, απαιτείται από πλευράς σας να διατηρήσετε την αντικειμενικότητα και την ψυχραιμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφθονες θα είναι οι ευκαιρίες που θα έχετε για να βάλετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σχέδιά, αλλά μη φανταστείτε ότι όλες θα είναι πραγματικές. Διαχωρίστε τις αληθινές από τις ουτοπικές, ώστε να μην υπάρχουν απογοητεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε στιγμές που σας αμφισβητούν, υιοθετήστε πιο διπλωματική συμπεριφορά που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την ένταση και θα κάνει τους γύρω σας να καταλάβουν ότι προσπαθείτε να διαλύσετε τις δυσαρμονίες που υπάρχουν στις μεταξύ σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Βασικές αρχές στην κοινή ζωή με το ταίρι σας πρέπει να είναι το αίσθημα της δικαιοσύνης, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και να ζείτε το κάθε λεπτό μαζί ολοκληρωτικά. Μόλις ισχυροποιηθεί η σχέση σας, δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματα του συντρόφου σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...