Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

15χρονος σκότωσε 6χρονο στην Κομοτηνή

Κομοτηνή: Αγοράκι (που ήταν κωφό) βρέθηκε νεκρό και δεμένο χειροπόδαρα σε εγκαταλειμμένο σπίτι ανάμεσα σε σκουπίδια και ακαθαρσίες, κοντά στην παραγκούπολη όπου κατοικούσε

Κομοτηνή: Αγοράκι (που ήταν κωφό) βρέθηκε νεκρό και δεμένο χειροπόδαρα σε εγκαταλειμμένο σπίτι ανάμεσα σε σκουπίδια και ακαθαρσίες, κοντά στην παραγκούπολη όπου κατοικούσε

Με μια αδιανόητη τραγωδία έπεσε η αυλαία της έρευνας για τον εντοπισμό ενός 6χρονου κωφού αγοριού, που είχε εξαφανιστεί από την παραγκούπολη Αλάν Κουγιού της Κομοτηνής. Το αγοράκι βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα και δολοφονημένο μέσα σε εγκαταλειμμένο σπίτι, και εξετάζεται αν ο 15 χρόνων καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του το κακοποίησε σεξουαλικά, καθώς είχε ανάλογο παρελθόν.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

Η συνταρακτική υπόθεση ήρθε στο φως όταν το άψυχο σώμα του μικρού Μεχμεταλή Σεζάλ βρέθηκε στην παλιά μονοκατοικία, σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από το σημείο της εξαφάνισής του. Οι αστυνομικές Αρχές τον αναζητούσαν από τις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, όταν οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνιση, προκαλώντας την κινητοποίηση της οργάνωσης Χαμόγελο του Παιδιού, που εξέδωσε αμέσως amber alert.

Μαρτυρίες ανθρώπων, οι οποίοι είχαν δει το αγοράκι λίγο πριν εξαφανιστεί, ανέφεραν ότι ένας από τους τελευταίους που συναντήθηκαν μαζί του ήταν ο 15χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα ομιλίας. Οι αστυνομικοί θεώρησαν τον έφηβο ύποπτο, καθώς πριν από περίπου τρεις μήνες τούς είχε απασχολήσει με την απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου αγοριού

Οταν εντοπίστηκε ο 15χρονος, φέρεται ότι ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε τον 6χρονο! Μάλιστα, τους οδήγησε ο ίδιος στο σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα του παιδιού, μέσα σε σκουπίδια και ακαθαρσίες. Τόσο το θύμα όσο και ο φερόμενος ως δράστης προέρχονται από τη μουσουλμανική μειονότητα και ζούσαν στην ίδια παραγκούπολη. Ομως η ανάκριση του 15χρονου ήταν προβληματική καθώς δεν γνωρίζει τη νοηματική ή δεν ήθελε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς.

sftghfg

Ασφυξία

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κυφνίδης, ο οποίος έκανε χθες νεκροψία, εκτίμησε ότι ο θάνατος του 6χρονου οφείλεται σε ασφυξία. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες της ανατριχιαστικής δολοφονίας αναμένονται σήμερα, όταν ολοκληρωθεί η νεκροτομή. Ωστόσο, σοκάρουν οι περιγραφές του ιατροδικαστή για την κατάσταση του ανηλίκου. «Το αγοράκι βρέθηκε δεμένο στα χέρια και τα πόδια, και καλυμμένο με μπουφάν. Βρήκα στο στόμα του μερικές εκδορές στο άνω και το κάτω χείλος. Αλλα τραύματα δεν εντόπισα, ενώ, αν έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, θα το ξέρω μόλις ολοκληρωθεί η νεκροτομή, καθώς στο μέρος όπου έγινε η αυτοψία δεν μπορούσα να κάνω εξετάσεις» είπε στην «Espresso» ο ιατροδικαστής.

Οι αστυνομικοί, πάντως, λόγω του παρελθόντος του 15χρονου που συνέλαβαν θεωρούν ως πιο πιθανό κίνητρο το σεξουαλικό. «Το αγοράκι δεν είχε πάνω του ούτε χρήματα ούτε αντικείμενα αξίας. Πέραν του σεξουαλικού, δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία που να στρέφουν τις έρευνες σε άλλο πιθανό κίνητρο του δράστη» εκτίμησαν αξιωματούχοι των διωκτικών Αρχών που ασχολούνται με τη διαλεύκανση του εγκλήματος.

Στο Αλάν Κουγιού (κάτι σαν τις φαβέλες της Βραζιλίας) κατοικούν Ρομά κάτω από άθλιες συνθήκες και για την κοινωνικοποίησή τους έχουν κάνει ελάχιστα οι φορείς της Πολιτείας. Παρόλο που η παραγκούπολη βρίσκεται μια ανάσα από το Διοικητήριο της Κομοτηνής, ακόμη και η Αστυνομία δυσκολεύεται να την προσεγγίσει.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...