Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

To πρωί αστυνομικός και το βράδυ μοντέλο

Η Σαμάνθα Σεπουλβέντα όταν δεν περιπολεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης κάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις με σέξι εσώρουχα

Η Σαμάνθα Σεπουλβέντα όταν δεν περιπολεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης κάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις με σέξι εσώρουχα

Το πρωί βάζει χειροπέδες στους κλέφτες, 3 154ενώ με τη βραδινή δουλειά της αφήνει να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να βάλει χειροπέδες σε κάθε άντρα που του αρέσει να τον… συλλαμβάνουν.

Η Σαμάνθα Σεπουλβέντα είναι αστυνομικός, επειδή όμως οι απολαβές της (140.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 130.000 ευρώ) ίσως δεν είναι αρκετές, αποφάσισε να διαθέσει το κορμί της στον χώρο της μόδας.

Η νεαρή καλλονή, με καταγωγή από τη Γουατεμάλα, περιπολεί τη μέρα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ενώ το βράδυ φωτογραφίζεται με εσώρουχα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία. Κι όταν έχει άδεια, ταξιδεύει στον κόσμο για φωτογραφίσεις.

Η γυναίκα-φαντασίωση των αντρών έχει ήδη 110.000 followers στο Instagram, οι οποίοι ακολουθούν κάθε βήμα της στη μόδα και, φυσικά, τα σχόλιά τους είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Η ίδια υποστηρίζει πως η βραδινή δουλειά της και η έκθεσή της στα social media έχουν οδηγήσει αρκετές φορές ανθρώπους που διέπραξαν αδικήματα να εμφανίζονται αυτοβούλως μπροστά της και να της παραδίνονται. «Μπορείς να με συλλάβεις» είναι η ατάκα που ακούει αρκετές φορές στις περιπολίες της, ενώ οι πιο kinky τύποι τής λένε ότι μπορεί να το κάνει όποτε θελήσει.

Η ίδια δεν αφήνει ανεκμετάλλευτες τέτοιες περιπτώσεις, καθώς θεωρεί πως οι γυναίκες αστυνομικοί μπορεί μερικές φορές να τα καταφέρουν καλύτερα από τους άντρες, επιστρατεύοντας τη θηλυκότητά τους. «Με τις γυναίκες είναι λιγότερο επιθετικοί, οπότε μια κρίση εκτονώνεται ευκολότερα» λέει. Θυμάται, μάλιστα, την περίπτωση ενός άντρα που είχε δείρει άσχημα τη γυναίκα του και απειλούσε να σκοτώσει τους συναδέλφους της. Οταν εκείνη εμφανίστηκε, ο δράστης «πάγωσε» και, έτσι, συνελήφθη χωρίς περαιτέρω δυσκολία. Ενώ του περνούσε χειροπέδες, της ζήτησε να βγουν ραντεβού.

4 79

Η 32χρονη αστυνομικός και μοντέλο κατατάχθηκε στην αστυνομία το 2010, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στα Οικονομικά. Τρία χρόνια αργότερα μια φίλη της σχεδιάστρια εσωρούχων τής ζήτησε να ποζάρει με δημιουργίες της κι έτσι άρχισαν όλα. Μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει για φωτογραφίσεις σε Βρετανία, Αυστραλία, Ισπανία και Νικαράγουα.

2 311

Σε όσους τη χαρακτηρίζουν πολύ σέξι, απαντά ότι απλώς «αποθεώνει το γυναικείο κορμί». Σε όσους θεωρούν πως οι πόζες της είναι προσβλητικές, τους ζητάει να κλείσουν τα μάτια, ενώ, όταν πηγαίνει στο τμήμα ή κάνει περιπολίες, φροντίζει να είναι καθωσπρέπει, πιάνοντας αλογοουρά τα μαλλιά της και αποφεύγοντας το μακιγιάζ.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....