Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Ευχές και υποσχέσεις από τον Νίκο Βούτση

Η κοπή της πίτας των κοινοβουλευτικών συντακτών, το φλουρί και τα δωράκια

Η κοπή της πίτας των κοινοβουλευτικών συντακτών, το φλουρί και τα δωράκια

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Εκοψε την πίτα των κοινοβουλευτικών συντακτών ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ευχόμενος στους δημοσιογράφους, που πλήττονται βαριά από την ανεργία, να κρατήσουν τις δουλειές τους.

Τον κλήρο για τα δωράκια που μοιράστηκαν έβγαλε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, που έφτασε στο εντευκτήριο με ωραίο κασκόλ και κάζουαλ ντύσιμο, όπως το συνηθίζει ακόμη και όταν ανεβαίνει στην έδρα.

img 1481 img 1486

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός, ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Δημήτρης Μπαλαούρας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης. Το φλουρί κέρδισε η δημοσιογράφος Νατάσσα Θωμά από το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το δωράκι που χάρισε ο πρόεδρος στους συντάκτες της Βουλής ήταν μια ροδιά, το δέντρο της τύχης, ενώ υποσχέθηκε και ταμπλετάκια για να μπορούμε να δουλεύουμε καλύτερα. Μπράβο, πρόεδρε, ωραία χειρονομία!

Με μαύρο γιλεκάκι και σικ εμφάνιση

serbitora

Στολή φόρεσαν οι υπάλληλοι των χώρων εστίασης της Βουλής. Μαύρο γιλεκάκι και σικ εμφάνιση για γυναίκες και άνδρες, που φροντίζουν τους βουλευτές με νέο λουκ. Το καινούργιο «αφεντικό» των καφενείων και του εστιατορίου, ο Μανώλης Μάργελος, ένας πολύ γλυκός και σεμνός άνθρωπος, ζήτησε αυτή την πρώτη μικρή αλλαγή από το προσωπικό. Ο Ροδίτης επιχειρηματίας έχει όρεξη για δουλειά και, ενώ κάθε αρχή είναι δύσκολη, για εκείνον το συγκεκριμένο ξεκίνημα αποτελεί ακόμα μία πρόκληση.

Την αλλαγή της στολής ακολουθούν οι ανακαινίσεις των χώρων, αφού πρώτα ο επιχειρηματίας πάρει το «ΟΚ» από τη Bουλή ότι μπορεί να προχωρήσει στην αναβάθμισή τους. Αυτό θα γίνει έως τα τέλη Ιανουαρίου, ύστερα από την έγκριση της σχετικής μελέτης.

Πηγαίνει τις κόρες του στο σχολείο και το γυμναστήριο

pappas 0

Τι κάνει ένας υπουργός τα Σάββατα στα γήπεδα; Εκπληκτοι (με την καλή έννοια πάντοτε) βλέπουν αθλούμενοι και γονείς, τα πρωινά του Σαββάτου, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά να πίνει καφεδάκι στο φουαγιέ του γηπέδου του Μίλωνα, στη Νέα Σμύρνη.

Ο υπουργός, ντυμένος κάζουαλ με τα τζινάκια του, συνοδεύει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο τις κόρες του στο γήπεδο του ιστορικού αθλητικού ομίλου της Νέας Σμύρνης, όπου παίζουν μπάσκετ, καθώς ανήκουν στην ομάδα. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του, ο Νίκος Παππάς πηγαίνει ο ίδιος τα παιδιά του τόσο στο σχολείο όσο και στις εξωσχολικές δραστηριότητές του. Η σύζυγός του Ελενα Παντοπούλου φαίνεται ότι είναι απαλλαγμένη από αυτή τη γονική υποχρέωση.
Ετσι, θέλει δεν θέλει ο υπουργός ακούει τα παράπονα των πολιτών ακόμη και τις ώρες της ξεκουρασής του.
Βαριά η… καλογερική, βλέπετε!

Οι δανειοδοτήσεις κομμάτων και ΜΜΕ

Το πόρισμα της Εξεταστικής για τη χρηματοδότηση των κομμάτων θα συζητηθεί στη Βουλή την ερχόμενη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, είπε ο Νίκος Βούτσης στο παρασκήνιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Χθες ολοκλήρωσε τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων από τράπεζες σε κόμματα και ΜΜΕ. Η επιτροπή θα παραδώσει το πόρισμά της στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Νίκο Βούτση μόλις επιστρέψει από το Ισραήλ, όπου πραγματοποιεί από σήμερα επίσημη επίσκεψη.

(!)

img 1414

Ηρθαν και είδαν το ελληνικό Κοινοβούλιο Αμερικανοί φοιτητές. Τα παιδιά ήταν καλεσμένα του βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή, που τα δέχθηκε και τα ξενάγησε στο εντευκτήριο.
Τελικά, το ραντεβού εξελίχθηκε σε συζήτηση αιχμής, με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (NYU) να συζητούν και να σχολιάζουν τις πολιτικοοικονομικές επιπτώσεις της μεταναστευτικής κρίσης στην Ελλάδα. Μάλιστα, ήταν πλήρως ενημερωμένοι για όλα και για όλους.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...