Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Κρατούσε όμηρο την κοπέλα του

H 25χρονη Ακιίρ Μούο αποκάλυψε τις στιγμές τρόμου που έζησε με τον ομογενή μακελάρη της Μελβούρνης, ενώ λίγο μετά τη σύλληψή του εξομολογήθηκε σε post πόσο πολύ τον λατρεύει

H 25χρονη Ακιίρ Μούο αποκάλυψε τις στιγμές τρόμου που έζησε με τον ομογενή μακελάρη της Μελβούρνης, ενώ λίγο μετά τη  σύλληψή του εξομολογήθηκε σε post πόσο πολύ τον λατρεύει

Η απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η έγκυος κοπέλα του ήθελε να χωρίσουν ίσως να είναιf3 146 το «κλειδί» πίσω από την τρελή κούρσα θανάτου του ομογενούς Τζίμι (Δημήτρη) Γκαργκασούλα, σε συνδυασμό φυσικά με τους «δαίμονές» του και τα προβλήματα συμπεριφοράς που αντιμετώπιζε.

H 25χρονη Ακιίρ Μούο υποστήριξε ότι εκλιπαρούσε τον Γκαργκασούλα για τη ζωή της την Παρασκευή, όταν την κρατούσε όμηρο στο αυτοκίνητο με το οποίο γυρνούσε χωρίς σκοπό στη Μελβούρνη, προφανώς τρελαμένος από την απόφασή της να τον παρατήσει, ώσπου την άφησε και έριξε το όχημα πάνω στο πλήθος.

«Οταν κλείνω τα μάτια, ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ. Οταν ανοίγω τα μάτια, ΣΕ ΘΕΛΩ. Οταν τα δάκρυα γεμίζουν τα μάτια μου, ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο τρελά ΣΕ ΑΓΑΠΩ» έγραφε το post που ανάρτησε η 25χρονη, λίγες ώρες αφού είχε περιγράψει την τρομακτική εμπειρία της στην «Daily Mail Australia».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι είδε τον Αγγελο Γκαργκασούλα, αδερφό του δράστη, καλυμμένο με αίματα έπειτα από οικογενειακό καβγά στο διαμέρισμά τους στο Γουίνδσορ. «Ηταν το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω δει ποτέ» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή, η οποία ισχυρίζεται ότι ο σύντροφός της την πήρε όμηρο στις 6 το πρωί στο αυτοκίνητο και απειλούσε ότι θα σκοτωθούν και οι δύο γιατί θα έριχνε το αυτοκίνητο πάνω σε στύλο.

«Τον παρακαλούσα να σταματήσει και να πηγαίνει πιο σιγά. Δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί. Θέλω να πω όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν συγγενείς και αγαπημένους» δήλωσε, προσθέτοντας ότι «ο Τζίμι είναι απλά χαμένος».
Την ίδια ώρα, η μητέρα του ομογενούς Εμιλι δήλωνε σε κανάλι ότι νιώθει ντροπή για όσα έγιναν. «Δεν θέλω να είμαι γνωστή ως η μητέρα του» είπε.

Χθες απαγγέλθηκαν και επισήμως οι κατηγορίες στον Γκαργκασούλα, ο οποίος, όταν κλήθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου της Μελβούρνης, δήλωσε μέσω του δικηγόρου του αδυναμία επειδή δεν ένιωθε καλά μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αντιμετώπιση τραύματος από σφαίρα στο χέρι.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...