Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιμένετε να πιέζετε καταστάσεις στον εργασιακό χώρο, γιατί θα περιπλέξετε τα πράγματα, χωρίς να καταφέρετε τίποτα.

ΚΡΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα σύνθετα στη σχέση σας πιο απλά και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαλαρή. Περιμένετε τη σωστή στιγμή για μια νέα προοπτική, με κοινούς στόχους. Οι εξελίξεις των γεγονότων δεν θα είναι όπως περιμένατε και ίσως απογοητευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε να γίνετε εύκολη λεία αυτών που ποντάρουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα θα βελτιωθούν αισθητά. Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας και κάντε ένα γενικό ξεκαθάρισμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε υπερβολές και ανασφάλειες, για να μειωθούν σημαντικά οι αντιπαλότητες, οι αντιπαραθέσεις και οι κόντρες. Διατηρώντας τη διάθεσή σας σε καλά επίπεδα, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και αυτά που φαντάζουν δύσκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιμένετε να πιέζετε καταστάσεις στον εργασιακό χώρο, γιατί θα περιπλέξετε τα πράγματα, χωρίς να καταφέρετε τίποτα. Απ’ το να ελπίζετε στο ανέφικτο, προτιμήστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε τομείς που είναι δυνατό να αξιοποιηθούν.

ΛΕΩΝ: Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε σωστές και κερδοφόρες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να είστε οργανωτικοί και μεθοδικοί. Ισως ανακαλύψετε ότι θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο ζωής σας, αλλά και στα όνειρα που έχετε για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σας συμφέρει να κλείσετε εκκρεμότητες και, όπου βλέπετε ότι υπάρχει ασυνεννοησία, φροντίστε να αλλάξετε πολιτική. Συζητήστε, προτείνετε, απορρίψτε ή αποδεχτείτε πράγματα σε συναντήσεις και επαφές με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Απ’ το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ό,τι σας κουράζει. Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες. Κάντε σωστή κατανομή των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας. Αντιμετωπίστε με τόλμη και θάρρος επαγγελματικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Σε γενικές γραμμές υπάρχει ισορροπία μεταξύ σας και μπορεί να διατηρηθεί. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορές που θα σας ζημιώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια σειρά από περιστατικά θα είναι η αιτία να αποκαλυφθούν κρυφές επιθυμίες. Μην είστε τόσο δύσπιστοι σε αυτά που σας λένε, γιατί καμιά φορά η αλήθεια εκπλήσσει. Καιρός να υλοποιήσετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική ζωή σας. Πλέον έχετε μάθει να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν σε βάρος των δικών σας υποθέσεων και είστε αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυξάνονται ευαισθησίες και εσωστρέφεια, αλλά και η τάση να αποφεύγετε ανάγκες της καθημερινότητας. Ομως οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να την ενισχύσετε με φαντασία, έχοντας τα μάτια σας ανοιχτά.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε αρκετά έντονο το αίσθημα της ιδιοκτησίας αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Χειριστείτε επιδέξια τα οικονομικά σας, ώστε να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...