Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Αστεγος στραγγάλισε για ασήμαντη αφορμή τον 74χρονο που είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε κάδο απορριμμάτων

«Το πτώμα μύριζε άσχημα και δεν μπορούσα να αντέξω κι έτσι σκέφτηκα να το πετάξω στον κάδο» ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε

Σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ένας 59χρονος άστεγος, που ομολόγησε κυνικά ότι δολοφόνησε για ασήμαντη αφορμή τον επίσης άστεγο ηλικιωμένο, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί στις 12 Ιανουαρίου μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Δάφνης.

«Το πτώμα μύριζε άσχημα και δεν μπορούσα να αντέξω κι έτσι σκέφτηκα να το πετάξω στον κάδο» ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο σεσημασμένος για κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και οπλοφορία δράστης, όταν παραδέχθηκε τη δολοφονία του 74χρονου. Από την πρώτη στιγμή, οι έμπειροι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής είχαν διαπιστώσει ότι ο θάνατος του άνδρα είχε επέλθει περίπου 20 μέρες προτού ανακαλυφθεί η σορός του σε κατάσταση αποσύνθεσης μέσα στα σκουπίδια. Οπως αποδείχθηκε, όλο αυτό το διάστημα ο δολοφόνος είχε κρατήσει το πτώμα στον χώρο που χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα!

Τα στοιχεία του νεκρού είχαν ταυτοποιηθεί πλήρως την ίδια ημέρα που βρέθηκε, καθώς λίγο πιο κάτω οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μια ταυτότητα με τα στοιχεία «Νικόλαος Δρακόπουλος». Ετσι αναζήτησαν τον αδελφό του θύματος, από τον οποίο πήραν δείγμα γενετικού υλικού και επιβεβαίωσαν ότι το θύμα ήταν ο 74χρονος.

Είχε ψυχολογικά

Από τις έρευνες εξακριβώθηκε ότι ο ηλικιωμένος παρουσίαζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα και απασχολούσε συχνά πυκνά το τμήμα της περιοχής και τις υπηρεσίες πρόνοιας του δήμου, που τον είχαν διώξει από το μόνιμο κατάλυμά του στο μετρό της Δάφνης επειδή προπηλάκιζε τους επιβάτες.
Με τη φωτογραφία του νεκρού στα χέρια, οι αστυνομικοί ερεύνησαν πόρτα πόρτα την περιοχή, ώσπου έφτασαν σε ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο επίπλων, που ήταν και το σημείο όπου είχε δολοφονηθεί ο ηλικιωμένος. Ο 59χρονος άστεγος, που είχε διαμορφώσει σε τόπο διαμονής έναν χώρο στο εγκαταλειμμένο κτίριο, ομολόγησε ότι είχε προθυμοποιηθεί να «φιλοξενήσει» τον 74χρονο.

Ομως, όπως ισχυρίζεται, ύστερα από τρεις ημέρες συμβίωσης ο ηλικιωμένος άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί, με αποτέλεσμα να έλθουν στα χέρια και να τον στραγγαλίσει! Αρχικά ο 59χρονος τύλιξε το πτώμα σε έναν υπνόσακο και μερικές κουβέρτες και το πέταξε στο φρεάτιο του ασανσέρ! Ομως, άρχισε να αποσυντίθεται και να αναδίδει δυσοσμία κι έτσι πήρε την απόφαση να το πετάξει στον κάδο απορριμμάτων, όπου το ανακάλυψε ένας οδοκαθαριστής του δήμου.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...