Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Ο Κυριάκος είπε «happy birthday» στον καφετζή της Νέας Δημοκρατίας

Τα «γενέθλια» του Γιάννη Κομνηνού και η έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τα «γενέθλια» του Γιάννη Κομνηνού και η έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει

Μαζί με τα γενέθλια του ΣΥΡΙΖΑ, χθες ήταν και τα γενέθλια του Γιάννη στη Ν.Δ. Οχι τα προσωπικά του, αλλά αυτά που μετρά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο επί 26 συναπτά έτη καφετζής της Ν.Δ. Γιάννης Κομνηνός άκουσε το «happy birthday» από τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και τους φίλους του στην οδό Πειραιώς. Μάλιστα, οι ίδιοι τού επιφύλαξαν και έκπληξη, μια τούρτα με όλα τα κεράκια, που τα έσβησε σε ωραίο κλίμα ο Γιάννης. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον πείραξαν, λέγοντάς του ότι γιορτάζει μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Γιάννης Κομνηνός εργάζεται στο καφέ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το 1989, όταν τα κεντρικά γραφεία στεγάζονταν στη Ρηγίλλης.
O Γιάννης, όπως τον φωνάζουν όλοι, δηλαδή μόνο με το μικρό του όνομα, έχει ζήσει μεγάλο μέρος της ιστορίας της Ν.Δ.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Μιλτιάδης Εβερτ, ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι οι πρόεδροι τα…κουσούρια των οποίων ξέρει απέξω κι ανακατωτά!
Πρόκειται για ένα από τα «ζωντανά» κομμάτια της Ν.Δ. και η μόνη σταθερή αξία εδώ και 26 χρόνια στη Νέα Δημοκρατία.

Πρώην φοιτητής φαν του Νίκου Καρανίκα

16775654

Κι εκεί που κριτικάρουμε συνήθως αρνητικά τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα (φωτό), να που εμφανίστηκε χθες στη Βουλή ένας πρώην φοιτητής του, δίνοντας στοιχεία που δεν ξέραμε για εκείνον. Ο Νίκος Καρανίκας, δηλαδή, υπήρξε καθηγητής στα ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων στη Λάρισα, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό.

«…Ηταν ένας από τους καλύτερους καθηγητές. Ολοι οι φοιτητές του βρίσκονται σήμερα σε αντίστοιχες θέσεις τουριστικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη. Βγαίνει μια βόλτα και δεν τον αφήνουν να πληρώσει πουθενά, καθώς δουλεύουν παντού αυτά τα παιδιά» λέει στη στήλη ο πρώην σπουδαστής στο ΤΕΙ που, όταν τον συναντήσαμε, πήγαινε επίσκεψη στο γραφείο του φίλου του Νίκου Καρανίκα στο Κοινοβούλιο.

Ο παρεξηγημένος σύμβουλος του πρωθυπουργού διαβάζει αυτά που γράφονται για εκείνον και τα προσπερνά.
«Ο πρωθυπουργός γελάει με αυτά που γράφουν για μένα. Χαμογελά με αυτά που μου καταλογίζουν. Ο στενός πυρήνας γύρω του είναι μια πολύ δεμένη παρέα» μας λέει ο Νίκος Καρανίκας, για τον οποίο μάθαμε ότι δεν πίνει ποτέ, αν και έχει δουλέψει σε μπαράκια, κοιμάται από τις 11 το βράδυ και δεν βλέπει τηλεόραση, παρά μόνο διαβάζει πριν από τον ύπνο.
«Διαβάζω τουλάχιστον 120 σελίδες από το βιβλίο που επιλέγω κάθε φορά, πριν κοιμηθώ» συμπληρώνει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, αγαπημένος συγγραφέας του οποίου είναι ο Ντοστογέφσκι.

Ομως ο Νίκος, αν και λέει ότι προσπερνά τις αρνητικές κριτικές, ταυτοχρόνως δηλώνει ότι ανέλαβε τα καθήκοντά του με μόλις… τέσσερις άσπρες τρίχες και τώρα έχει δεκάδες.
Είδατε τι κάνουν η εξουσία και τα βασανάκια;

Με ασκήσεις ετοιμότητας

plevris

Ετρεχε να προλάβει μεσημεριάτικα την Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ., που συνεδρίασε στις 16.00 στον Ταύρο, ο Θάνος Πλεύρης. Ο πρώην βουλευτής, αφού πρώτα έκανε τα ραντεβού του σε καφέ της Βουκουρεστίου, άνοιξε την ομπρέλα του και «βουρ» για την Πειραιώς.
Η χθεσινή, λοιπόν, Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. είχε άλλο χαρακτήρα. Σαν να μου φάνηκε λίγο πιο πανηγυρική. Παρόντες ήταν και οι πρώην πρωθυπουργοί Καραμανλής και Σαμαράς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να ξεκολλάει από την εξουσία, αλλά ο Κυριάκος, καλού κακού, κάνει… ασκήσεις ετοιμότητας!

Διαγωνισμός ατάκας

Τετάρτη της… κοκορομαχίας αναμένεται να είναι η ερχόμενη και πρώτη μέρα του Κουτσοφλέβαρου!
Ο Αλέξης ζήτησε το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιριών μέσων μαζικής ενημέρωσης, από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας να συζητηθεί στην Ολομέλεια. Σκεφθείτε ότι από τώρα προετοιμάζονται για τον συνήθη «διαγωνισμό ατάκας» όλοι τους.
Το θέμα είναι καυτό. Φαντάζεστε τι θα γίνει!

Ο Μεϊμαράκης και το Κυπριακό

gia bibian

Ησυχος στο εσωτερικό και ανήσυχος στο εξωτερικό εμφανίζεται να είναι ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Στρασβούργο. Εκεί, λοιπόν, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος της οποίας είναι ο ίδιος, συνάντησε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, αλλά και τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Ευρώπης Πέδρο Αγκραμούντ.
Το θέμα τους ήταν οι εξελίξεις στο Κυπριακό.

koyntoyra

Ροδίτες μαζεύτηκαν χθες στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» για να δώσουν βραβεία γαστρονομίας. Εκεί ήταν και η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, ως επίσημη καλεσμένη των τουριστικών φορέων της Ρόδου.

(!)

«Βουρ» στα μπαράκια

Μαθαίνω ότι πολλοί συριζαίοι, από υπουργούς μέχρι συμβούλους, ξεχύθηκαν χθες στα μπαράκια πέριξ της οδού Βουλής και γιόρτασαν τα γενέθλια της κυβέρνησής τους. Δίπλα, η Σταδίου γεμάτη αστέγους, να κοιμούνται μέσα στη βροχή και στο κρύο, και στα μπαρ οι ωραίοι αριστεροί να πίνουν στην υγειά της ανάπτυξης που, δεν μπορεί, θα έρθει!
Είναι αυτό που λέμε: «Εδώ ο κόσμος χάνεται, ο ΣΥΡΙΖΑ χτενίζεται»!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...