Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Μαθήματα κομψότητας μέσα στη βαρυχειμωνιά

+ «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΠΙΤΥΡΙΔΑ + Οι ζηλιάρηδες επιλέγουν φανταχτερά χρώματα + ΝΑΙ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! + Η τεχνική που αφαιρεί τις σπασμένες άκρες

Μαθήματα κομψότητας μέσα στη βαρυχειμωνιά

Πόσο εύκολο είναι να δείχνει κομψή μία γυναίκα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες; Η αλήθεια είναι ότι το look… κρεμμύδι που έχουμε υιοθετήσει οι περισσότερες φέτος δεν είναι και από τα πιο θηλυκά.

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να συνδυάσουμε θαλπωρή και ωραίο look από την κορυφή ως τα νύχια. Για παράδειγμα, αντί για τα κλασικά σκουφιά ή καπέλα, μπορούμε να βάλουμε ένα καπέλο με χρώματα, ένα καπελίνο ή ακόμη και ένα τουρμπάνι. Επίσης, καλό είναι να προτιμάμε τα μακριά γάντια ή τα δερμάτινα αντί για τα χοντρά και ατσούμπαλα μάλλινα.

Οσο για τα κασκόλ, έχετε κατά νου ότι το κασμίρ είναι πάντα ο καλύτερος φίλος του στιλ. Για πιο low budget λύση προτιμήστε τα 100% βαμβακερά. Επίσης, το κρύο δεν πρέπει να συνδυάζεται με σκούρα χρώματα. Τα παστέλ αλλά και τα πιο έντονα χρώματα είναι ιδανικά, γιατί ζεσταίνουν και τη διάθεσή μας. Σε ό,τι αφορά τον όγκο των ζεστών ρούχων, αυτός μπορεί να μαζευτεί με διάφορα κόλπα, όπως μια φαρδιά ζώνη που σφίγγει το πόντσο στη μέση.

«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΠΙΤΥΡΙΔΑ

Είτε ανήκετε σε αυτές που βασανίζονται από την πιτυρίδα όλη τη χρονιά είτε μόνο όταν κάνει ζέστη, η λύση δεν μπορεί να είναι μόνο η υπομονή. Καταρχάς ζητήστε τη γνώμη ενός δερματολόγου, ο οποίος είναι σε θέση να σας κατευθύνει στην υπερπληθώρα σχετικών σαμπουάν που υπάρχουν στην αγορά.

e5gg 2

Το επόμενο στάδιο, στο οποίο θα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία, είναι πώς θα χρησιμοποιείτε το αντιπιτυριδικό σαμπουάν σωστά. Σύμφωνα με τον Αμερικανό γιατρό Τζόσουα Ζέικνερ, για να εφαρμοστεί σωστά στο δέρμα του κρανίου, απ’ όπου προκύπτει και το πρόβλημα, θα πρέπει να κάνετε μασάζ με τα ακροδάχτυλα με το ειδικό σαμπουάν, αφού το απλώσετε και το αφήσετε κάμποση ώρα για να επιδράσει.

Το ίδιο θα πρέπει να γίνεται και με το προϊόν με στεροειδή που ενδεχομένως έχει συστήσει ο γιατρός σας.

Οι ζηλιάρηδες επιλέγουν φανταχτερά χρώματα

Αν διαπιστώσετε ότι κάποιος που συνήθως ντύνεται με σκούρα ρούχα ξαφνικά αρχίζει να φοράει φανταχτερά, τότε μπορεί να έχει εκδηλώσει κρίση ζήλιας. Αυτό είναι το συμπέρασμα νέας έρευνας υπό τον Ξουν Χουάνγκ, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στο «Journal of Consumer Psychology». O Χουάνγκ και η ομάδα του έκαναν πέντε πειράματα και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η ζήλια αυξάνει την επιθυμία των ανθρώπων για προϊόντα που τραβάνε το μάτι, όπως ένα παλτό σε έντονο χρώμα.

ΝΑΙ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! 

Διανύουμε την εποχή του χρόνου που όλοι μιλούν για αποτοξίνωση. Εκτός από αποτοξίνωση του στομαχιού, όμως, είναι κατάλληλη εποχή και για αποτοξίνωση της επιδερμίδας.

e5gg 1

Εδώ μπαίνει το κάρβουνο, το οποίο έχει εισβάλει δυναμικά στον χώρο της κοσμετολογίας. Δεν μιλάμε, βεβαίως, για το κάρβουνο της ψησταριάς αλλά για ενεργό άνθρακα, δηλαδή άνθρακα που έχει περάσει επεξεργασία με οξυγόνο και βρίσκεται σε μάσκες ομορφιάς, ακόμη και οδοντόκρεμες. Αυτό που κάνει ο ενεργός άνθρακας είναι να τραβάει σαν σφουγγάρι όλους τους ρύπους της επιδερμίδας, όπως η λιπαρότητα και το σμήγμα. Οπότε μη φοβηθείτε αυτή τη μαύρη μάσκα ομορφιάς…

Η τεχνική που αφαιρεί τις σπασμένες άκρες

Πάτε στο κομμωτήριο για να φρεσκάρετε την όψη του θαμπού μακριού μαλλιού σας και τελικά ή μένει θαμπό ή χάνει το μήκος του; Η νέα τεχνική, που λέγεται dusting και είναι έμπνευση του Σαλ Σαλσέντο, κομμωτή από το Λος Αντζελες, υπόσχεται να μην έχετε ξανά το παραπάνω δίλημμα.

e5gg 1

Οπως εξηγεί στο Refinery29, διατηρεί το μήκος των μαλλιών αφαιρώντας μόνο τις σπασμένες άκρες. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται μόνο «να τεντωθεί η τούφα στο μάξιμουμ για να ξεπροβάλουν οι σπασμένες τρίχες», τις οποίες και κόβει. Αναγνωρίζει, πάντως, ότι πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία, που δεν έχει νόημα να εφαρμοστεί στα μαλλιά με πολλή ψαλίδα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...