Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

ΑΡΓΥΡΟΣ – ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΣΤΟ VOGUE CLUB

Αισίως φτάσαμε στα μέσα της σε σεζόν όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση. Οι επιχειρηματίες αρχίζουν να καταστρώνουν τα νέα τους σχέδια που δεν είναι άλλα από τη δημιουργία νέων, εκρηκτικών σχημάτων. Φυσικά πριν από αυτό κάποια από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν προετοιμάζονται ήδη για το καθιερωμένο τους πέρασμα από την Θεσσαλονίκη. Το πρώτο σχήμα που φαίνεται πως θα ακολουθήσει την γνωστή διαδρομή είναι αυτό του Fantasia με Κωνσταντίνο Αργυρό, Ελένη Φουρέιρα και Πέτρο Ιακωβίδη. Οι 3 καλλιτέχνες πραγματοποίησαν μια μαγική χρονιά η οποία ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι σήμερα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού. Έτσι πολύ σύντομα και το κοινό της συμπρωτεύουσας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους αγαπημένους τραγουδιστές και μάλιστα σε έναν νέο χώρο που θα εγκαινιαστεί από αυτούς, το VOGUE Club. Και μπορεί να αλλάζουν πόλη και χώρο όμως όχι και επιχειρηματία αφού το vogue αργυρος θεσσαλονικη είναι το νέο μαγαζί του Κώστα Μπερτάκη που πολύ σύντομα θα αποτελέσει το πιο hot στέκι της συμπρωτεύουσας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – VOGUE CLUB 2017

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βλέπει την καριέρα του μέρα με τη μέρα να απογειώνεται και το φανατικό του κοινό να πολλαπλασιάζεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο γνωστός τραγουδιστής με τις εντυπωσιακές του δισκογραφικές δουλειές κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναρριχηθεί στην κορυφή της διασκέδασης και να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της νύχτας. Το καλοκαίρι του 2016 ανέβηκε στη σκηνή του Fantasia ως το πρώτο όνομα του σχήματος και κυριολεκτικά έσπασε ταμεία. Φυσικά η επιτυχία συνεχίστηκε και τον φετινό χειμώνα έχοντας και πάλι στο πλευρό του την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μάλιστα ετοιμάζεται για την μεγάλη του επιστροφή στην Θεσσαλονίκη την οποία έχει να επισκεφθεί επαγγελματικά 5 χρόνια. Όπως αναφέρεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του εκεί στα μέσα Μαρτίου και ο χώρος που θα τον φιλοξενήσει θα είναι το νέο απόκτημα του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, το VOGUE Club. Αργυρος θεσσαλονικη 2017 για μοναδικές εμφανίσεις απο τια αρχες Μαρτίου

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ – VOGUE CLUB 2017

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο συγκρότημα Mystique. Η εκρηκτική τραγουδίστρια έδειξε από την πρώτη στιγμή πως ήρθε για να μείνει και να χαράξει την δική της ξεχωριστή πορεία στον χώρο του τραγουδιού, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε με την εντυπωσιακή πορεία της μετά την διάλυση του συγκροτήματος. Οι μεγάλες της επιτυχίες σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή της παρουσία επί σκηνής την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες του κοινού. Φέτος την απολαμβάνουμε στη σκηνή του Fantasia και στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού ενώ όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη όπου θα μετακομίσει αυτούσιο το σχήμα και στα μέσα Μαρτίου θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο νέο νυχτερινό μαγαζί της πόλης, το VOGUE Club.

VOGUE CLUB 2017

Οι πληροφορίες που έχουμε από το VOGUE Club είναι ελάχιστες αφού πρόκειται για ένα νέο μαγαζί το οποίο όμως αναμένεται τους επόμενους να ταράξει τα νερά και να πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή διασκέδαση της συμπρωτεύουσας. Το VOGUE Club φέρει την υπογραφή του Κώστα Μπερτάκη και τον ερχόμενο Μάρτιο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό με ιδανικό τρόπο έχοντας στην σκηνή του τους Κωνσταντίνο Αργυρό, Ελένη Φουρέιρα και Πέτρο Ιακωβίδη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...