Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά στα οικονομικά σχέδιά σας. Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε.

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις. Αποφορτίστε το μυαλό σας από σκέψεις που δεν σας οδηγούν πουθενά.

ΤΑΥΡΟΣ: Δουλέψτε εντατικά για να επιβληθείτε στον εργασιακό χώρο και να καταπλήξετε τους συνεργάτες σας. Πολύ σύντομα θα γίνετε στους άλλους απαραίτητοι, όμως μην το πάρετε πάνω σας και αρχίσετε να καυχιέστε, γιατί η έπαρση δεν εκτιμάται από κανέναν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη ρισκάρετε να χαλάσετε το καλό σας όνομα για κάτι προσωρινό. Λίγες είναι οι φορές που θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας, οπότε μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μελετήστε καινούργιες προτάσεις και ιδέες, ακόμα και συνεργασίες, και γενικώς κάντε ό,τι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και παραγωγικοί. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ιδέες φίλων, γι’ αυτό ακούστε τες.

ΛΕΩΝ: Οι καθυστερήσεις σε αυτά που περιμένατε θα σας εκνευρίσουν, επομένως μην περιμένετε να κινηθείτε την τελευταία στιγμή. Διεκπεραιώστε με προθυμία ό,τι έχετε αναλάβει και προχωρήστε σχέδια, αφού πρώτα έχετε προετοιμαστεί καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε μια επαγγελματική συζήτηση διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων. Απομακρυνθείτε από όσα σας καταπιέζουν και μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων. Μην παραμελείτε τις προσωπικές ανάγκες σας φροντίζοντας των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Οι εκκρεμότητές σας θα αρχίσουν να διευθετούνται και θα νιώσετε ανακούφιση. Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Μείνετε μακριά από κριτικές που γίνονται για άτομα τα οποία δεν είναι παρόντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε τη μέρα για τον εαυτό σας και χαλαρώστε μαζί με τους φίλους σας. Φροντίστε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν. Για να προχωρήσετε, πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από εκκρεμότητες. Εξασφαλίστε χρόνο ώστε να βρεθείτε με τον σύντροφό σας, τον οποίο έχετε παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απομονωθείτε για λίγο, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε τομείς που θα θέλατε να κινηθούν γρήγορα. Προωθήστε σωστά τις αποφάσεις σας, αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα πάντα σήμερα θα σας παραπέμπουν στην ανανέωση. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που θα προκύψουν στα επαγγελματικά σας. Οργανώστε σωστά τις υποχρεώσεις σας, γιατί θα κουραστείτε πολύ γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παράτολμες ή επιπόλαιες ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα οδηγούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις, όμως όλα θέλουν μέτρο, για να υπάρξουν οικονομικά οφέλη. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και αναζητήστε τρόπους ώστε να αποκτήσετε καινούργιες.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά στα οικονομικά σχέδιά σας. Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε. Αξιοποιήστε πληροφορίες για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, αλλά να είστε προσεκτικοί αν κινηθείτε παρασκηνιακά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ