Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Δεν πρέπει να σας παρασύρει η βιαστική επιθυμία για έξοδα. Παράλληλα, μην αμελήσετε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε τρίτους, καθώς…

ΚΡΙΟΣ: Δεν πρέπει να σας παρασύρει η βιαστική επιθυμία για έξοδα. Παράλληλα, μην αμελήσετε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε τρίτους, καθώς αργότερα θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Δεν θα λείψουν μερικά εμπόδια, ενώ αιφνίδιες εμπλοκές θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τα νεύρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρχει διευκόλυνση στις επαφές σας με τρίτους και σε κάποιες από αυτές θα προκύψουν νέες προοπτικές. Για να είναι το κέρδος σας δεδομένο, αξιοποιήστε κάποιες από τις γνωριμίες που θα κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσες διαφορές και αν έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις στη σχέση σας. Κάντε μια προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Επιλέξτε εσείς την παρέα, με την οποία θα βγείτε έξω για να περάσετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν επενδύσετε στη σκληρή δουλειά, στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Με μικρές αλλαγές μπορείτε να ομορφύνετε τον προσωπικό χώρο σας. Μην πιστεύετε αδίκως ότι κάποια άτομα θα αλλάξουν στάση απέναντί σας.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να βάλετε λίγο πάθος στη σχέση σας και όλα θα πάνε καλά. Οι σωστές δημόσιες σχέσεις θα σας ανεβάσουν άλλο ένα σκαλοπάτι. Αλλάξτε λίγο την εμφάνισή σας και θα νιώσετε πιο όμορφοι από ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κανονίστε ένα ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μη φοβάστε να ανοιχτείτε και να ρισκάρετε στα επαγγελματικά σχέδιά σας. Συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματική ανάγκη. Ξεπεράστε τυχόν δυσκολίες χωρίς να χάνετε το θάρρος σας.

ΖΥΓΟΣ: Είναι σκόπιμο να φερθείτε με διπλωματικό τρόπο στους συνεργάτες σας. Μην εμπιστεύεστε εύκολα ανθρώπους που μπορεί να σας πληγώσουν. Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποβάλετε το άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν αν συμβούν, γι’ αυτό τίποτα δεν σας σταματά. Ισως έχετε δίκιο, αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, επανεξετάστε πρακτικές και εκσυγχρονίστε τους τρόπους που δουλεύετε. Προσέξτε περισσότερο τις οικονομικές αποφάσεις σας πριν αποτολμήσετε μια σοβαρή τοποθέτηση χρημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να υπάρξουν μερικές εντάσεις, αλλά θα σας δοθούν λύσεις, ενώ παράλληλα θα βγουν στην επιφάνεια περιπτώσεις ατόμων του περιβάλλοντός σας που δεν είχατε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα ήταν εχθροί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμη κάποια νεύρα που θα σας γεμίζουν στρες και άγχος. Αφήστε να σας πλησιάσουν και αρχίστε να βλέπετε τους άλλους λίγο πιο καλοπροαίρετα, για να αντιληφθούν τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας, που δεν είναι λίγα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξεπεράστε ψύχραιμα και κυρίως διπλωματικά διαφωνίες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας, για να είστε σε ισορροπία και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε αυτούς που δείχνουν το ενδιαφέρον τους προς εσάς.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...