Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισως υποστείτε μερικές αλλαγές ή ανακατατάξεις, αλλά θα πρέπει να το δεχτείτε αφού δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Αποφύγετε ανασφαλείς οικονομικές τοποθετήσεις.

ΚΡΙΟΣ: Τακτοποιήστε τα θέματά σας και κανονίστε μια βόλτα για να ξεσκάσετε. Προφυλάξτε τη σχέση σας από κακοτοπιές και κακοπροαίρετα άτομα. Προτιμήστε να μην ανοίξετε συζήτηση αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μείνετε μακριά από οικογενειακές διαφωνίες που είναι αξεπέραστες. Πρέπει να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η καθημερινότητά σας είναι σαν αγώνας δρόμου, κάτι που σας κάνει να ξεχνάτε ότι έχετε προσωπική ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να πολλαπλασιαστεί, ενώ παράλληλα επιβάλλεται να καταπολεμήσετε παράγοντες που δημιουργούν στασιμότητα, ανασφάλεια και μειωμένη παραγωγικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισως υποστείτε μερικές αλλαγές ή ανακατατάξεις, αλλά θα πρέπει να το δεχτείτε αφού δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Αποφύγετε ανασφαλείς οικονομικές τοποθετήσεις.

ΛΕΩΝ: Δείτε εξονυχιστικά κάθε δυνατότητα που υπάρχει για να κερδίσετε χρήματα ή να γλιτώσετε. Περιοριστείτε στο συνηθισμένο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σας και μην ξεκινήσετε τώρα κάτι σημαντικό. Διατηρήστε το πρόγραμμά σας και να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δύσκολα θα κρατηθούν οι ισορροπίες αν μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε. Στο χέρι σας είναι να έχετε μια χαλαρή επικοινωνία με τους φίλους σας. Κάντε μια προσπάθεια να ακούσετε κάποια πρόσωπα, ακόμη και αν διαφωνείτε μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ: Οταν συζητάτε με συνεργάτες για οικονομικά θέματα, μην είστε εριστικοί. Εχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό χώρο σας ό,τι σας είναι άχρηστο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σχεδιάστε από σήμερα πού και με ποιους θα περάσετε την αυριανή μέρα. Για να μη βγείτε χαμένοι διεκδικήστε αυτά που σας αναλογούν. Βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας απασχολούν, μιλώντας στα πιο οικεία σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές αν τα σχέδιά σας δεν πάνε όπως υπολογίζατε. Αποφύγετε νέες γνωριμίες αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή. Χρωστάτε στον εαυτό σας να κάνετε πράγματα που τον ευχαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να κάνετε κάτι αν είναι πολλά αυτά που δεν σας αρέσουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας και να σας λέει τι να κάνετε. Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να ζωντανέψει η ερωτική ζωή σας χρειάζεται περισσότερη δράση. Πάψτε να στηρίζεστε σε λόγια που είναι όμορφα και σας φαίνονται αληθινά. Ακόμα και αν δεν το θέλετε θα υπάρξει λόγος που θα αλλάξει τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά. Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία χωρίς να περιμένετε θαύματα. Παραμείνετε πιστοί σε ρεαλιστικούς στόχους για να μην απογοητευτείτε.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ