Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Στη φόρα τα «βρόμικα» μυστικά των Brangelina

Ο Καναδός Ιαν Χάλπεριν ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με τα… άπλυτα του famous εν διαστάσει ζευγαριού

Ερωτικά βίτσια, ναρκωτικά, άγριοι καβγάδες και κάμποσα μυστικά. Απ’ όλα θα έχει το ντοκιμαντέρ για τους Brangelina, το οποίο ετοιμάζει ο Καναδός δημιουργός Ιαν Χάλπεριν.

Ο γνωστός ερευνητής δημοσιογράφος υπόσχεται ότι το αποτέλεσμα της δουλειάς του, στο οποίο θα περιλαμβάνονται και συνεντεύξεις από το εν διαστάσει ζευγάρι, θα φέρει τα πάνω κάτω σε ό,τι γνωρίζαμε γι’ αυτούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», μία από τις αποκαλύψεις που προαναγγέλλονται -ως δόλωμα βεβαίως- είναι ότι οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί ήταν χωρισμένοι για τουλάχιστον έναν ολόκληρο χρόνο, προτού εκείνη υποβάλλει την αίτηση διαζυγίου, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Θα είναι το απόλυτο φιλμ για τους Brangelina και πολλά μυστικά θα έρθουν στο φως» γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, επικαλούμενη καλά πληροφορημένη πηγή, η οποία ξεκαθάρισε ότι το ντοκιμαντέρ θα αποκαλύπτει και την πραγματική αιτία του χωρισμού, την οποία δεν ξέρουμε. Εκτιμήσεις, οι οποίες μένει βεβαίως να επιβεβαιωθούν από το αποτέλεσμα, αναφέρουν ότι ο Καναδός δημοσιογράφος – σκηνοθέτης θα περιλάβει στο ντοκιμαντέρ στοιχεία για την προηγούμενη ερωτική ζωή της Τζολί -η οποία φέρεται ότι είχε ακόμα και λεσβιακή σχέση, ενώ της αρέσει και η ανταλλαγή συντρόφων-, αλλά και την αρρωστημένη συνήθεια του 53χρονου Πιτ να παίρνει εξαρτησιογόνες ουσίες, όπως μαριχουάνα.

Το διαζύγιο

Ενα ντοκιμαντέρ για τα κρυμμένα μυστικά της ζωής των Brangelina σίγουρα δεν είναι αυτό που ο Πιτ και η Τζολί χρειάζονται σε αυτή τη φάση της ζωής τους, αφού προσπαθούν να φτάσουν σ’ ένα διαζύγιο χωρίς «αιματοχυσία». Και, φυσικά, τινάζει στον αέρα το deal που έχουν κάνει, προκειμένου να υπάρξει «σιγή ασυρμάτου» από εδώ και στο εξής. Κι αυτό φαίνεται ότι λειτουργεί προς το παρόν, καθώς η ηρεμία δείχνει να έχει επιστρέψει. Ο Πιτ, ο οποίος έχει κάνει μια δυο δημόσιες εμφανίσεις για τις ανάγκες της δουλειάς του, βλέπει όλο και πιο συχνά τα παιδιά του, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο και γίνονταν με πολλή ένταση τις πρώτες φορές.

Στο Μαλιμπού με τα διδυμάκια της η Τζολί

4rfsdg 2

Βόλτα για shopping έκαναν το Σάββατο η Αντζελίνα Τζολί με τα διδυμάκια της, τη Βιβιέν και τον Νοξ, στο Μαλιμπού. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη σταρ του Χόλιγουντ με τα 8χρονα να επισκέπτεται καταστήματα ρούχων, πάντοτε υπό το άγρυπνο βλέμμα του ιδιωτικού αστυνομικού που τους συνόδευε, προκειμένου να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο, από μια «εκδήλωση λατρείας» προς τη σταρ μέχρι κάποιον κακεντρεχή που θα ήθελε να κάνει ζημιά, μόνο και μόνο για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Χαλαρή και άνετη, η Τζολί κρατούσε τα δύο παιδιά της δίπλα της, έχοντας τα χέρια της στους ώμους τους, με τη Βιβιέν να δείχνει πιο πολύ της… προσκολλήσεως στη μαμά της.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...