Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε συνέπεια σε αυτά που λέτε και επεξεργαστείτε καινούργια δεδομένα. Σταθεροποιήστε κάποια πράγματα στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ασφάλεια. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά.

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε. Ισως περάσει λίγος καιρός ακόμα για να υπάρξουν και πάλι αρκετές θετικές συγκυρίες μαζί. Η επαγγελματική σας καταξίωση έχει βάλει τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε την αισιοδοξία να σας συντροφεύσει, ιδιαίτερα στις σχέσεις και στον εργασιακό σας χώρο. Χρειάζονται ώριμη σκέψη και περιορισμός της βιασύνης και του εγωισμού. Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα και τρυφερά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε αρκετές πιέσεις, αλλά και αρκετές απολαβές. Πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προθυμία στις συνεργασίες σας με τους άλλους και να υπηρετήσετε κανόνες, έστω κι αν δεν βολεύουν. Φροντίστε τη συναισθηματική σας ζωή, που την έχετε παραμελήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε συνέπεια σε αυτά που λέτε και επεξεργαστείτε καινούργια δεδομένα. Σταθεροποιήστε κάποια πράγματα στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ασφάλεια. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά.

ΛΕΩΝ: Θα μπορέσετε να είστε σε ικανοποιητικό βαθμό πιο δημιουργικοί στον εργασιακό τομέα, στα οικονομικά σας σχέδια, αλλά και να εξομαλύνετε διαφορές στις σχέσεις σας. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, γι’ αυτό δείξτε κατανόηση και μην εγκαταλείπετε τον διάλογο, καθώς οικογενειακά πρόσωπα θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα, καλέστε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Ξεπεράστε τις δυσκολίες στον εργασιακό χώρο με ρεαλισμό, διπλωματία και παρατηρητικότητα για να βγείτε κερδισμένοι από τον αγώνα σας. Συγκρατηθείτε στις αγορές που θα κάνετε για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταθεροποιήστε σχέσεις και κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες. Προωθήστε σχέδια, ρυθμίστε οικονομικά θέματα και επωφεληθείτε από τις καταστάσεις για να διευθετήσετε διαφορές. Εξηγήστε τις διαφωνίες που έχετε για σχέδια άλλων σε ήρεμο τόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν κουραστείτε ή αγανακτήσετε, σίγουρα στον απολογισμό δεν θα ανήκετε στους χαμένους. Δεν είναι κακό να δείξετε λίγη κατανόηση και υποχωρητικότητα. Μπορεί να μη σας είναι εύκολο να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά χρειάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να έχετε μάτια και στην πλάτη, μια και θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε εργασία, οικονομικά και σχέσεις. Μετριάστε την άγρια συμπεριφορά και μελετήστε καθετί προσεκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ακραία συμπεριφορά σας κάνει κάποιους να μπαίνουν στον πειρασμό να σας βάλουν εμπόδια. Αν θέλετε να επικρατήσετε, προσπαθήστε να μην το δείχνετε τόσο φανερά. Ακόμα κι αν δεν νιώθετε στα καλύτερά σας, μείνετε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

ΙΧΘΥΣ: Η διαίσθησή σας αυτόν τον μήνα θα είναι σωτήρια, αφού, σε πείσμα των αντιπάλων σας, θα μπορέσετε να ξεγλιστρήσετε από τα πιο δύσκολα και να καταφέρετε περισσότερα. Μην κάνετε άλλες υποχωρήσεις, γιατί θα σας δημιουργηθούν απωθημένα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...