Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ο Sakis έκλεψε την παράσταση στο… έργο όπου πρωταγωνιστεί ο Θεοδόσης Πελεγρίνης

Ο τραγουδιστής έδωσε το «παρών» στην «Αυτοβιογραφία» του πρώην υφυπουργού

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο τραγουδιστής έδωσε το «παρών» στην «Αυτοβιογραφία» του πρώην υφυπουργού 

Μπορείτε να φανταστείτε τι κοινό μπορεί να έχουν ο Σάκης Ρουβάς και ο Νίκος Φίλης; Ο πρώην υπουργός Παιδείας και ο δημοφιλής τραγουδιστής παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση του Θεοδόση Πελεγρίνη.

f3 151

Ως γνωστόν, ο πρώην υφυπουργός Παιδείας έγραψε την «Αυτοβιογραφία» του και υποδύεται στη σκηνή έναν ιδιόρρυθμο καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος έπειτα από μία λαμπρή σταδιοδρομία αποφασίζει να τη γράψει και να την εκδώσει.

f1 100

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θεατές της παράστασης, όταν ξαφνικά είδαν να μπαίνει στο θεατράκι του Ιδρύματος Θεοχαράκη ο Σάκης Ρουβάς, που δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο σε τόσο… σοφιστικέ επιλογές. Οπως φαίνεται, ο τραγουδιστής, που πλέον θέλει να «παίξει μπάλα» και σε άλλα γήπεδα, αποφάσισε να παρακολουθήσει τη φιλοσοφική αναζήτηση του εκπληκτικού στη σκηνή Θεοδόση Πελεγρίνη.

f2 191

Το βλέμμα του

Ενα ομολογουμένως δύσκολο και γοητευτικό έργο, που δεν άφησε ασυγκίνητο τον τραγουδιστή. Σε όλη τη διάρκεια της παράστασης το βλέμμα του Ρουβά ήταν καρφωμένο στον πρώην υφυπουργό.

Οι δύο πρώην του υπουργείου Παιδείας Νίκος Φίλης και Θεοδόσης Πελεγρίνης ξανασυναντήθηκαν καιρό μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό και ο πρωταγωνιστής της παράστασης, χαιρετώντας τον πολιτικό του προϊστάμενο στο υπουργείο, δήλωσε χαρούμενος που τον ξαναβλέπει, αφού είχαν συνεργαστεί άψογα.

Εκεί ήταν και ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, όπως και η νεαρή ηθοποιός του «Μπρούσκου» Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία είναι συγχρόνως φοιτήτρια δημοσιογραφίας και γνωστή του πρώην υφυπουργού. Γεγονός όμως είναι ότι την παράσταση τελικώς έκλεψε ο Σάκης Ρουβάς, που δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται με το κοινό που τον πλησίαζε για να τον χαιρετήσει. Και τι κοινό… Ακαδημαϊκοί, φοιτητές και άνθρωποι των γραμμάτων εν γένει. Χτίζει προφίλ ο Sakis, παίζοντας… μπάλα πότε με δεξιούς και πότε με συριζαίους.

■ Βούιζε έντονα και χθες η Βουλή ότι μάλλον βρισκόμαστε μπροστά σε «εκλογικό τυφώνα», που μας πλησιάζει ταχύτατα. Πολλοί συμφωνούσαν στις κουβέντες του καφενείου ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να θέσει και πάλι διλήμματα του τύπου «θέλετε να ψηφίσουμε μέτρα ή να πάμε σε εκλογές;» τόσο στους βουλευτές όσο και στον ελληνικό λαό.

■ Δημοψήφισμα ή εκλογές για το πώς θα προχωρήσουμε! Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι εκλογές και το αποτέλεσμά τους θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επειδή θα αναγκαστεί εκείνος να ψηφίσει τα μέτρα, με συνέπεια να μην μπορεί να σταθεί λίγο μετά και να ξανάρθουν τα πουλέν του ΣΥΡΙΖΑ. Μπράβο ανάλυση…

■ Πού το πάνε, πού το φέρνουν δηλαδή, γυρίζουν γύρω από τον εαυτό τους και η χώρα είναι σε μόνιμη περιδίνηση! Μεγάλη επιτυχία να πρέπει να βγάλει και πάλι ο κοσμάκης τα κάστανα από τη φωτιά και μάλιστα με τα χέρια!

■ Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μία μέρα πριν από του αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή στις 13 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Κύπρο. Ο τραγουδιστής και συνθέτης θα πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση, την οποία υποστηρίζει εξ ολοκλήρου ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης.

f5 47

Αλλωστε ο πρώην υπουργός είναι επισκέπτης καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το βιβλίο έχει τίτλο «Θράκη: Το επόμενο βήμα» και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που το διάβασε με πολύ ενδιαφέρον, ήταν κοντά στον πρώην υπουργό και όταν παρουσιάστηκε στην Κομοτηνή. Πολιτική η συνέχεια λοιπόν και για τον Μιχάλη.

■ «Ολα σε σένα τα βρήκα κι είμαι ευτυχισμένος» τραγούδησαν δυνατά στον Γιάννη Πλούταρχο οι νεοδημοκράτες που τα… ’σπασαν στην κοπή της πίτας της τοπικής οργάνωσης Γλυφάδας. Δικαιώνοντας το τραγούδι, αφού η προσέλευσή τους ήταν άνευ προηγουμένου, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το πιθανότερο είναι η Ν.Δ. να πληροί όλες τις προϋποθέσεις τους, που σημαίνει ότι… όλα σε εκείνη τα βρίσκουν! Μάλιστα η συμμετοχή έκανε τους δεξιούς να αναθαρρήσουν ότι έρχεται η ώρα!

■ Η «πιο μεγάλη ώρα» είναι τώρα και αυτό πιστεύει επίσης και η Ζωή Ράπτη, η γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της Ν.Δ., που ήταν εκεί και μας μετέφερε το κλίμα: «Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, πάνω από 1.200 άτομα, οι βετεράνοι της Γλυφάδας, έσπασαν όλα τα ρεκόρ προσέλευσης σε κοπή βασιλόπιτας τοπικής οργάνωσης». Ολα αυτά μέρα μεσημέρι. Το ενδιαφέρον όμως ήταν ότι στο Posidonio δεν παρέστησαν μόνο μέλη της τοπικής Γλυφάδας αλλά κυρίως καινούργια πρόσωπα. Ο δε Γιάννης Πλούταρχος δεν προλάβαινε να δέχεται τις παραγγελιές.

img 2752

(!)

«Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου» τραγουδά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που εμφανίστηκε ακόμη μία φορά υπέρ των προσφύγων, με αφορμή τα περιστατικά θανάτων στα κέντρα υποδοχής: «Η συνεχιζόμενη τραγωδία στη Μόρια ήταν πλήρως προβλέψιμη. Οι ευθύνες βαρύνουν την ελληνική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ενωση. Καμία ανθρώπινη ζωή δεν είναι αναλώσιμη» τόνισε χαρακτηριστικά.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...