Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Στη φυλακή για το κοκτέιλ του θανάτου

Απολογήθηκαν ο 39χρονος Κρητικός (ιδιοκτήτης ψησταριάς) και οι δύο συνεργοί του οι οποίοι κατηγορούνται ότι έκρυβαν το ναρκωτικό «βόμβα» από ηρωίνη, αμφεταμίνη και ecstasy

Απολογήθηκαν ο 39χρονος Κρητικός (ιδιοκτήτης ψησταριάς) και οι δύο συνεργοί του οι οποίοι κατηγορούνται ότι έκρυβαν  το ναρκωτικό «βόμβα» από ηρωίνη, αμφεταμίνη και ecstasy

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο ιδιοκτήτης ψησταριάς που κατηγορείται ότι θα έσπρωχνε στις πιάτσες του θανάτου στο Ηράκλειο της Κρήτης το νέο συνθετικό ναρκωτικό «βόμβα»! Ο 39χρονος Κρητικός, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη με έναν 47χρονο Ελληνα και έναν 40χρονο Αλβανό, με την κατηγορία ότι έκρυβαν σε υπαίθρια κρυψώνα 230 γραμμάρια του υπερναρκωτικού αλλά και περισσότερα από 700 γραμμάρια κοκαΐνης και χασίς, πέρασε χθες το πρωί το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση, ισχυριζόμενος ότι δεν βρέθηκαν ουσίες ούτε στο σπίτι του ούτε στην επιχείρησή του, ωστόσο δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη τον έκριναν προφυλακιστέο.

Την ίδια «τύχη» είχαν και οι δύο συγκατηγορούμενοί του μετά τις απολογίες τους την περασμένη Παρασκευή, αν κι εκείνοι προσπάθησαν να πείσουν τις Αρχές ότι δεν σχετίζονταν με την υπόθεση. Μάλιστα, ο Αλβανός φέρεται ότι απέδωσε τη συχνή παρουσία του στις περιοχές όπου βρέθηκαν κρυμμένα τα ναρκωτικά στον… έρωτα, ότι δηλαδή έδινε εκεί ραντεβού με τη φίλη του και απλώς τον παρεξήγησαν οι αστυνομικοί!

Σε χωράφι

Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, έπειτα από πολύμηνη παρακολούθηση, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους τρεις άντρες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διακινούσαν στις πιάτσες του Ηρακλείου μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Υπαίθρια κρυψώνα αποτελούσε ένα χωράφι στην περιοχή των Καλεσσών, όπου γινόταν το νταλαβέρι και βρέθηκε ο ναρκωδυναμίτης, ο οποίος ήταν συσκευασμένος σε νάιλον σακούλα, παραπέμποντας σε καστανή ζάχαρη (υγρή και κρυσταλλική).

f2 1 3

Οπως έδειξαν τα αποτελέσματα από την ανάλυση του ναρκωτικού στο ΠΑΓΝΗ, πρόκειται για ένα ισχυρό κοκτέιλ ηρωίνης, αμφεταμίνης και ecstasy.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ναρκωτικό αυτό δεν συγκαταλέγεται στα λεγόμενα «παραδοσιακά», καθώς δεν έχει ξαναβρεθεί στα στέκια των τοξικομανών, όχι μόνο της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Με περαιτέρω αναλύσεις στο μείγμα αυτό πρόκειται να διαπιστωθούν η αναλογία κάθε ναρκωτικής ουσίας σε αυτό και ο συνδυασμός μεταξύ τους, καθώς και ποιες είναι οι επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...