Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

«Big Brother»: Βγήκαν να διασκεδάσουν μετά τον «εγκλεισμό»

Μετά τον τρίμηνο «εγκλεισμό» τους το έριξαν έξω και διασκέδασαν με την τύχη τους οι φιναλίστ του «Big Brother»!

«Ηλιοθεραπεία, λαμπερό δέρμα, καθαρό μυαλό, ακριβώς εκεί που θέλω να είμαι κάθε...

Απολαμβάνει τις διακοπές της και προσεύχεται να αργήσουν να τελειώσουν.

Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη Δώρα χωρίσαμε γιατί είχαμε…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη αλλά και στην παρέα της εκπομπής «Happy Day».

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Παληός

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση του χαμού του Γιώργου Παληού. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση με ποστ του στο facebook.

Ξενοδοχείο με δωμάτιο για… απόδραση!

Και όμως είναι γεγονός. Έως τώρα οι ξενοδόχοι προσπαθούσαν να κάνουν τα δωμάτια τους όσο το δυνατόν πιο πολυτελή και ελκυστικά, καταφέρνοντας να προσφέρουν στους ταξιδιώτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας…Ωστόσο βρήκαμε και ένα ξενοδοχείο που προκαλεί τους επισκέπτες του να καταφέρουν να αποδράσουν από το δωμάτιο του. Φυσικά μιλάμε για τη μεταφορά ενός escape room (ζωντανό παιχνίδι απόδρασης) στις εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου.

Το πολυβραβευμένο Kaimak Inn Spa & Resort κατάφερε να καινοτομήσει για ακόμα μια φορά, προσφέροντας στους πελάτες του τη δυνατότητα να ζήσουν μια  ώρα γεμάτη ένταση και αδρεναλίνη προσπαθώντας να αποδράσουν από το ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, που βρίσκεται στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του.

Το Kaimak Inn Spa & Resort είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, αν όχι και παγκοσμίως, που λειτουργεί μέσα στις εγκαταστάσεις του ένα ζωντανό παιχνίδι απόδρασης. Το παιχνίδι ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 2014, σημειώνοντας πολύ μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας μια ξεχωριστή δραστηριότητα, όχι μόνο στους πελάτες του ξενοδοχείου αλλά και στους επισκέπτες του Παλαιού Αγίου Αθανασίου, στο Καιμακτσαλαν. «Αισίως ξεκινήσαμε τη λειτουργία του δωματίου απόδρασης  για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, με ανανεωμένη θεματολογία και γρίφους. Φέτος προκαλούμε τους επισκέπτες μας να αποδράσουν από το Prison Resort, την φυλακή με τα περισσότερα μέτρα ασφαλείας, στην οποία τελούν ποινή ισόβιας κάθειρξης. Ωστόσο μια εξέγερση που πραγματοποιείται στα κελιά του πάνω ορόφου, δίνει τη μοναδική ευκαιρία στους παίκτες για να καταφέρουν να αποδράσουν μέσα σε 60 λεπτά»,μας δήλωσε η υπεύθυνη κυρία Βασιλεία Θεοχαρίδου προσθέτοντας «  Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης που απευθύνεται όχι μόνο σε παρέες, αλλά ακόμα και σε οικογένειες με παιδιά, αφού το παιχνίδι είναι εντελώς ακίνδυνο για τους μικρούς μας φίλους».

Το πολυτελές Kaimak Inn Spa & Resort βρίσκεται στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο Πέλλας, στο Καιμακτσαλάν και διαθέτει 40 μοναδικής αισθητικής πετρόχτιστα δωμάτια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το escape room μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.kaimakinn.gr/gr/escape-room/ ενώ για κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο: 23817 74340

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η Φαίη Σκορδά με κοντό σορτς φτιάχνει βαλίτσες στο σαλόνι της

Η Φαίη Σκορδά ετοίμασε βαλίτσες για να ξεκινήσει τις διακοπές της.

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει με την πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού στην Αμοργό

Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρίσκεται διακοπές στην Αμοργό με τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τη νύφη της Δανάη Μιχαλάκ
spot_img
spot_img