Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Οσκαρικά προεόρτια με εκπλήξεις και πολιτικά μηνύματα

Οι μεγάλοι νικητές στα βραβεία του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών και τα «πυρά» κατά του προέδρου των ΗΠΑ

Πρωταγωνιστές, πέραν των σταρ, στα Screen Actors Guild Awards, ήταν τα πολιτικά σχόλια και η διαμαρτυρία, αφού οι celebrities αντέδρασαν σε διάφορους τόνους στη νέα πολιτική στο Μεταναστευτικό που ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

4rfrsth 1Η Τζούλια Λούις Ντρέιφους μίλησε για το πώς ο πατέρας της έφτασε στις ΗΠΑ ως μετανάστης, αφού κατάφερε να ξεφύγει από την υπό ναζιστική κατοχή Γαλλία, ενώ ο Αστον Κούτσερ ήταν αυτός που αναφέρθηκε πρώτος στο ζήτημα παρουσιάζοντας το πρώτο βραβείο της βραδιάς, λέγοντας: «Ολοι στα αεροδρόμια ανήκουν στην Αμερική μου. Σας καλωσορίζουμε».

4rfrsth 2Η πιο επιθετική -στην κυριολεξία- τοποθέτηση ήταν αυτή του Ντέιβιντ Χάρμπουρ της σειράς «Stranger Things», ο οποίος απείλησε ότι «θα γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο όποιους θελήσουν να καταστρέψουν τους αδυνάμους, αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου και τους περιθωριοποιημένους».

Οι γκριμάτσες της Γ. Ράιντερ

Η σκληρή ρητορική του, μάλιστα, προκάλεσε γκριμάτσες αιφνιδιασμού στη Γουινόνα Ράιντερ που στεκόταν δίπλα του, οι οποίες έγιναν viral στο διαδίκτυο.

Η Σάρα Πόλσον, την ώρα που παραλάμβανε το βραβείο της, ζήτησε από τους συναδέλφους της αλλά και από το κοινό να δώσουν χρήματα στην οργάνωση ACLU, η οποία προστατεύει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των ανθρώπων που ζουν στις ΗΠΑ.

Στο κόκκινο χαλί της διαμαρτυρίας ηγήθηκε η σύζυγος του ηθοποιού της σειράς «Bing Bang Theory» Σάιμον Χέλμπεργκ. Η Τζοσλίν Τόουν εμφανίστηκε έχοντας γράψει στο γυμνό στέρνο της το σύνθημα «Let them in», δηλαδή «Αφήστε τους να μπουν», αναφερόμενη στους μετανάστες.

Τα βραβεία όμως είναι βραβεία, και μάλιστα τα συγκεκριμένα και έχουν μια προγνωστική βαρύτητα εν όψει των Οσκαρ. Και σε αυτήν τη διοργάνωση, λοιπόν, η Εμα Στόουν επιβραβεύτηκε για την ερμηνεία της στο «La la Land», ενώ ο Ντένζελ Ουάσινγκτον έκανε την έκπληξη για την ξεχωριστή ερμηνεία Α’ Ανδρικού Ρόλου για τη δραματική ταινία «Fences».

Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, στα Screen Actors Guild Awards, αφού η ταινία «Hidden Figures», η αληθινή ιστορία τριών Αφροαμερικανίδων, των Κάθριν Τζόνσον, Ντόροθι Βον και Μέρι Τζάκσον, επιστημόνων της NASA κατά τη διάρκεια της κατάκτησης του Διαστήματος τη δεκαετία του 1960, απέσπασε το μεγαλύτερο από τα βραβεία του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...