Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Μamma Mia!» για τον ξέγνοιαστο ΓΑΠ και πόζες με τους πρωταγωνιστές του μιούζικαλ

Λεβέντης, Παπανδρέου και Σπηλιωτόπουλος έδωσαν το «παρών» στο θέατρο Ακροπόλ

Γιώργος Παπανδρέου, Βασίλης Λεβέντης, Μάριος Γεωργιάδης και Aρης Σπηλιωτόπουλος υποκλίθηκαν στα όμορφα πόδια της Δέσποινας Βανδή.

«Μamma Μia!» αναφώνησαν, βλέποντάς τα στο θέατρο Ακροπόλ, όπου οι τρεις πολιτικοί βρέθηκαν προχθές το βράδυ, απολαμβάνοντας την ομώνυμη παράσταση.

Η πρωταγωνίστρια Δέσποινα Βανδή, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Ακης Σακελλαρίου υποδέχτηκαν στα παρασκήνια τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. που εσχάτως έχει γίνει πολύ θεατρόφιλος.

Ο ξέγνοιαστος Γιώργος, με ροδαλό μαγουλάκι καλύτερο από αυτό των μωρών (μάγουλο βερίκοκο, που λένε), φωτογραφήθηκε με τους ηθοποιούς, χαρωπός όπως πάντα.

fqrfqwerr

Εκεί ήταν και ο πρόεδρος Βασίλης Λεβέντης με τη σύζυγό του Αναστασία Μεντεσίδου, τυλιγμένη σε μαύρη γούνα απ’ άκρη σ’ άκρη, που την κάλυπτε πλήρως.

Μαζί τους κι ο γιος τους, ο Μάριος Γεωργιάδης, με τη μέλλουσα νύφη τους και σύντροφό του Σία Πάστρα.

yhwrt

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος με το μουστακάκι του παρίστατο, επίσης, έχοντας στο πλευρό του την Ηρώ Γκανά. Ολοι μαζί, η πολιτική βερσιόν της βραδιάς, παρακολούθησαν το δημοφιλές μιούζικαλ, που, όπως βλέπετε, ge4qw5gqwe5 3κατάφερε να ενώσει ιδεολογίες και ιδεολογίες.

Ω, μάμα μία!

«Στο Παρίσι ήρθε να γιορτάσει το λουκέτο;» μονολόγησε ο Λάκης Λαζόπουλος, βλέποντας έναν μεγαλοδημοσιογράφο του ΔΟΛ να πίνει το καφεδάκι του σε παριζιάνικο καφέ. Αυτό συνέβη την ημέρα κατά την οποία ανακοινώθηκε το «μπλοκάρισμα» του δημοσιογραφικού ομίλου. Εκεί, δηλαδή, που οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι κατέβαζαν θλιμμένοι τα στιλό, ο εν λόγω έκανε βόλτες στο Παρίσι.

Τον γιο του ήρωα των Ιμίων, του υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, τον 22χρονο Γιάννη, δέχτηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του. «Ο Γιάννης είναι ένα παιδί που ge4qw5gqwe5 2έχει το θάρρος της γνώμης του, που δεν φοβάται να πει αλήθειες. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Σήμερα σπουδάζει στο Πολυτεχνείο Αρχιτεκτονική» δήλωσε ο Κυριάκος για τον νεαρό φοιτητή, που τον βλέπω στο μέλλον να παίζει μπάλα στα γήπεδα της πολιτικής, και γιατί όχι;

Την αποφράδα ημέρα των Ιμίων το 1996 γεννήθηκε ο γιος του βουλευτή Ιωαννίνων Γιάννη Στέφου. Ο Θοδωρής λοιπόν, που χθες μπήκε στα 21, είναι ο μικρότερος από τα δυο παιδιά του βουλευτή και, όπως λέει η κούκλα αδελφή του, η Ολγα, τα γενέθλιά του ξυπνούν πάντοτε τις αναμνήσεις. Η Ολγα φρόντισε να θυμίσει στους φίλους της την ημέρα που ως μεγαλύτερη κλήθηκε να πάρει στην αγκαλιά της τον νεογέννητο Θοδωρή, με τον οποίο έχει πεντέμισι χρόνια διαφορά στην ηλικία. Ηταν εκείνη η ημέρα του επεισοδίου των Ιμίων και στο μαιευτήριο όλοι ge4qw5gqwe5 1συζητούσαν για το συμβάν. Η κόρη του βουλευτή, σωστό μοντέλο, αναπολεί τη χαρά της γέννησης του αδελφού της και τα πολιτικά γεγονότα που συγκλόνισαν εκείνη την εποχή τη χώρα. Η νύχτα των Ιμίων, δηλαδή, μέσα από μια γέννηση.

Στην πρώην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου έπεσε το φλουρί της πίτας που έκοψαν οι συνταξιούχοι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου. Η Ενωση των συνταξιούχων ονοματίζει στην πρωτοχρονιάτικη πίτα όλους τους τελευταίους προέδρους του Κοινοβουλίου και φέτος το φλουρί είχε το όνομα της Ζωής, που φυσικά δεν ήταν εκεί. Κι όταν ρωτήσαμε εάν της το είπαν, η απάντηση ήταν: «Είσαι καλά; Ποιος να της το πει, θα μας βρίσει»! Δικά τους λόγια και όχι δικά μας. Και του χρόνου σε όλους.

! Η Στέλλα Μακρή στο τραγούδι και ο Πάνος Νάκος στα πλήκτρα και μάλιστα στην αίθουσα «Ρήγας Βελεστινλής». Πρώτη φορά ακούω παρουσίαση βιβλίου με νταούλια και ζουρνάδες. Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα του Γρηγόρη Πέτρου παρουσιάζει το βιβλίο του ίδιου με τίτλο «Στάση του Νίκα. Μια ελληνική εξέγερση», μετά… ευωχίας, όπως γράφει η πρόσκληση.

Την ευωχία θα την πληρώσει έκαστος εκ των παρευρισκομένων 15 ευρώ, οι οποίοι, αφού ακούσουν τον Θόδωρο Κατσανέβα και τον Γιάννη Δημαρά να μιλούν, ύστερα θα το ρίξουν στο τσάμικο. Γλέντι με κρασί, μεζέδες και ζωντανή μουσική υπόσχεται στα μέλη του το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, που συστάθηκε ως κόμμα τον Μάρτιο του 2013, πρεσβεύοντας την «επανάσταση από τα Αριστερά», ενάντια στους ξένους και τους ντόπιους τοκογλύφους.

Δηλαδή, ο κόσμος καίγεται και οι πάσης φύσεως διανοούμενοι χτενίζονται τραγουδώντας!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387


{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...