Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

Σίκουελ του «Σασμού» με στόρι τις ζωές των πρωταγωνιστών

Η απόφαση είναι ειλημμένη! Ο «Σασμός» θα τελειώσει φέτος...

«Δική μας οικογένεια»: Η Φωτεινή ζητάει από τον Ανδρέα να διακόψουν τη...

Απόψε στις 20:00 στη «Δική μας οικογένεια», όλοι προσπαθούν...

Φαίδρα Μπάρμπα: «Με τη μητέρα μου συζητάμε τα προσωπικά μας»

Η Φαίδρα Μπάρμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό...

Χριστούγεννα με ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ: Νέοι εορταστικοί λαχνοί με κέρδη έως 100.000 ευρώ...

Σε εορταστικό κλίμα μπαίνει το ΣΚΡΑΤΣ, με δύο νέους...

Δεν έγινε έφοδος στην κατοικία της Γωγώς Φαρμάκη

Εξώδικη διαμαρτυρία απέστειλε στην «Espresso» η Γωγώ Φαρμάκη για το δημοσίευμα της εφημερίδας μας (το Σάββατο 28 Ιανουαρίου), που αφορούσε τους ελέγχους των αρμόδιων Αρχών για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis. «Eκπληκτη έλαβα γνώση του γεγονότος ότι στο φύλλο της εφημερίδας σας “ESPRESSO” του Σαββάτου 28 – Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2017 (αρ. φύλλου 1265), δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο στο εξώφυλλο αυτής “ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΩΓΩΣ ΦΑΡΜΑΚΗ. Οι Εισαγγελείς σκανάρουν και τη showbiz για την υπόθεση Νονartis. Τι συνδέει το fashion blog της ηθοποιού και της αδερφής της Ολγας με την έρευνα για το σκάνδαλο στη φαρμακοβιομηχανία”, έχοντας επίσης φωτογραφία του προσώπου μου, ενώ στην 4η και την 5η σελίδα αυτής άρθρο με τίτλο “ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΩΓΩΣ ΦΑΡΜΑΚΗ. Τι συνδέει το fashion blog της ηθοποιού και της αδερφής της Ολγας με την έρευνα για το μεγάλο σκάνδαλο στη φαρμακοβιομηχανία”, έχοντας επίσης φωτογραφία του προσώπου μου.

Το ίδιο άρθρο αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας σας www.espressonews.gr με σύνδεσμο URL https://www.espressonews.gr/cover-story/2017/01/157543/efodos-sto-spiti-tis-gogos-famraki, το οποίο έχω αποθηκεύσει και εκτυπώσει.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα και άρθρα είναι άκρως ψευδή και συκοφαντικά δι’ εμέ, καθώς σε αυτά ο συντάκτης αναφέρεται σε δήθεν έφοδο και “ντου” στο σπίτι μου από τις εισαγγελικές αρχές, για δήθεν έρευνα, εμπλοκή και ανάμειξή μου στο “μεγάλο σκάνδαλο Novartis”, για δήθεν κατάσχεση υπολογιστών και εγγράφων σχετικά με τη διερευνώμενη από τη Δικαιοσύνη υπόθεση, για δήθεν σύνδεση του fashion blog μου με την ως άνω φαρμακοβιομηχανία, σχετίζοντας εμέ και με άλλα ερευνώμενα από τις δικαστικές αρχές πρόσωπα, γεγονότα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχουν συμβεί, ενώ με αυτό το δημοσίευμα προβαίνετε σε αναπαραγωγή και δημοσίευση ψευδών, ανακριβών και συκοφαντικών για εμένα ισχυρισμών, με συνέπεια την αδιαμφισβήτητη και βάναυση προσβολή της τιμής και της υπόληψής μου.

Μάλιστα, η στοχευμένη προσπάθεια από την πλευρά σας για τη σπίλωση του ονόματός μου, την προσβολή της επαγγελματικής δραστηριοποίησής μου και την άδικη εμπλοκή μου σε ποινική υπόθεση, φτάνει μέχρι το σημείο να εφεύρετε είσοδο των εισαγγελικών αρχών και κατάσχεση υπολογιστών και εγγράφων από την κατοικία μου και τα γραφεία της ιστοσελίδας, αναφέροντας συγκεκριμένη ημέρα και ώρα -“Η έρευνα έγινε τις πρωινές ώρες της Τρίτης”-, το ψεύδος δε του συγκεκριμένου ισχυρισμού καταδεικνύεται ευχερώς από το γεγονός ότι για το χρονικό διάστημα του τελευταίου έτους διαμένω μόνιμα στην Αμερική, συνεπώς ΟΥΔΕΜΙΑ έρευνα, πόσο μάλλον κατάσχεση, έλαβε χώρα στην κατοικία μου τις πρωινές ώρες της Τρίτης, ενώ την εν λόγω αναφερόμενη από εσάς ημέρα ακόμα και η αδερφή μου, Ολγα, απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό, γεγονότα απολύτως γνωστά σε εσάς, πλην όμως προβήκατε σκοπίμως στη διάδοση ψευδών και συκοφαντικών δι’ εμέ ισχυρισμών.

Επίσης, δεν εξαντλείται το δημοσίευμα στην παρουσίαση μιας “πληροφορίας”, την οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ επαληθεύσατε και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήρθατε σε επαφή μαζί μου για τη δική μου θέση, αλλά προβήκατε σε σύνδεση ψευδών γεγονότων, παρουσιάζοντας αυτά ως αληθή, για τη δήθεν εμπλοκή μου στην εν λόγω υπόθεση λόγω της δήθεν διαφήμισης στο blog μου από την ως άνω φαρμακευτική εταιρία, αναφέροντας μάλιστα “άγνωστο με ποια κριτήρια” (!!!), αφήνοντας έμμεσο πλην σαφέστατο υπαινιγμό για τέλεση μεμπτών και αξιόποινων πράξεων από την πλευρά μου.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Νέα στυγνή γυναικοκτονία στον Πειραιά με θύμα την όμορφη Χρύσα

Τα εν λόγω ψευδή και συκοφαντικά δι’ εμέ δημοσιεύματα, που αφορούν γεγονός μείζονος σημασίας για την ατομική, οικογενειακή, επαγγελματική και εν γένει κοινωνική πρόοδό μου, προκαλώντας αδιαμφισβήτητα περιουσιακή ζημία μου, προσβολή της επαγγελματικής δραστηριοποίησής μου και βλάβη της τιμής και υπόληψής μου, έλαβαν γνώση ευρύτατος αριθμός τρίτων προσώπων, καθώς η εφημερίδα σας τυγχάνει πανελλαδικής κυκλοφορίας, όπως επίσης και η ιστοσελίδα σας είναι ελεύθερη σε πρόσβαση, ενώ αυτά αναδημοσιεύθηκαν από πλήθος άλλων ιστοσελίδων και ιστότοπων, επιτείνοντας με αυτό τον τρόπο τη διάδοση των ψευδών ισχυρισμών και τη διά αυτής προσβολή της τιμής και της υπόληψής μου.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ και με ρητή επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μου ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ για την ως άνω απαράδεκτη και αξιόποινη συμπεριφορά σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ στο αμέσως επόμενο τεύχος της εφημερίδας σας ή σε κάθε περίπτωση εντός διαστήματος δέκα (10) ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας, να ανακαλέσετε ρητά την προσβολή της προσωπικότητάς μου που πραγματοποιήθηκε με την παραπάνω δημοσίευση, διά της δημοσίευσης επανορθωτικού άρθρου στην ίδια ή σε ανάλογη θέση στο εξώφυλλο και στο κυρίως φύλλο της εφημερίδας σας, ίδιας έκτασης και μεγέθους ανάλογο με το ως άνω επιλήψιμο δημοσίευμα, δημοσιεύοντας αυτούσιο το κείμενο της παρούσας εξώδικης δήλωσής μου, κοινοποιώντας εν συνεχεία σε εμένα το εν λόγω δημοσίευμα αποκατάστασης.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως προβείτε άμεσα σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια, προκειμένου να μη διατηρείται αναρτημένο στην ιστοσελίδα σας το εν λόγω δημοσίευμα και να διαγραφεί άμεσα από το ιστορικό οποιασδήποτε ηλεκτρονικής μηχανής αναζήτησης (της δικής σας ανάρτησης).

ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως απέχετε στο μέλλον από κάθε ανάλογη πράξη διάδοσης και αναπαραγωγής αναληθειών, ανακριβειών και ψευδών για εμένα δημοσιευμάτων, σχετικά με τον ιδιωτικό βίο μου και την επαγγελματική δραστηριότητά μου.

ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα προβώ στις νόμιμες ενέργειες προς προάσπιση παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Νεκρός 11χρονος μαθητής έπειτα από έκρηξη στο λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου στις Σέρρες

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής (…)

Αθήνα, 30-1-2017».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επανασύνδεση για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Ο έρωτάς τους φαίνεται πως δεν έκανε τον κύκλο...

Στο γηροκομείο η Ρένα Κουμιώτη – Στο πλευρό της η Μαίρη Λίντα

Στο Γηροκομείο Αθηνών, σε διπλανά δωμάτια με τη μεγάλη...

«Ήμουν ορκισμένος εργένης και η γυναίκα μου τα ανέτρεψε όλα μέσα σε μια βραδιά»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ αναφέρθηκε στη σύζυγό του...

Κατάθεση «φωτιά» της Εβελίνας Παπούλια στη δίκη Φιλιππίδη: «Κατέβαζε το παντελόνι του και…»

Η Εβελίνα Παπούλια «έκαψε» τον Πέτρο Φιλιππίδη με την...

Ντόρα Κουτροκόη: Χώρισε από τον ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο σύντροφό της

Διπλό χτύπημα για την Ντόρα Κουτροκόη, καθώς, εκτός από...

«Στην κηδεία μου θα έριχνα πόρτα σε μία Ελληνίδα τραγουδίστρια που μοιάζει με τον Μάικλ Τζάκσον»

Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πως θα...

Τελευταία στιγμή ακύρωσε την εμφάνισή της στην εκπομπή της Μπακοδήμου και ξέσπασε στο Instagram

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ ήταν καλεσμένη της εκπομπής...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή νυχτοπερπάτησε με την κουνιάδα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή νυχτοπερπάτησε με τον Θέμη Σοφό και...