Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Δεν έγινε έφοδος στην κατοικία της Γωγώς Φαρμάκη

Εξώδικη διαμαρτυρία απέστειλε στην «Espresso» η Γωγώ Φαρμάκη για το δημοσίευμα της εφημερίδας μας (το Σάββατο 28 Ιανουαρίου), που αφορούσε τους ελέγχους των αρμόδιων Αρχών για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis. «Eκπληκτη έλαβα γνώση του γεγονότος ότι στο φύλλο της εφημερίδας σας “ESPRESSO” του Σαββάτου 28 – Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2017 (αρ. φύλλου 1265), δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο στο εξώφυλλο αυτής “ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΩΓΩΣ ΦΑΡΜΑΚΗ. Οι Εισαγγελείς σκανάρουν και τη showbiz για την υπόθεση Νονartis. Τι συνδέει το fashion blog της ηθοποιού και της αδερφής της Ολγας με την έρευνα για το σκάνδαλο στη φαρμακοβιομηχανία”, έχοντας επίσης φωτογραφία του προσώπου μου, ενώ στην 4η και την 5η σελίδα αυτής άρθρο με τίτλο “ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΩΓΩΣ ΦΑΡΜΑΚΗ. Τι συνδέει το fashion blog της ηθοποιού και της αδερφής της Ολγας με την έρευνα για το μεγάλο σκάνδαλο στη φαρμακοβιομηχανία”, έχοντας επίσης φωτογραφία του προσώπου μου.

Το ίδιο άρθρο αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας σας www.espressonews.gr με σύνδεσμο URL https://www.espressonews.gr/cover-story/2017/01/157543/efodos-sto-spiti-tis-gogos-famraki, το οποίο έχω αποθηκεύσει και εκτυπώσει.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα και άρθρα είναι άκρως ψευδή και συκοφαντικά δι’ εμέ, καθώς σε αυτά ο συντάκτης αναφέρεται σε δήθεν έφοδο και “ντου” στο σπίτι μου από τις εισαγγελικές αρχές, για δήθεν έρευνα, εμπλοκή και ανάμειξή μου στο “μεγάλο σκάνδαλο Novartis”, για δήθεν κατάσχεση υπολογιστών και εγγράφων σχετικά με τη διερευνώμενη από τη Δικαιοσύνη υπόθεση, για δήθεν σύνδεση του fashion blog μου με την ως άνω φαρμακοβιομηχανία, σχετίζοντας εμέ και με άλλα ερευνώμενα από τις δικαστικές αρχές πρόσωπα, γεγονότα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχουν συμβεί, ενώ με αυτό το δημοσίευμα προβαίνετε σε αναπαραγωγή και δημοσίευση ψευδών, ανακριβών και συκοφαντικών για εμένα ισχυρισμών, με συνέπεια την αδιαμφισβήτητη και βάναυση προσβολή της τιμής και της υπόληψής μου.

Μάλιστα, η στοχευμένη προσπάθεια από την πλευρά σας για τη σπίλωση του ονόματός μου, την προσβολή της επαγγελματικής δραστηριοποίησής μου και την άδικη εμπλοκή μου σε ποινική υπόθεση, φτάνει μέχρι το σημείο να εφεύρετε είσοδο των εισαγγελικών αρχών και κατάσχεση υπολογιστών και εγγράφων από την κατοικία μου και τα γραφεία της ιστοσελίδας, αναφέροντας συγκεκριμένη ημέρα και ώρα -“Η έρευνα έγινε τις πρωινές ώρες της Τρίτης”-, το ψεύδος δε του συγκεκριμένου ισχυρισμού καταδεικνύεται ευχερώς από το γεγονός ότι για το χρονικό διάστημα του τελευταίου έτους διαμένω μόνιμα στην Αμερική, συνεπώς ΟΥΔΕΜΙΑ έρευνα, πόσο μάλλον κατάσχεση, έλαβε χώρα στην κατοικία μου τις πρωινές ώρες της Τρίτης, ενώ την εν λόγω αναφερόμενη από εσάς ημέρα ακόμα και η αδερφή μου, Ολγα, απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό, γεγονότα απολύτως γνωστά σε εσάς, πλην όμως προβήκατε σκοπίμως στη διάδοση ψευδών και συκοφαντικών δι’ εμέ ισχυρισμών.

Επίσης, δεν εξαντλείται το δημοσίευμα στην παρουσίαση μιας “πληροφορίας”, την οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ επαληθεύσατε και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήρθατε σε επαφή μαζί μου για τη δική μου θέση, αλλά προβήκατε σε σύνδεση ψευδών γεγονότων, παρουσιάζοντας αυτά ως αληθή, για τη δήθεν εμπλοκή μου στην εν λόγω υπόθεση λόγω της δήθεν διαφήμισης στο blog μου από την ως άνω φαρμακευτική εταιρία, αναφέροντας μάλιστα “άγνωστο με ποια κριτήρια” (!!!), αφήνοντας έμμεσο πλην σαφέστατο υπαινιγμό για τέλεση μεμπτών και αξιόποινων πράξεων από την πλευρά μου.

Τα εν λόγω ψευδή και συκοφαντικά δι’ εμέ δημοσιεύματα, που αφορούν γεγονός μείζονος σημασίας για την ατομική, οικογενειακή, επαγγελματική και εν γένει κοινωνική πρόοδό μου, προκαλώντας αδιαμφισβήτητα περιουσιακή ζημία μου, προσβολή της επαγγελματικής δραστηριοποίησής μου και βλάβη της τιμής και υπόληψής μου, έλαβαν γνώση ευρύτατος αριθμός τρίτων προσώπων, καθώς η εφημερίδα σας τυγχάνει πανελλαδικής κυκλοφορίας, όπως επίσης και η ιστοσελίδα σας είναι ελεύθερη σε πρόσβαση, ενώ αυτά αναδημοσιεύθηκαν από πλήθος άλλων ιστοσελίδων και ιστότοπων, επιτείνοντας με αυτό τον τρόπο τη διάδοση των ψευδών ισχυρισμών και τη διά αυτής προσβολή της τιμής και της υπόληψής μου.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ και με ρητή επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μου ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ για την ως άνω απαράδεκτη και αξιόποινη συμπεριφορά σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ στο αμέσως επόμενο τεύχος της εφημερίδας σας ή σε κάθε περίπτωση εντός διαστήματος δέκα (10) ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας, να ανακαλέσετε ρητά την προσβολή της προσωπικότητάς μου που πραγματοποιήθηκε με την παραπάνω δημοσίευση, διά της δημοσίευσης επανορθωτικού άρθρου στην ίδια ή σε ανάλογη θέση στο εξώφυλλο και στο κυρίως φύλλο της εφημερίδας σας, ίδιας έκτασης και μεγέθους ανάλογο με το ως άνω επιλήψιμο δημοσίευμα, δημοσιεύοντας αυτούσιο το κείμενο της παρούσας εξώδικης δήλωσής μου, κοινοποιώντας εν συνεχεία σε εμένα το εν λόγω δημοσίευμα αποκατάστασης.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως προβείτε άμεσα σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια, προκειμένου να μη διατηρείται αναρτημένο στην ιστοσελίδα σας το εν λόγω δημοσίευμα και να διαγραφεί άμεσα από το ιστορικό οποιασδήποτε ηλεκτρονικής μηχανής αναζήτησης (της δικής σας ανάρτησης).

ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως απέχετε στο μέλλον από κάθε ανάλογη πράξη διάδοσης και αναπαραγωγής αναληθειών, ανακριβειών και ψευδών για εμένα δημοσιευμάτων, σχετικά με τον ιδιωτικό βίο μου και την επαγγελματική δραστηριότητά μου.

ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα προβώ στις νόμιμες ενέργειες προς προάσπιση παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής (…)

Αθήνα, 30-1-2017».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...