Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ισόβια στον πιστολέρο που σκότωσε τον αντίζηλό του

Είχε σκοτώσει τον Απρίλιο του 2016 με καραμπίνα 61χρονο αγρότη για τα μάτια 37χρονης με την οποία ήταν τρελά ερωτευμένος

Η αρρωστημένη ζήλια τού όπλισε το χέρι και πυροβόλησε με καραμπίνα εν ψυχρώ τον 61χρονο φίλο της 37χρονης με την οποία ήταν τρελά ερωτευμένος, ενώ τραυμάτισε και την ίδια. Για το φονικό, που έγινε τον περασμένο Απρίλιο στη Μακρυράχη Πηλίου, με θύμα τον αγρότη Λάμπρο Μαλαχιά, επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης στον 51χρονο «πιστολέρο».

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ο άνδρας κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Τρικάλων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η οποία τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για βαριά σωματική βλάβη, οπλοχρησία κατά συρροήν και παράνομη οπλοκατοχή, με τους δικαστές να τον κρίνουν ένοχο, επιβάλλοντάς του ισόβια, φυλάκιση 4,5 ετών και χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ για την παράνομη οπλοκατοχή. Μάλιστα, δεν του αναγνώρισαν ούτε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και απέρριψαν τα αιτήματα της υπεράσπισης να αναγνωριστεί βρασμός ψυχής και να μετατραπεί η κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης σε επικίνδυνη.

Τέσσερις μάρτυρες

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία άρχισε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, εξετάστηκαν τέσσερις μάρτυρες κατηγορίας και, συγκεκριμένα, η 37χρονη, δύο γείτονες και ο αστυνομικός που πήγε στον τόπο του εγκλήματος, ενώ τρεις ήταν οι μάρτυρες υπεράσπισης (η πρώην σύζυγος του δράστη και τα παιδιά τους).

«Θόλωσα, δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν, μόνο να αυτοκτονήσω» ισχυρίστηκε αρχίζοντας την απολογία του ο 51χρονος, όμως γρήγορα έπεσε σε αντιφάσεις. Ο ίδιος έριξε την ευθύνη στην 37χρονη, λέγοντας ότι δεν ξεκαθάριζε τη θέση της! Οταν ρωτήθηκε από το δικαστήριο γιατί επέμενε να τη δει, ενώ εκείνη δεν απαντούσε στις κλήσεις του, ούτε δεχόταν να τον συναντήσει, δεν είχε να δώσει απάντηση, αλλά… κατηγόρησε τους συγχωριανούς του, λέγοντας ότι του ασκούσαν αφόρητη πίεση, κοροϊδεύοντάς τον!

«Εχασες τη γυναίκα σου από έναν μεγαλύτερο» του έλεγαν -όπως ο ίδιος περιέγραψε-, με αποτέλεσμα να ντρέπεται και να μην μπορεί να βγει ούτε στην πλατεία. Ισχυρίστηκε ότι το βράδυ του φονικού το θύμα τού μίλησε υποτιμητικά. Μάλιστα, σκόπευε να αυτοκτονήσει μπροστά στην 37χρονη, αλλά χάλασε και τα δύο φυσίγγια που είχε μαζί του! Πήγε σπίτι του και, όταν συνειδητοποίησε τι έγινε, κατανάλωσε φυτοφάρμακο για να αυτοκτονήσει. Ολοκληρώνοντας την απολογία του, ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες τις οποίες έβλαψε.

Από την πλευρά της, πάντως, η 37χρονη τόνισε ότι με τον δράστη είχε φιλική σχέση και όχι ερωτική και μάλιστα την είχε διακόψει δύο μήνες πριν από το έγκλημα. Οπως είπε, ο 51χρονος ενημερώθηκε από το χωριό για τη σχέση της με τον 61χρονο αγρότη και εκνευρίστηκε. Την πλησίασε να της μιλήσει, όμως εκείνη δεν ήθελε και μετά αναζήτησε το ζευγάρι στην αποθήκη όπου δούλευαν και εκεί έγινε το κακό.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....