Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Θα κάνω πρεμιέρα κι ας πεθάνω στο σανίδι»

Η περιπέτεια υγείας του ηθοποιού Ιάκωβου Μυλωνά πριν από την πρεμιέρα της παράστασής του στη Θεσσαλονίκη και το ρίσκο που πήρε παρά την προειδοποίηση των γιατρών

Η περιπέτεια υγείας του ηθοποιού Ιάκωβου Μυλωνά πριν από την πρεμιέρα της παράστασής του στη Θεσσαλονίκη και το ρίσκο που πήρε παρά την προειδοποίηση των γιατρών

Συγκλονίζει ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς. Ενας πόνος στο στήθος το βράδυ τηςf1 102 περασμένης Δευτέρας τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ωστόσο έμελλε να ζήσει μια… Οδύσσεια πριν τον δουν οι γιατροί και καταλήξουν στην αιτία που τον προκάλεσε. Ο ίδιος, πάντως, δεν ακυρώνει τα καλλιτεχνικά σχέδιά του και, περιγράφοντας την περιπέτειά του στην «Espresso», δηλώνει ότι «θα κάνω πρεμιέρα κι ας πεθάνω στο σανίδι».

ΑΠO ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Στην αρχή πήγαμε με την κοπέλα μου στο Ιπποκράτειο. Η κατάσταση που επικρατούσε ήταν απερίγραπτη, θα έπρεπε να περιμένουμε τέσσερις ώρες, έκανε και πολύ κρύο. Αφού ένας ασθενής, που ήταν και αυτός στην αναμονή, έβαλε φωτιά με κάτι χαρτιά για να ζεσταθεί! Φανταστείτε απόγνωση» λέει στην «Espresso» ο Ιάκωβος. Και συνεχίζει:

«“Πάμε να φύγουμε. Αν είναι να πεθάνω, ας είμαι καλύτερα στο σπίτι παρά εδώ” είπα στη συνοδό μου, με τον πόνο να συνεχίζεται». Ετσι κι έγινε, ωστόσο ξημερώματα Τρίτης ο ηθοποιός δεν άντεξε, κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε ύστερα από 50 λεπτά και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί του έκαναν αμέσως εισαγωγή. «Οι εξετάσεις έδειξαν φλεγμονή στην καρδιά, όμως με δική μου ευθύνη ζήτησα να φύγω, για να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκινάμε παραστάσεις» λέει ο Ιάκωβος Μυλωνάς, ο οποίος αναχώρησε την ίδια μέρα για τη συμπρωτεύουσα.

Φαρμακευτική αγωγή

«Παίρνω το ρίσκο. Αν είναι να πεθάνω, ας πεθάνω στο σανίδι. Οι γιατροί μού εξήγησαν την κρισιμότητα της κατάστασης, όμως εγώ δεν ήθελα να μείνω στο νοσοκομείο γιατί είχαν κανονιστεί τόσα πράγματα και με περίμεναν δουλειές πριν από την αυριανή πρεμιέρα και δεν ήθελα να πάνε πίσω» μας λέει ο ηθοποιός, ο οποίος αυτόν τον καιρό έχει κάνει… τηλεοπτικό comeback, αφού προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά του Mega «Μαρία η άσχημη», όπου πρωταγωνιστεί. Βέβαια, ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών και τη φαρμακευτική αγωγή που του έχουν δώσει, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε.

Να αναφέρουμε ότι ο Ιάκωβος, ο οποίος τρόμαξε πολλούς φίλους και συνεργάτες με την ανάρτηση που έκανε στο facebook γράφοντας «Αν πάθω κάτι δεν θέλω μνημόσυνα και τέτοια, πάρτι θέλω να κάνετε, να διασκεδάζω κι εγώ από ψηλά μαζί σας», υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά, ενώ πρωταγωνιστεί κιόλας στη μαύρη κωμωδία «Η τέλεια γυναίκα», που από αύριο θα παίζεται στο θέατρο Αθήναιον της Θεσσαλονίκης.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...