Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε ρόλους, συνεργασίες, σχέσεις και ανοίξτε τον δρόμο για πιο εποικοδομητικά και ευχάριστα πράγματα, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας σε άτομα με τα οποία σας ενώνει ο σεβασμός.

ΚΡΙΟΣ: Εργαστείτε πιο μεθοδικά και ανταποκριθείτε στις προκλήσεις. Αποφύγετε να δημιουργήσετε εσείς το παρασκήνιο, γιατί οι αντίπαλοί σας καραδοκούν. Αν έχετε κατά νου να αγοράσετε κάτι, κάντε πρώτα μια έρευνα αγοράς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε ρόλους, συνεργασίες, σχέσεις και ανοίξτε τον δρόμο για πιο εποικοδομητικά και ευχάριστα πράγματα, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας σε άτομα με τα οποία σας ενώνει ο σεβασμός.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί ακόμα να υπάρχουν άλυτα προβλήματα, αλλά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες. Βρείτε τρόπους να συμπορευτείτε με το περιβάλλον σας και αποφύγετε διαφωνίες. Η διάθεσή σας δεν θα είναι τόσο ανεβασμένη, ώστε να τολμήσετε εξόδους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχει έρθει η στιγμή να γίνετε πιο ρεαλιστές σε αυτά που ζητάτε στον έρωτα, αλλά και σε αυτά που πρέπει να δώσετε. Ρυθμίστε με τον καλύτερο τρόπο τις οικογενειακές σχέσεις σας. Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε για την επαγγελματική άνοδό σας και μην αφήσετε τίποτα στη μέση.

ΛΕΩΝ: Ισως η αβεβαιότητα γι’ αυτά που θέλετε να είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά απαιτείται να γίνετε πιο υπεύθυνοι και πρόθυμοι να προσπαθήσετε σοβαρά. Εχετε δοκιμάσει διάφορα στη ζωή σας και λίγα είναι αυτά που μπορούν πλέον να σας εντυπωσιάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν έχετε λόγο να παραπονιέστε ότι η ζωή σας είναι ανιαρή, αφού θα σας προσφερθούν αξιόλογες ευκαιρίες, οπότε απομακρυνθείτε από ό,τι δεν «τραβάει» πια. Επιδιώξτε πιο άμεση επικοινωνία με τους άλλους, για να τους βοηθήσετε να σας καταλάβουν.

ΖΥΓΟΣ: Τα σχέδιά σας είναι μεγαλεπήβολα και έχετε μεγάλες προσδοκίες από αυτά. Ξορκίστε κάθε είδους υπερβολή, για να τα υλοποιήσετε. Προτού επενδύσετε τα χρήματά σας, συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κλείστε εκκρεμότητες και βελτιώστε τώρα οικονομικά και σχέσεις. Η μέρα σας βοηθάει να προετοιμαστείτε για τις μεγάλες απαιτήσεις του μέλλοντος. Υιοθετήστε πιο μοντέρνες ιδέες, γιατί οι παλιές δεν ταιριάζουν στο νέο προφίλ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις, αρκετές από αυτές αξιόπιστες, και θα τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Νιώστε ασφάλεια μέσα από τις σχέσεις σας και ανεβείτε στον οικονομικό τομέα. Φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας και ετοιμαστείτε για καινούργιες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ανακαλύψετε χρήσιμα πράγματα που θα αφορούν την εργασία, τα οικονομικά αλλά και τις σχέσεις σας, ενώ το κατασκοπευτικό και το επιχειρηματικό δαιμόνιό σας θα μεγαλουργήσει. Χάνετε τον χρόνο σας ψάχνοντας για απαντήσεις που δεν υπάρχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην το παρακάνετε με τον έντονο ρομαντισμό και την τάση που έχετε να εξιδανικεύετε άτομα και καταστάσεις. Ισορροπήστε με ορθολογισμό και δράση. Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα σας δώσουν ιδέες.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκτιμήστε τους φίλους και την προσφορά τους προς εσάς, ενώ, παράλληλα, κάντε το αγαπημένο σας πρόσωπο να έρθει πιο κοντά σας. Τα έξοδα σε σχέδια και στόχους δεν θα πάνε χαμένα. Για να προλάβετε να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα, βάλτε πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...