Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

«Δέχτηκα άγριο bullying»

Η Μαρία Μελίσσα Ρούτη, που έλαμψε στο «Voice», ξεσπά για τις διαδικτυακές επιθέσεις εναντίον της λόγω της συμμετοχής της στο reality «Η στιγμή της αλήθειας»

Η Μαρία Μελίσσα Ρούτη, που έλαμψε στο «Voice», ξεσπά για τις διαδικτυακές επιθέσεις εναντίον της λόγω της συμμετοχής της στο reality «Η στιγμή της αλήθειας»

Εφτασε η «Στιγμή της αλήθειας» για την εκρηκτική Μαρία Μελίσσα Ρούτη, η οποία ξεχώρισε στα blind auditions του «Voice» τραγουδώντας το «Bang Bang», για να ολοκληρώσει τελικά στα battles τη διαδρομή της στο δημοφιλές σόου του Σκάι ως μέλος της ομάδας του Σάκη Ρουβά.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η εκρηκτική τραγουδίστρια ξεσπά σήμερα μέσω της «Espresso» για τις άγριες διαδικτυακές επιθέσεις,vlcsnap 2017 02 02 19h40m32s665 σε βαθμό bullying, που δέχτηκε. Ο λόγος;

Οκτώ χρόνια πριν από τη συμμετοχή της στο σόου είχε πάρει μέρος στο reality «Η στιγμή της αλήθειας», που παρουσίαζε η Ευγενία Μανωλίδου.
«Το βίντεο από το reality άρχισε ν’ αναπαράγεται από διάφορα blogs λίγες ώρες μετά την πρώτη μου εμφάνιση στο “Voice”. Δεν με πείραξε αυτό. Ηταν αναμενόμενο να συμβεί. Αυτό που με ενόχλησε πολύ ήταν ο τρόπος τους. Κάποιοι από τους bloggers κοινοποίησαν το βίντεο, παρακινώντας -κατά μία έννοια- τον κόσμο να με δει με κακό μάτι. Με έκριναν δίχως να με γνωρίζουν, γράφοντας πράγματα για μένα που ήταν λάθος, όπως, για παράδειγμα, ότι έχω κάνει γυμνές φωτογραφίσεις» εξηγεί η Μαρία Μελίσσα στην «Espresso».

Και συνεχίζει: «Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις στα blogs λειτούργησαν ως αφορμή να δεχτώ πολλά υβριστικά και προσβλητικά σχόλια από χρήστες τους διαδικτύου, τους λεγόμενους haters. Ανθρωποι που δεν με ξέρουν, κρυμμένοι πίσω από τη σχετική ανωνυμία που προσφέρουν τα social media και το διαδίκτυο γενικότερα, άρχισαν να με βρίζουν και να με συκοφαντούν, αφήνοντας αιχμές για την ηθική μου και προσβάλλοντας την αξιοπρέπειά μου. Κι αυτό επειδή έτυχε να πάρω μέρος στη “Στιγμή της αλήθειας”. Κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να με ρωτήσει γιατί το έκανα».

«Η ηρωίδα μητέρα μου»

Οι λόγοι που οδήγησαν τη Μαρία Μελίσσα Ρούτη στο reality του ΑΝΤ1 το 2008 ήταν οικογενειακοί. «Πήγα για να βοηθήσω οικονομικά τη μητέρα μου. Χρωστούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό διότι με μεγάλωσε μόνη της, μόνο με τη βοήθεια της θείας μου, με αποτέλεσμα να πέσουν πολλά χρέη στην πλάτη της. Πήγα, κέρδισα 10.000 ευρώ, της τα έδωσα, ξεχρέωσε και τέλειωσε εκεί το θέμα. Ηταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω την ηρωίδα μου. Ετσι αποκαλώ τη μητέρα μου. Αυτή και η θεία μου είναι οι ηρωίδες μου» συνεχίζει η νεαρή τραγουδίστρια.

Σημειώνεται ότι η μητέρα της Μαρίας είναι η επίσης τραγουδίστρια Δήμητρα Ρούτη, η οποία έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Ελένη Βιτάλη, ο Γιάννης Πάριος, η Βίκυ Μοσχολιού και η Μαρινέλλα. Με την τελευταία, μάλιστα, είχε πάει και στη Eurovision το 1974, κάνοντάς της τα φωνητικά στο τραγούδι «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου».

Το κλασικό τραγούδι και τα lives στο Beluga

adsfsda«Η συμμετοχή μου στο “Voice” ήταν μια απίστευτη εμπειρία, ένα μαγικό ταξίδι που χάρηκα πολύ. Εκτός του ότι μου άρεσε πολύ η διαδικασία και γνώρισα αξιόλογα άτομα μέσα απ’ αυτήν, ήταν και μεγάλη τιμή για μένα να συνεργαστώ με καταξιωμένους μουσικούς και κορυφαίους vocal coaches» λέει στην «Espresso» η Μαρία Μελίσσα Ρούτη.

Η ενασχόλησή της με τη μουσική άρχισε στα οκτώ της χρόνια. Φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και διαθέτει πιστοποιημένο πτυχίο Φωνητικής στο σύγχρονο τραγούδι από τη βρετανική επιτροπή του μουσικού κολεγίου LMC, στο Λονδίνο, ενώ έχει κάνει σπουδές στο κλασικό τραγούδι μέχρι το επίπεδο ανωτέρας, με τον κορυφαίο τενόρο Τάκη Φίνα.

Στο βιογραφικό της υπάρχουν εμφανίσεις με το Duo Fina στο Μέγαρο Μουσικής, αλλά και lives με τους Κώστα Μπίγαλη και Χρήστο Δάντη.

Αυτή την εποχή η Μελίσσα εμφανίζεται κάθε Πέμπτη βράδυ στο Beluga, στον Πειραιά, μαζί με τον Μάνο Ψιστάκη και τον Manolo Vega Sosa (φωτό), ο οποίος είναι σαξοφωνίστας του Σάκη Ρουβά.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387


{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....