Χαμός στο internet με τον Φιλιππινέζο που «υποδύθηκε» τη Μις Υφήλιος!

Ξεσήκωσε το διαδίκτυο με το σκέρτσο, το νάζι, τη χάρη, το τέλεια λικνιστικό περπάτημα πασαρέλας…

Ξεσήκωσε το διαδίκτυο με το σκέρτσο, το νάζι, τη χάρη, το τέλεια λικνιστικό περπάτημα πασαρέλας… συγκεντρώνοντας σχεδόν 6.500.000 προβολές μέσα σε λίγη ώρα.

Ολα τα παραπάνω δεν τα κατάφερε κάποια πανέμορφη κυρία της πασαρέλας ή της showbiz, αλλά ο Φιλιππινέζος κωμικός του διαδικτύου Σίνον Λορέσκα.

Ο δημοφιλής κωμικός, με αφορμή τη διεξαγωγή του διαγωνισμού για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος που φιλοξενούσε η χώρα του, σκέφτηκε να τιμήσει τον διαγωνισμό, αλλά και να στηρίξει τη συμμετοχή της 26χρονης συμπατριώτισσάς του Μαξίν Μεντίνα που την εκπροσωπούσε, φορώντας ψηλοτάκουνες πιπ τόου γόβες, μπλε εξώπλατη τουαλέτα με βαθύ σκίσιμο στο ντεκολτέ και το πόδι.

Με αυτή την αμφίεση περπάτησε σεινάμενος κουνάμενος, χαμογελώντας, χαιρετώντας, επιδεικνύοντας τη σιλουέτα του και κάνοντας πασαρέλα σε πεζοδρόμιο της πόλης, καταλήγοντας… συγκινημένος να πανηγυρίζει σαν να ήταν η συμπατριώτισσά του που άκουσε το όνομά της ως επόμενη Μις Υφήλιος. «Ναι, είναι η πρώτη μου βόλτα ως Μις Υφήλιος» ακούγεται να λέει, υιοθετώντας το ανάλογα συγκινητικό ύφος.

Νωρίτερα, βέβαια, ο ευφάνταστος κωμικός είχε ξαναγονατίσει το διαδίκτυο με ένα άλλο βίντεο, στο οποίο έκανε στριπτίζ επαγγελματικού επιπέδου, μένοντας με το εφαρμοστό μπλε μαγιό του και τις ίδιες ψηλοτάκουνες γόβες να ποζάρει και να χορεύει τουέρκινγκ στο προαύλιο εμπορικού κέντρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον