Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Θα παντρευτεί τον φύλακα άγγελό της

Η 48χρονη, που έχασε το πόδι της το 2013 στη βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη, ερωτεύτηκε τον πυροσβέστη που στάθηκε στο πλευρό της

Η 48χρονη, που έχασε το πόδι της το 2013 στη  βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη, ερωτεύτηκε  τον πυροσβέστη που στάθηκε στο πλευρό της

Εχασε το πόδι της κατά την τρομοκρατική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, αλλά βρήκε τον έρωτα της ζωής της, με τη σχετική… παρότρυνση της μητέρας της, μέσα στην εντατική.

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία της 48χρονης Ροζάν Σντόια, η οποία τον περασμένο μήνα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον 37χρονο πυροσβέστη Μάικ Ματέρια, μέσω του σκύλου τους Σαλ, ο οποίος εμφανίστηκε με επιγραφή που έγραφε: «Ο Μάικ θέλει να ξέρει αν θα τον παντρευτείς».

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2013, όταν ο Ματέρια έδεσε με τη ζώνη του το σχεδόν διαλυμένο από τη βόμβα πόδι της και της κρατούσε το χέρι μέχρι να την πάρει το ασθενοφόρο.
Η επόμενη συνάντησή τους έγινε στην εντατική, όπου την επισκέφτηκε ο «φύλακας άγγελός» της, όπως τον αποκαλεί, για να τη στηρίξει επειδή είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό.

«Μόλις ανατινάχτηκα»

«Στο νοσοκομείο η μητέρα μου προσπάθησε να μας τα φτιάξει. “Είδες αυτόν τον πυροσβέστη; Είναι τόσο χαριτωμένος” είπε. Εγώ αντέδρασα λέγοντάς της: “Ρε μαμά, μόλις ανατινάχτηκα!” εξομολογείται η ίδια η Ροζάν σε εφημερίδα. Τελικά όμως η μητέρα έβλεπε μπροστά. Ο Μάικ στάθηκε στο πλευρό της στα δύσκολα, ακόμα και όταν αυτή ήταν δύστροπη λόγω του πόνου, και τώρα προγραμματίζουν να παντρευτούν στο τέλος του χρόνου.

«Πονούσα. Αλλά τώρα γελάμε και τα αποδίδουμε όλα αυτά στη μορφίνη. Ηξερα ότι είχα αρχίσει να αναπτύσσω αισθήματα γι’ αυτόν επειδή ήταν ευγενικός και περιποιητικός. Και έχει ένα απίστευτο χαμόγελο» εξομολογείται η γυναίκα που στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...