Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε τους άλλους με περισσότερη κατανόηση και μην εμμένετε στις απόψεις σας, δείχνοντας διαρκώς περιφρόνηση για…

ΚΡΙΟΣ: Για να μην αιωρείστε ανάμεσα στο καλό και το κακό, περιορίστε τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειες που νιώθετε. Τολμήστε μια αναδιοργάνωση, αφήνοντας πίσω ό,τι έχει κριθεί. Αν θέλετε να μείνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε, μην παρασυρθείτε από την παρέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε προς τα πού κατευθύνετε τη δύναμη και τα συναισθήματά σας, καθώς πολλές φορές είναι τρικυμιώδη. Απαιτείται να γίνετε πιο συγκεκριμένοι στους στόχους σας. Μην αφήνετε τις υποχρεώσεις να σας απομακρύνουν από τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην είστε τόσο απόμακροι, γιατί τα πιστεύω που έχετε για τη ζωή προκαλούν σύγχυση στους γύρω σας. Κάντε μια προσπάθεια να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες. Οργανώστε τα οικονομικά σας για να μην ξεφύγουν από τον έλεγχό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε τους άλλους με περισσότερη κατανόηση και μην εμμένετε στις απόψεις σας, δείχνοντας διαρκώς περιφρόνηση για τη γνώμη των άλλων. Τηρήστε με συνέπεια τον προϋπολογισμό που έχετε φτιάξει και δεν θα το μετανιώσετε στο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές θα είναι καλύτερες, αν δεχτείτε βοήθεια από συνεργάτες σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο χειρότερος εχθρός σας είναι η ασυνεννοησία. Γεφυρώστε το χάσμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσάς και σε κάποια κοντινά σας άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε μια προσωπικότητα κλειστή και ενδιαφέρουσα, δοκιμάστε όμως να ανοιχτείτε και να δείξετε πιο πολλή εμπιστοσύνη στους άλλους. Θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα. Σε ό,τι κι αν κάνετε βάλτε τα δυνατά σας και μην προδικάζετε το αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ: Το τοπίο στον αισθηματικό τομέα σας αρχίζει να καθαρίζει και αυτό σάς βοηθά στις επιλογές σας. Να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες με στενούς συνεργάτες σας. Αντί να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, προτιμήστε να τις προβάλετε περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αναστολές σας και οι φόβοι σας προκαλούνται αποκλειστικά από τις προκαταλήψεις που συντηρείτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά ταλέντα σας και προωθήστε τα με θάρρος. Η σωστή πληροφόρηση θα σας κάνει ακόμα καλύτερους στην εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που θα προκαλέσει μαγικές αλλαγές στις σχέσεις σας είναι ότι πλέον είστε πιο κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε εσείς και σε αυτά που θέλουν τα άτομα που συναναστρέφεστε. Τολμήστε και δεχτείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς δισταγμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να το βάζετε κάτω με την παραμικρή δυσκολία, μια που πάντα υπάρχει κοντά σας, ακόμα και την τελευταία στιγμή, ένας από μηχανής θεός που σας βοηθά. Η υιοθέτηση νέων τρόπων διασκέδασης θα σας δώσει χαρά και χαλάρωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή η ηθική θα αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους, αυτό που θα σας βοηθήσει σε γενικό επίπεδο είναι η διαπραγμάτευση για όλα, οπότε αφήστε στην άκρη εγωισμούς. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας πριν σας προλάβουν τα γεγονότα.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί χωρίς να δίνετε εξηγήσεις σε άτομα που δεν το αξίζουν. Διατηρήστε τα κεκτημένα σας και να θυμάστε πως δεν χρειάζονται επαναστάσεις χωρίς αιτία. Για να βάλετε τα αισθήματά σας σε μια σειρά χρειάζεται να απομονωθείτε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...