Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δεν προλαβαίνουν να κόβουν πίτες!

Οι νεοδημοκράτες βουλευτές τρέχουν από τη μία τοπική οργάνωση στην άλλη

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Οι νεοδημοκράτες βουλευτές τρέχουν από τη μία τοπική οργάνωση στην άλλη

Το «κοπή τη πίτα» θα τραβήξει μέχρι το Πάσχα για τους πολιτικούς.

Τα Σαββατοκύριακα μάλιστα κόβουν αβέρτα δεκάδες πίτες από τοπική σε τοπική οργάνωση. Δεν τις προλαβαίνουν! Οι δεξιοί όμως. Οι άλλοι δύσκολα ξεμυτίζουν από τα σπίτια τους!

fasdfsd

Ο Κωστής Χατζηδάκης πήγε στην πίτα της ΔΑΠ στην Κόρινθο, ο Βασίλης Κικίλιας έκοψε αυτή των συντακτών της Ν.Δ. στην Πειραιώς, ο Γιάννης Πλακιωτάκης και η πρώην βουλευτής Μίκα Ιατρίδη έκοψαν βασιλόπιτα στη Ρόδο, ενώ η πρώην γραμματέας Ισότητας Βάσω Κόλλια έκοψε τη βασιλόπιτα της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα, μαζί με τους βουλευτές Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργο Βλάχο και Θανάση Μπούρα. Οπως μάλιστα μας πληροφορούν οι βουλευτές, οι τοπικές κατακλύζονται από κόσμο στις συγκεντρώσεις αυτές.

Ρίο: Στα 26,60 ευρώ το ποσό του πηγαινέλα από τη γέφυρα

3892885

Αντί να ψάχνουν τρόπους να μειώσουν τα πρόστιμα των παραβατών του ΚΟΚ, καλύτερα να μειώσουν τα διόδια της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ζητεί τη μείωση του αντιτίμου, γιατί οι συμπολίτες του αδυνατούν να το πληρώνουν:

«Η μετ’ επιστροφής διέλευση, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του ΦΠΑ, που ισχύει από 1η Ιουνίου 2016, κοστίζει 26,60 ευρώ, ποσό που βρίσκεται πλέον πάνω από το μέσο ημερομίσθιο. Η κατάσταση αποτελεί πραγματικό βρόχο για τους άνεργους συμπολίτες μας, τους προερχόμενους από τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και τους φοιτητές, οι οποίοι εξαιτίας του υψηλού κόστους αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν τη γέφυρα».

Εδώ που τα λέμε, για να ταξιδέψεις από την Αθήνα στο Αγρίνιο ή και μέχρι τα Ιωάννινα, με τη γέφυρα μέσα, θέλεις περισσότερα από 70 ευρώ μόνο για τον δρόμο!

Πήγε σε μπαράκι για τη γιορτή του

kedikoglou 0

Γιόρταζε την περασμένη Παρασκευή (του Αγίου Συμεών) ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Σίμος Κεδίκογλου.
Ο ωραίος Σίμος, για χάρη του οποίου κατά καιρούς οι γυναίκες κάνουν ουρά, διασκέδασε τη μέρα της γιορτής του σε μπαράκι. Στην υγειά του ήπιε και η συνάδελφος και καλή φίλη του Αννα Καραμανλή.

■ Σαν τσιγγάνικο γάμο, που διαρκεί τουλάχιστον τρεις μέρες, έχουν κάνει οι συριζαίοι τη γιορτή για τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Μας υπενθύμισαν την εκλεκτή επέτειό τους πριν μπει ο Φεβρουάριος, μετά προγραμμάτισαν την επίσημη φιέστα για την 3η Φεβρουαρίου, αλλά η αξιολόγηση ήταν ακόμη ανοιχτή κι έτσι τη μετέθεσαν για τη 17η του ίδιου μήνα. Να μη συμπέσει με του αγίου Βαλεντίνου στις 14! Οχι όλες οι γιορτές μαζί.
Η εκδήλωση και η ομιλία θα γίνουν στο στάδιο τάε κβον ντο και ήδη άρχισαν την κινητοποίηση, με στόχο να το γεμίσουν. Προφανώς ο πρωθυπουργός είναι σίγουρος ότι θα έχει κλείσει η αξιολόγηση κι έτσι θα μπορεί να το γιορτάσει άνετα. Είναι αυτό που λέει ο λαός «όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη»!

■ Πώς κάνεις έτσι, Αδωνί μου, με το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι; Δεν έχει δικαίωμα κι εκείνος στην ξεκούραση; Δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

adonis

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η οικογένεια Τσίπρα βρέθηκε στην Disneyland, στο προάστιο Marne-la-Vallee, περίπου 30 χιλιόμετρα από το κέντρο του Παρισιού, για αναψυχή φυσικά.

■ Θέμα ετοιμάζεται να γίνει η αλλαγή της κοινοβουλευτικής δύναμης στη Βουλή. Ως γνωστόν, το Ποτάμι από τους εννέα βουλευτές που είχε έμεινε με επτά. Η Ενωση Κεντρώων διαθέτει οκτώ βουλευτές και έχει περάσει μπροστά, οπότε λογικό είναι να επιθυμεί τη διεκδίκηση ενός αντιπροέδρου στο προεδρείο της Βουλής.

Το ίδιο και οι ΑΝ.ΕΛ. Διεκδικούν κι εκείνοι αντιπρόεδρο και, όπως μαθαίνουμε, έχουν ήδη εγείρει σχετικό ζήτημα. Ως γνωστόν, οι αντιπρόεδροι του Κοινοβουλίου είναι σήμερα επτά και απηχούν την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων (τρεις ΣΥΡΙΖΑ, ένας Ν.Δ. και ένας από τα υπόλοιπα κόμματα). Για να δούμε τι θα πει κι ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης.

■ Ο Σταύρος Θεοδωράκης χρονομετρά τους συναδέλφους του, λες και τρέχουν σε αγώνα ταχύτητας! Πρότεινε, λέει, στη Βουλή να καταργηθούν τα ρολόγια! «Ο Αλέξης Τσίπρας, αντί για 20 λεπτά, μίλησε 54. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αντί για 20 λεπτά, μίλησε 38. Η Φώφη Γεννηματά, αντί για 15 λεπτά, μίλησε 28.

Ο Πάνος Καμμένος, αντί για 15 λεπτά, μίλησε 23. Ο Βασίλης Λεβέντης, αντί για 15 λεπτά, μίλησε 21. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αντί για 15 λεπτά, μίλησε 20. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αντί για 15, λεπτά μίλησε 18 και ο Σταύρος Θεοδωράκης αντί για 15 λεπτά μίλησε 14. Το χρονόμετρο τρέχει και κανείς δεν το κοιτάζει. Δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο. Στο Ευρωκοινοβούλιο μιλάνε ένα, δύο ή τρία λεπτά, ανάλογα με τη συνεδρίαση». Τάδε έφη Σταύρος. Εντάξει, πρόεδρέ μου, αλλά την ώρα που εσύ μετράς τους άλλους, οι δικοί σου την… κάνουν από την πίσω πόρτα!

■ «Ο κομμωτής μου ευθύνεται. Το νέο λουκ γεννά καινούργιες ιδέες» λέει χαμογελώντας στη στήλη που εκθείασε το μοντέρνο κούρεμά του ο βουλευτής Εβρου Αναστάσης Δημοσχάκης. Η αλλαγή δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους συναδέλφους του, που τον πείραζαν για την ανανέωση.

Ο κομμωτής του Δημήτρης Νίκας, που υπήρξε κουρέας και πρωθυπουργού, επέμενε να υιοθετηθεί το πιο νεανικό στιλ, που όντως αφαιρεί χρόνια από τον πρώην αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκη. 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...