Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Η συγκίνη της Χριστίνα Τσάφου on air : «Η μάνα μου… Δε...

Η Χριστίνα Τσάφου, έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της...

Χαμογελαστή και με διαπεραστικό βλέμμα από παιδί η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια

Το χαμόγελό της και το βλέμμα είναι ίδιο μέχρι...

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν έπρεπε να επιστρέψει τόσο γρήγορα, τώρα έγινε η...

Αυστηρή κριτική άσκησε στην Ελένη Μενεγάκη γνωστός κύριος της...

Η Ελένη Χατζίδου έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και αποκάλυψε αν είναι...

Η Ελένη Χατζίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «[email protected]»...

«Ράβε ξήλωνε» με αφίσες του Ε

Κοροϊδία με τις διαφημίσεις σε κτίριο στο Καλλιμάρμαρο που ανεβοκατεβαίνουν! Πήγε στράφι η επιχείρηση «αποκαθήλωση» του δήμου

Κοροϊδία με τις διαφημίσεις σε κτίριο στο Καλλιμάρμαρο που ανεβοκατεβαίνουν! Πήγε στράφι η επιχείρηση «αποκαθήλωση» του δήμου

Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους φαίνεται ότι έγραψαν οι υπεύθυνοι του καναλιού Ε τον Γιώργο Καμίνη. Ο δήμαρχος Αθηναίων είχε μεριμνήσει για το ξήλωμα της τεράστιας διαφημιστικής αφίσας των παραγωγών του τηλεοπτικού σταθμού, τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε γωνιακή πρόσοψη κτιρίου πλησίον του Καλλιμάρμαρου.

Από τον Αλκίνοο Μπουνιά

Το σκεπτικό του ήταν ότι επρόκειτο για παράνομα τοποθετημένη διαφήμιση, που έβλαπτε τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

Εδώ και μερικές μέρες στο ίδιο σημείο έχουν τοποθετηθεί και πάλι νέες γιγαντοαφίσες, με την Αννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα σε πρώτο πλάνο να διαφημίζουν το νέο τηλεοπτικό μουσικό ριάλιτι που θα παρουσιάσουν στον σταθμό.

Μάλιστα, λόγω της προηγούμενης «αποκαθήλωσης», οι υπεύθυνοι έχουν λάβει και έκτακτα μέτρα και έχουν κατασκευάσει έναν ειδικό μηχανισμό, ο οποίος μοιάζει να ανεβοκατεβαίνει (ανάλογα) σαν ένα σλάιντ -εξαφανίζοντας με μαγικό τρόπο τη διαφήμιση-, πιθανότατα σε περίπτωση που γίνει κάποια τηλεφωνική καταγγελία ή ακόμη και όταν ξαφνικά εμφανιστούν τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων.

Καθυστέρηση

Να θυμίσουμε ότι το ξήλωμα, που έγινε αρχές φθινοπώρου, καθυστέρησε πολύ (επί δύο χρόνια ήταν παράνομα αναρτημένες οι εν λόγω αφίσες) και συνέπεσε με το κόψιμο της υποψηφιότητας του σταθμού από τις τηλεοπτικές άδειες.
Μάλιστα ο ο δήμαρχος Αθηναίων το έκανε «εν χορδαίς και οργάνοις». Δηλαδή με φώτα, κάμερες, φωτογράφους και διαδικτυακή ενημέρωση, αφού ίδιος μετά την αφαίρεση των τεράστιων αφισών έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter :«Ο περιβάλλων χώρος του Καλλιμάρμαρου παίρνει ξανά τη μορφή που του αρμόζει. Αφαίρεση παράνομης διαφήμισης».

Λίγους μήνες αργότερα, οι εκατοντάδες τουρίστες που επισκέπτονται το στάδιο αλλά και οι διερχόμενοι οδηγοί που διασχίζουν τη Βασ. Κωνσταντίνου αντικρίζουν πάλι το τεράστιο πανό με τις φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού (Βίσση – Καρβέλα), που πλέον συνεργάζεται στο μουσικό ριάλιτι του σταθμού.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκε ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου – Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο

Η Μελίνα Ασλανίδου υπήρξε ζευγάρι με τον κομμωτή, Βασίλη...

«Πάντα η μαμά μου, μου έβαζε ωραία ρούχα, κοσμήματα και τσιμπιδάκια στα μαλλιά»

Το όμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή κυρία της...

Γενέθλια για τον Γιάννη Λάτσιο – Πόσο χρονών γίνεται;

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Γιάννης Λάτσιος.Ο ισχυρός...

«Σασμός»: Αυτός είναι ο λόγος που η σειρά δεν θα προβληθεί απόψε και αύριο Παρασκευή

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φανατικοί τηλεθεατές της...

Καταγγελίες από τη Νένα Χρονοπούλου για το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Καλλιθέα

Παιδιά ακροβατούν σε περβάζια λίγων εκατοστών με κίνδυνο να...

Έλενα Γκρέκου: «Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε το σπίτι για να σπουδάσει ο γιος μου»

Η Έλενα Γκρέκου με αφορμή την αποχώρησή της από...

«Survivor All Star»: Όργιο φημών για ειδύλλιο Βασάλου – Χρυσαειδή

Είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Κωνσταντίνος Βασάλος το...