Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Καθαρή αλλοίωση»

Ανακοίνωση ΠΑΟ μετά το «Χ» με τον ΠΑΣ! Συγγνώμη του επόπτη για το οφσάιντ

Η οργή στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού για τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στους «Ζωσιμάδες» (1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα) ξεχειλίζει. Οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν ξανά διαιτησίες όπως η προχθεσινή του Τζήλου (με βοηθούς τους Δημητριάδη, Καρατζίκα).

«Το διαιτητικό τρίο στα Γιάννενα έχει διαπράξει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, τόσο με την κατακύρωση του αντικανονικού (οφσάιντ) γκολ των γηπεδούχων και με τη μη αποβολή του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Καρανίκα, που χτύπησε με τον αγκώνα τον Μπεργκ στο πρώτο ημίχρονο, όσο και με τις λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ εις βάρος ποδοσφαιριστών μας και τον μη καταλογισμό πέναλτι για χέρι εντός περιοχής στο δεύτερο ημίχρονο» ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, προσθέτοντας ότι «είναι ντροπή να βλέπουμε τέτοιες διαιτησίες στη Σούπερ Λίγκα και η ΚΕΔ πρέπει, επιτέλους, να λάβει τα μέτρα της γι’ αυτήν την κατάσταση». Εξάλλου, ο βοηθός διαιτητή Ιορδάνης Δημητριάδης παραδέχτηκε μετά τη λήξη του αγώνα το λάθος που έκανε στη φάση του γκολ οφσάιντ των Ηπειρωτών, ζητώντας συγγνώμη από τους ανθρώπους του «Τριφυλλιού». «Λυπούμαστε, αλλά δεν μας λέει τίποτα η συγγνώμη σου» ήταν η απάντηση των «πρασίνων».

Στον Παναθηναϊκό δεν έκρυβαν τη δυσαρέσκειά τους για το γήπεδο-χωράφι στο οποίο αγωνίστηκαν. Από τον κακό αγωνιστικό χώρο ο Τελάντερ αποκόμισε έναν τραυματισμό στον προσαγωγό. Θεωρείται δεδομένο ότι ο Δανός αμυντικός δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Σχετικά με τα μεταγραφικά, εντείνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση σέντερ φορ. Διαφορά στο οικονομικό φαίνεται ότι υπάρχει με τον 32χρονο Μαροκινό επιθετικό Μουνίρ ελ Χαμνταουί.

Ο άλλοτε παίκτης των Φιορεντίνα και Μάλαγα αξιώνει περίπου 600.000 ευρώ για συμβόλαιο ενάμισι έτους, με τους διοικούντες του Παναθηναϊκού να προσφέρουν λιγότερα από 500.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» διέψευδαν το βελγικό δημοσίευμα που τους ήθελε να έχουν «κόψει» τον 30χρονο Ισπανό μέσο Βίκτορ Βάθκεθ, επειδή απέτυχε στις ιατρικές εξετάσεις. «Δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας» τόνιζαν χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων παικτών εκπνέει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...