Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΛΕΩΝ: Απ’ ό,τι φαίνεται θα διανύσετε τον μήνα που θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Συλλογιστείτε ποιες είναι οι…

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα και να είστε ανοιχτοί στις νέες προοπτικές που δημιουργούνται. Η ωρίμανση σας βοηθά να λειτουργείτε σοφά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να χαρείτε απερίσπαστοι τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσφορές σας ελκύουν τους άλλους, αν και χρειάζεται να βρείτε δικλίδες ασφαλείας, ώστε, όταν είστε μόνοι, να μη νιώθετε ανασφαλείς. Μην το παρακάνετε με το πείσμα σας, γιατί μπορεί να πλήξει σημαντικές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευχάριστες επαφές θα σας προσδώσουν δημιουργική διάθεση και θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις. Μειώστε κάποιες ενοχλητικές νοοτροπίες σας. Ενδέχεται να μάθετε ορισμένες αλήθειες, τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε με λεπτομέρεια μήπως τα βιώματα που έχετε σας προκαλούν αρρωστημένες καταστάσεις. Δείτε τις λεπτομέρειες για να πετύχετε σημαντικές αλλαγές. Πρέπει να δώσετε ελευθερία κινήσεων στους άλλους για να συνεργαστούν μαζί σας.

ΛΕΩΝ: Απ’ ό,τι φαίνεται θα διανύσετε τον μήνα που θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Συλλογιστείτε ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σας, προκειμένου να τις ικανοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιλέξτε αυτά που είναι σίγουρα και έχουν μέλλον, πάντα σε σχέση με τα προσωπικά συμφέροντα, τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές σας. Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά στις νέες προσπάθειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Ακολουθήστε νέες προτεραιότητες που έχετε θέσει, αφού πρώτα εξετάσετε άλλη μια φορά τις αξίες που έχετε. Υστερα, με ελάχιστες θυσίες θα κατακτήσετε πολλά σε εργασία και σχέσεις. Μην εκδηλωθείτε άμεσα, αν κατά την έξοδό σας ένα άτομο σας εντυπωσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή θα αρχίσουν να καταργούνται όλα τα αυτονόητα και θα πρέπει να έχετε επιλέξει τον δρόμο που θα ακολουθήσετε, πρέπει να πάρετε πολύ πιο σοβαρά τον εαυτό σας. Εκφράστε τα πραγματικά αισθήματά σας και μη φοβάστε τις αντιδράσεις αυτών που είναι δίπλα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να φροντίζετε με μεγαλύτερη αυτονομία τις υποθέσεις σας και να αξιολογείτε ρεαλιστικά τις ευκαιρίες, ώστε να έχετε το θάρρος να προχωρήσετε. Δεχτείτε προτάσεις που θα ακουστούν από τρίτους και κατεβάστε τους τόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε αρκετά εφευρετικοί και, βάζοντας τη λογική σας να λειτουργεί παράλληλα με το συναίσθημα, θα εκτιναχτεί στα ύψη η δημιουργικότητά σας. Συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη πριν το ζητήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρότι έχετε την αίσθηση ότι επωμίζεστε πολλά, αρχίζουν να προδιαγράφονται για εσάς επιτυχίες, αναβαθμίσεις, οπότε επενδύστε σε ενέργεια και χρόνο. Φερθείτε έξυπνα, προσαρμοστείτε και δεχτείτε τις εξελίξεις όπως έρχονται.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι φιλοδοξίες που έχετε θα σας φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα με διαφορετικές νοοτροπίες από εσάς. Αν θέλετε να πετύχετε, κάντε συμβιβασμούς και όχι υποχωρήσεις. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας με ρεαλισμό, για να μην πληγωθείτε.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ