Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η σύντροφος του Φαήλου και ο εφιάλτης του καρκίνου

Είναι νέα, όμορφη, από τις πιο γνωστές Ελληνίδες fashion bloggers και μια από τις μεγάλες νικήτριες στη μάχη εναντίον του καρκίνου του μαστού

Είναι νέα, όμορφη, από τις πιο γνωστές Ελληνίδες fashion bloggers και μια από τις μεγάλες νικήτριες στη μάχη εναντίον του καρκίνου του μαστού. Η Τζούλια Παπαδοπούλου, σύντροφος του Φαήλου Κρανιδιώτη, έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο, στο οποίο περιγράφει το πώς έμαθε ότι νοσεί, αλλά και τη μάχη που έδωσε με την ασθένεια. «12 χρόνια cancer free» δηλώνει η όμορφη Τζούλια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (το περασμένο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου), αλλά και τα αγαπημένα πρόσωπα που έχασε.

«Την ημέρα που μου ανακοίνωσαν στο νοσοκομείο του Λος Αντζελες “έχετε καρκίνο στο στήθος και πρέπει να προχωρήσετε άμεσα σε εγχείρηση”, όλοι γύρω μου κατέρρευσαν. Ολοι, εκτός από εμένα. Δεν έκλαψα και δεν έχασα τον ύπνο μου. Το πήρα λες και μου είπαν “έχετε ένα κρύωμα, δεν είναι τίποτα, με δυο τρία ντεπόν θα περάσει”» γράφει η Τζούλια και συνεχίζει: «Την ημέρα της εγχείρησης ήμουν χαρούμενη, σκεφτόμουν “ήρθε η μέρα που θα βγάλω αυτό το πράγμα από το σώμα μου και μετά μπορώ να συνεχίσω να ξυπνάω το πρωί, να φτιάχνω τηγανίτες και να παίζω με τα αγόρια μου”».

Πριν μπει στο χειρουργείο έκανε το σήμα της νίκης, όπως γράφει, κάτι το οποίο απαθανατίστηκε και σε φωτογραφία! «Μέσα στο χειρουργείο τα πράγματα άλλαξαν λιγάκι, όταν έβαλαν κάτι τεράστιες (κυριολεκτικά) βελόνες στη θηλή με ένα μπλε μελάνι (για τους λεμφαδένες). Χωρίς αναισθησία στην αρχή, ο πόνος ήταν αφόρητος. Δεν έβγαλα κιχ, αλλά θυμάμαι τα δάκρυα που κυλούσαν από τα μάτια μου, λες και άνοιξε μια βρύση στο σώμα – αντίδραση στον πόνο. […] Για ενάμιση μήνα περίπου έκανα θεραπείες σχεδόν καθημερινά. Πήγαινα στο νοσοκομείο με καλή διάθεση και έφευγα με ζαλάδα και ανακατωσούρες. Για τα επόμενα πέντε χρόνια έκανα τρελές εξετάσεις, με το χειρότερό μου αυτό το κουβούκλιο της μαγνητικής» περιγράφει η γοητευτική fashion blogger, που έχει πια αφήσει πίσω της το «κακό όνειρο», ζώντας μια άλλη -cancer free- ζωή.

«Να τσεκάρετε το στήθος σας συχνά – εγώ έτσι το βρήκα, τυχαία βέβαια, αλλά έτσι το βρήκα. Και ήμουν τυχερή που ήταν ακόμη στην αρχή» συμβουλεύει τις αναγνώστριές της η Τζούλια, καταλήγοντας: «Να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω, να το πολεμήσεις. Η ζωή είναι πολύ όμορφη, μα πάρα πολύ όμορφη».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...