Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ετοιμο το (υπερσύγχρονο) Κέντρο Υγείας Μαστού της Νατάσας Παζαΐτη!

Τις ερχόμενες ημέρες τα επίσημα εγκαίνια του ιατρείου της στους Αμπελοκήπους

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τις ερχόμενες ημέρες τα επίσημα εγκαίνια του ιατρείου της στους Αμπελοκήπους

«Η Νατάσα πήρε το όπλο της»! Το ιατρείο, που πρώτη η στήλη μας unnamedαποκάλυψε ότι ετοιμάζει η Nατάσα Παζαΐτη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, είναι πλέον γεγονός.

Η γιατρός Νατάσα κάνει το μεγάλο επαγγελματικό βήμα σε έναν δικό της χώρο που, όπως η ίδια λέει, «δημιουργήθηκε με αγάπη για τη γυναίκα». Το ονομάζει Κέντρο Υγείας Μαστού και βρίσκεται στους Αμπελοκήπους.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού μέχρι πρότινος συνεργαζόταν με το ιατρικό κέντρο του γυναικολόγου Θάνου Παράσχου.

Το νέο επαγγελματικό στέκι της είναι ένα υπερσύγχρονο ιατρείο με τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα. Η Νατάσα, που δουλεύει χρόνια τώρα χειρουργώντας και θεραπεύοντας ασθένειες του μαστού, αποφάσισε να προσφέρει μόνη της υπηρεσίες σε γυναίκες που τις χρειάζονται.

Είναι γενική χειρουργός με ειδίκευση στη χειρουργική του μαστού (ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού).

iatreio chosena6662827

Τα επίσημα εγκαίνια του ιατρείου της αναμένεται να γίνουν τις ερχόμενες μέρες.

Η έξοδος της Ράπτη με ροκ εμφάνιση

Σπάσιμο στον Λούκα κάνει η Ελενα; Δεν αφήνει πίστα για πίστα μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα η βουλευτής της Ν.Δ. Ελενα Ράπτη.

6069 elena rapti 422017     6087 elena rapti giana terzi 422017

Εχει εξελιχθεί σε νούμερο 1 celebrity. Προχθές μάλιστα πήγε στο Κέντρο Αθηνών και ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα όταν βρήκε εκεί τη συμπατριώτισσά της Θεσσαλονικιά Γιάννα Τερζή, κόρη του Πασχάλη Τερζή (φωτό). Με ροκ εμφάνιση και κομψά πέδιλα, η Ελενα παρακολούθησε το πρόγραμμα των Ρουβά, Πάολας και Τάμτα, έχοντας παρέα ανθρώπους της showbiz, κάτι που δεν συνήθιζε ιδιαίτερα στο παρελθόν.

Πολλά σενάρια

Μεγάλο θέμα συζήτησης στα παρασκήνια του Κοινοβουλίου ήταν το μυστικό ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι. Τα σενάρια μεταξύ των βουλευτών που το αναμόχλευαν συνεχώς χθες ξεπερνούσαν κάθε φαντασία.
Ταξίδι επενδυτικό, αναψυχής, υγείας ή άλλου τύπου; Οι απόψεις διίστανται… οι πληροφορίες όμως ήταν ελάχιστες έως ανύπαρκτες ως προς αυτό, οπότε τα δύο επικρατέστερα σενάρια που ακούσαμε δεν μπορούμε να τα μεταφέρουμε.
Ο χρόνος θα δείξει, γιατί, όπως γνωρίζουμε, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!

■ Εδώ δεν μπορούν να συντηρηθούν τα ήδη υπάρχοντα 22 πανεπιστήμια της χώρας από τη φοβερή υποχρηματοδότηση που τα μαστίζει χρόνια τώρα, φτιάχνεται και νέα σχολή. Οι συριζαίοι λοιπόν πανηγυρίζουν γιατί την Πέμπτη πρόκειται να ψηφιστεί νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που προβλέπει την ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Δηλαδή ακόμη ένα πολυτεχνείο για να κάνουμε τα ακαδημαϊκά ρουσφέτια μας χωρίς να υπολογίζουμε πώς και από ποιους πόρους θα επιβιώσει η σχολή ή τι θα τους κάνουμε τους δεκάδες ακόμη μηχανικούς που θα προστεθούν σε έναν κλάδο που έχει γονατίσει από την κρίση.

konsolas

σύσκεψη με τα κορίτσια του είχε στη Βουλή ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. Μάνος Κόνσολας. Ο εν λόγω κάνει τους συναδέλφους του να τον ζηλεύουν, καθώς το γραφείο του «περιτριγυρίζεται» από όμορφες Ροδίτισσες.
Η Χαρά Νικολάου και η Αννα Μαστοράκη που ήταν μαζί του στη Βουλή, βοηθώντας τον στη δραστηριότητα του κοινοβουλευτικού ελέγχου, είναι δύο από αυτές.

■ «Επτά χρόνια κρίσης. Πού βρισκόμαστε; Πού πηγαίνουμε; Και τι σημαίνει;». Αυτό είναι το θέμα της συζήτησης που διοργανώνει ο πρώην υπουργός Βασίλης Κοντογιαννόπουλος την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής.
Σε αυτή, εκτός από τον ίδιο τον Βασίλη Κοντογιαννόπουλο, θα παρέμβουν οι Γ. Παγουλάτος, Π. Τσακόγλου, Δ. Παπαδημητρίου, Βάσω Κιντή, Κ. Κωστής. Ο πρώην υπουργός μπορεί να ιδιωτεύει κάποια χρόνια τώρα στο σπίτι του στην Κηφισιά, εντούτοις όμως πάντοτε είχε προτάσεις από κυβερνήσεις να εισέλθει σε αυτές, ενώ ο ίδιος παραμένει σταθερός υπέρμαχος των κυβερνήσεων με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων κύρους.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον για παρατήρηση είναι ότι πληθαίνουν οι πολιτικές κινήσεις (κύκλος ιδεών του Ευάγγελου Βενιζέλου, Ωρα Αποφάσεων της Αννας Διαμαντοπούλου) ανθρώπων που θέλουν να παίξουν ρόλο στη μετά Τσίπρα εποχή.

(!)

Ο πάλαι ποτέ εκφωνητής – παρουσιαστής των εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, μετέπειτα τραγουδιστής Πασχάλης Τσαρούχας πλέει σε αντισυριζαίικα πελάγη. Αποφάσισε να ακολουθήσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Πλεύση της. Ο Πασχάλης, όπως θυμάμαι κι εγώ από σχετική κουβέντα που έχουμε κάνει, ήταν μεγάλος θαυμαστής του Αλέξη Τσίπρα, όπως φυσικά και η Ζωή κάποτε. Μόνο που τώρα τα τσανάκια χωριστά. Αλλωστε και τα διαζύγια για τους ανθρώπους είναι.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...