Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Διπλό «φάουλ» από τον Μπέκαμ

Διέρρευσαν e-mails του στα οποία ο πρώην star της μπάλας μιλά με άσχημο τρόπο για τραγουδίστρια με τίτλο ευγενείας αλλά και επιτροπή της UNICEF

Διέρρευσαν e-mails του στα οποία ο πρώην star της μπάλας μιλά με άσχημο τρόπο για τραγουδίστρια με τίτλο ευγενείας αλλά και επιτροπή της UNICEF

Σε έναν πρωτοφανή μιντιακό κυκλώνα βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο άσος του ποδοσφαίρου και άλλοτε ατσαλάκωτο ίνδαλμα, μετά τη διαρροή προσωπικών του e-mails που προκαλούν αμφιβολίες κατά πόσο είναι φιλάνθρωπος αλλά και αν τελικά αξίζει να αντιμετωπίζεται ως πρότυπο.

Ο ίδιος, μέσω των εκπροσώπων του, διαμηνύει ότι η ηλεκτρονική αλληλογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του Football Leaks ήταν στην ουσία «πειραγμένα» αποσπάσματα.

Ακατάλληλη δι’ ανηλίκους

Μεταξύ άλλων, έχει δημοσιευτεί η ακατάλληλη δι’ ανηλίκους λεκτική αντίδρασή του, όταν διαπίστωσε ότι δεν θα χριζόταν ιππότης, αλλά και η διστακτικότητά του να δώσει χρήματα σ’ ένα φιλανθρωπικό πρότζεκτ της UNICEF. Συγκεκριμένα, φέρεται ότι αποκάλεσε τα μέλη της σχετικής επιτροπής «αχάριστα μ***α», ενώ σχολίασε το γεγονός ότι η τραγουδίστρια Κάθριν Τζένκινς πήρε έναν ανάλογο τίτλο με τη φράση «γ***ο αστείο».

Ο «Golden Balls», όπως είναι το παρατσούκλι του, φέρεται μάλιστα ότι έπεσε θύμα εκβιασμού από τους χάκερ, που του ζητούσαν 1.000.000 ευρώ για να μη διοχετεύσουν στη δημοσιότητα το περιεχόμενο των e-mails του, σύμφωνα με την «Daily Mirror».
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι τα e-mails δόθηκαν στο σάιτ Football Leaks, αφού η εταιρία συμβούλων του Μπέκαμ αρνήθηκε να πληρώσει τους χάκερ, που φέρεται ότι μπήκαν μέσω ρωσικών σέρβερ στο ηλεκτρονικό σύστημα του γραφείου τους.

Ο Μπέκαμ, ωστόσο, φαίνεται να προτίμησε να αναμετρηθεί με τις συνέπειες του «BeckiLeaks», όπως χαρακτηρίζει το σκάνδαλο ο βρετανικός Τύπος, από το να τον νικήσουν οι χάκερ. Εφημερίδες που έχουν πλέξει τον μύθο του τον έχουν βάλει τώρα στο στόχαστρο, με ενδεικτική την περίπτωση της «Daily Mail», η οποία, σε τετρασέλιδο αφιέρωμά της με τίτλο «Η ντροπή του αγίου Μπέκαμ», του ασκεί δριμεία κριτική, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο ποδοσφαιριστής έχασε τον τίτλο τιμής του ιππότη επειδή αποκαλύφθηκε πως είχε στήσει σύστημα φοροαποφυγής.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...