Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο μισθοφόρος, τα μοντέλα και o «Mr. 4.000»

Ποιοι θα δώσουν τη μάχη για να επιβιώσουν στο «Survivor» • Μισθοφόρος, μοντέλο και ο «Mr 4.000» στη λίστα των συμμετεχόντων στο reality επιβίωσης του Σκάι

Πώς μπορούν ένας μεταφραστής της κινεζικής γλώσσας, ένας μισθοφόρος κατά της πειρατείας στη Σομαλία, ένα σούπερ σέξι μοντέλο, ένας διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ κι ένας ηθοποιός που έχει δηλώσει ότι είχε 4.000 ερωτικές συντρόφους… να συμβιώσουν σε ένα νησί στη μέση του πουθενά; Κι όμως!

wertaertrΤον δρόμο για τον Αγιο Δομίνικο έχουν πάρει οι 24 συμμετέχοντες στο reality επιβίωσης «Survivor» με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στον Σκάι την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 21.00 και θα προβάλλεται από Κυριακή έως Τετάρτη.

Η λίστα των συμμετεχόντων, λοιπόν, έχει μεγάλο ενδιαφέρον! Οι επώνυμοι που θα πάρουν μέρος είναι η αθλητική συντάκτρια του ίδιου καναλιού Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση, ο ράπερ Bo, ο οποίος ασχολείται με το μποξ, καθώς και η Μαριάννα Καλλέργη, πρωταθλήτρια του muay thai.

Απίθανο κορμί

Επίσης, μαζί τους θα βρεθούν ο αθλητής του πόλο Κώστας Κοκκινάκης, η 26χρονη Ελληνογερμανίδα παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες, η τραγουδίστρια με το απίθανο κορμί Ειρήνη Παπαδοπούλου και η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη. Στις ίδιες δοκιμασίες θα μπουν για πέντε μήνες ο «Mr. 4.000» Γιάννης Σπαλιάρας, ο παρουσιαστής Στέλιος Χανταμπάκης, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος και ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης.

Οσο για τους παίκτες της… διπλανής πόρτας, που ουδεμία σχέση έχουν με τη showbiz, αλλά διαθέτουν πολύ καλές περγαμηνές και θα διεκδικήσουν τα 100.000 ευρώ;

Είναι ο προπονητής θαλάσσιου σκι από τη Σκιάθο Γιώργος Αγγελόπουλος, οι δίδυμες αδερφές Ειρήνη και Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, οι οποίες ασχολούνται με το μόντελινγκ, ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, που έχει εργαστεί ως μισθοφόρος κατά της πειρατείας στη Σομαλία, και ο Φαίδων Ορέστης Τσανγκ από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είναι διερμηνέας κινεζικών. Η ομάδα ενισχύθηκε, επίσης, με τον προπονητή crossfit Παναγιώτη Αργιαννίδη, τον ναυαγοσώστη Κωνσταντίνο Βασάλο, o οποίος συμμετείχε ως μέλος της προεδρικής φρουράς σε παρέλαση στη Νέα Υόρκη, την Ελένη Δάρρα, γυμνάστρια από την Πάτρα, και την εκρηκτική Ελισάβετ Δοβλιατίδου από τη Θεσσαλονίκη, που εργάζεται ως μοντέλο.

Βάλτε, επίσης, τον Κύπριο εκπαιδευτή καταδύσεων Μάριο Ιωαννίδη, τη γυμνάστρια και μαμά ενός αγοριού Ειρήνη Κολιδά, αλλά και τον Δημήτρη Πάσχουλα από τη Νάουσα.

Το team συμπληρώνει η Σάρα Εσκενάζυ, η οποία, εκτός από τοξοβόλος, είναι και ηθοποιός, ακολουθώντας τα χνάρια του διάσημου μπαμπά της Αλμπέρτο.

qtq34t34r

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....