Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επηρεάζεστε αρνητικά από τη συμπεριφορά κάποιων που σας ενοχλούν. Για να διατηρήσετε την εκτίμηση αυτών που υπολογίζουν σε εσάς, ασχοληθείτε πιο σοβαρά.

ΚΡΙΟΣ: Ακούστε συμβουλές και ακολουθήστε αυτές που εσείς νομίζετε. Αν θέλετε να κάνετε φίλους, δώστε την ευκαιρία σε κάποια άτομα να σας πλησιάσουν. Αδιαφορήστε αν κάποιοι είναι αρνητικοί απέναντί σας και μην εκνευρίζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε με διάφορους καινούργιους τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας. Εάν βάλετε φρένο στα νεύρα σας, δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες ανατροπές. Δεν χρειάζεται να κολλάτε σε λεπτομέρειες που σας δυσκολεύουν τη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος και θα ευθύνονται άλλοι. Οι αλήθειες που πρόκειται να μάθετε ίσως δεν θα σας αρέσουν και τόσο. Αρχίστε να δείχνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε πιο συνεργάσιμοι στον εργασιακό σας χώρο. Ψάξτε το λίγο παραπάνω για να βρείτε τι κρύβεται πίσω απ’ τη συμπεριφορά κάποιων. Προσέξτε να μην πέσετε σε παγίδες, καθώς είναι πιθανές οι παραπλανήσεις σε οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ: Συζητήστε από κοινού με τους δικούς σας ανθρώπους αυτά που σας απασχολούν. Η ισορροπία που θα υπάρξει στη ζωή σας δεν θα είναι κάτι τυχαίο, αφού δουλέψατε αρκετά για να το πετύχετε. Αξιοποιήστε σωστά τις επιλογές σας, ώστε να διαπιστώσετε αν μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο και γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα τρέχοντα θέματα, ώστε να μην μπορέσει κανείς να σας κουνήσει από τη θέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή η συμπεριφορά σας θα ενοχλεί, προσπαθήστε να μη δώσετε λαβές για σχόλια. Θα έχετε αρκετή έμπνευση για να κάνετε καινούργια σχέδια. Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για οικονομική άνοδο. Το συναίσθημα θα υπερισχύει της λογικής στις τελικές αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα και μην αμελείτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Εκφράστε τα παράπονά σας μόνο σε αυτούς που τα προκάλεσαν. Αν δεν περνάτε καλά με τις παρέες σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσεγγίστε αυτούς που θέλετε να σας βοηθήσουν με θετική σκέψη. Προτιμήστε να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας αντί να ρισκάρετε σε παράτολμες επενδύσεις. Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε, γιατί θα είναι δύσκολο να επανορθώσετε, αν το μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επηρεάζεστε αρνητικά από τη συμπεριφορά κάποιων που σας ενοχλούν. Για να διατηρήσετε την εκτίμηση αυτών που υπολογίζουν σε εσάς, ασχοληθείτε πιο σοβαρά. Ορισμένες υποχρεώσεις σας εξακολουθούν να είναι σε εκκρεμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε τον διάλογο με τον σύντροφό σας και μην αφήνετε ασάφειες στη σχέση σας. Οι υποχωρήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες. Εφόσον οι συνθήκες το ευνοούν, προχωρήστε στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφιερώστε την ημέρα σας σε ασχολίες που δεν θα απαιτήσουν μεγάλη σκέψη. Ολες οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Γνωρίζετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τα χρήματα που επιθυμείτε. Κινηθείτε γρήγορα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...