Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Που χάθηκε η Τζένη Τζιβεριώτη

Τα καλλιστεία και οι εμφανίσεις στον «Πρωινό καφέ» του ΑΝΤ1
Ο λαμπερός γάμος με τον επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο και η κόρη τους Νίκη

Μια φοιτήτρια από τη Σπάρτη ήταν το κορίτσι που το 2001 στον διαγωνισμό Μις Παγκόσμιος Τουρισμός έκανε την Ελλάδα να πανηγυρίζει, αφού αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια! Η Τζένη Τζιβεριώτη ούτε που είχε ονειρευτεί πως η μετακόμισή της στην Αθήνα για σπουδές στη Σχολή Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών θα γινόταν το «εισιτήριό» της για τον κόσμο της μόδας!

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Η 18χρονη τότε ψηλόλιγνη, μελαχρινή, όμορφη κοπέλα με το υπέροχο χαμόγελο, τα αμυγδαλωτά μάτια και το απίστευτο χιούμορ πήγε στη σχολή μοντέλων της Κρίστι Κρανά για να βγάζει το χαρτζιλίκι της. Χρόνια αργότερα, αν και μακριά από τις πασαρέλες, δεν απαρνείται τον χώρο της μόδας, αφού δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε αυτόν ανοίγοντας κατάστημα με βαφτιστικά. Η πρώτη εμφάνισή της έγινε στο fashion show του οίκου μόδας Nikos-Takis, που είχε γίνει στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, και οι θεατές την αποθέωσαν!

«Μετά το βάπτισμα του πυρός και τις επιδείξεις μόδας, πήρα μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και, παρότι δεν κατέκτησα τον πρώτο τίτλο, ο τότε διοργανωτής Γιώργος Πρεβελάκης με επέλεξε για να συμμετάσχω στην κορυφαία διεθνή διοργάνωση Μις Παγκόσμιος Τουρισμός, όπου κατέκτησα τον πρώτο τίτλο. Κάτι είχε δει σε μένα και δεν είχε άδικο, τελικά! Αυτή η επιτυχία, λοιπόν, μου άνοιξε σημαντικές επαγγελματικές πόρτες και συνεργασίες με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας. Ηταν η πιο δυνατή στιγμή της καριέρας μου. Μια νεανική απόφαση έμελλε να καθορίσει την πορεία μου στον χώρο και να μου προσφέρει, εκτός από χρήματα, δημοφιλία, συγκινήσεις και μαγικές στιγμές. Ημουν στην ίδια γενιά μοντέλων με τα κορίτσια του “Πρωινού καφέ” και τη Δήμητρα Αιγινήτη» λέει με ενθουσιασμό στην «Espresso» η Τζένη Τζιβεριώτη.

Η «dream team»

Με τις συναδέλφους της Βίκυ Λυκοτραφίτη, Αντζελα Μαρκάκη, Μελίνα Παπαδοπούλου και Αντζι Ανδριτσοπούλου αποτελούσαν το «top 5» των πιο περιζήτητων μοντέλων τη δεκαετία του ’90, αλλά και τα πρώτα χρόνια του 2000. Με καθημερινές εμφανίσεις στη στήλη της μόδας στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου στιλίστα Κωνσταντίνου Κασπίρη τα κορίτσια έγιναν διάσημα, περιζήτητα και αγαπητά στους τηλεθεατές. Στο κοινό καμαρίνι που μοιράζονταν στο παλιό στούντιο του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι οι πλάκες δεν σταματούσαν, όπως και οι φωνές, τα χαχανητά, τα δάκρυα και τα τραγούδια! Με τα χρόνια η φιλία τους δυνάμωσε και σήμερα, παρότι αποσύρθηκαν από τις πασαρέλες και την τηλεόραση, παραμένουν αγαπημένες και «κολλητές», παντρεμένες και μαμάδες.

Αν και τα media ασχολήθηκαν αρκετά με την προσωπική της ζωή, η ίδια δεν επιβεβαίωσε ποτέ φήμες ή σχέσεις. Σοβαρή και πάντα στο… ύψος της, κανονικός «στρατιώτης», όπως χαρακτηρίζει η ίδια τον εαυτό της, αρνήθηκε να κάνει στο παρελθόν προκλητικά εξώφυλλα και φωτογραφίσεις που θα μπορούσαν να προσβάλουν τους γονείς ή τον αδελφό της που έμεναν στη Σπάρτη.

Οι σπουδές της στα οικονομικά αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμες, όταν το μοντέλο αποφάσισε να ανοίξει τη δική της επιχείρηση, γνωρίζοντας πως οι πασαρέλες είχαν ημερομηνία λήξεως. «Με την καλή μου φίλη Ελένη ανοίξαμε το 2007 στην Σπάρτη ένα κατάστημα με επώνυμα νυφικά και βαφτιστικά, και είμαι πολύ υπερήφανη, γιατί ο κόσμος της πόλης μάς στήριξε από την πρώτη στιγμή» δηλώνει με ενθουσιασμό.

Αρκετά χρόνια σχέσης

Ο Σεπτέμβριος του 2012 ήταν η ωραιότερη χρονιά της ζωής της, αφού η Τζένη Τζιβεριώτη παντρεύτηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό, διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Υστερα από αρκετά χρόνια σχέσης το μοντέλο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι στο πλευρό του γοητευτικού Γιάννη Τσακουμάκου, γνωστού επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων της Αθήνας.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, οι επώνυμοι έκαναν παρέλαση και ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε live στη δεξίωση που ακολούθησε.
«Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι ο άντρας που είμαι μαζί του με έκανε να πάρω τη μεγάλη απόφαση και να πω το “ναι”. Είμαι πολύ ευτυχισμένη» δήλωσε στον γάμο του το μοντέλο, που έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό!

Περίμενε ήδη το πρώτο τους παιδάκι που ήρθε στον κόσμο δύο μήνες μετά και συμ,πλήρωσε την ευτυχία των τότε νεονύμφων. Η πεντάχρονη Νίκη έχει την τσαχπινιά της μαμάς της και ίσως τελικά το «μήλο να έχει πέσει κάτω από τη μηλιά». «Δεν θα την αποτρέψω ποτέ από αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της. Αν αποφασίσει να γίνει μοντέλο, κανένα πρόβλημα. Πρώτα όμως θα σπουδάσει και με χαρά μετά ας ακολουθήσει το όποιο όνειρό της» δηλώνει η χαρούμενη μαμά, που επιθυμεί πολύ να μεγαλώσει η οικογένειά της. «Πρώτα ο Θεός, ναι. Θα ήθελα πολύ να αποκτήσουμε ένα δεύτερο παιδάκι για να έχει και η Νίκη αδελφάκι. Θα ήταν τέλειο», λέει με ενθουσιασμό η όμορφη Τζένη, που το 2015 πάντρεψε τον τραγουδιστή Γιώργο Γιαννιά με την αγαπημένη του Ελευθερία Παντελιδάκη.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...