Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Μάνα «τέρας» βίαζε την ανήλικη κόρη της μαζί με τους εραστές της

32χρονη κατηγορείται ότι μαζί με τον σύντροφό της κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί της! Φέρεται ότι από το 2012 ικανοποιούσε τις ορέξεις της στο κοριτσάκι και με προηγούμενους εραστές της

32χρονη κατηγορείται ότι μαζί με τον σύντροφό της κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί της! Φέρεται ότι από το 2012 ικανοποιούσε τις ορέξεις της στο κοριτσάκι και με προηγούμενους εραστές της

Στο άγουρο κορμάκι της 9χρονης κόρης της κατηγορείται ότι ξεσπούσε τις αρρωστημένες φαντασιώσεις της μια 32χρονη, η οποία δεν δίσταζε να κακοποιεί σεξουαλικά το ανυπεράσπιστο κοριτσάκι μαζί με τον 34χρονο σύντροφό της! Η αδιανόητη κακοποίηση του παιδιού παίρνει ακόμη πιο ανατριχιαστικές διαστάσεις από την αποκάλυψη ότι η αδίστακτη γυναίκα φέρεται ότι βίαζε το κοριτσάκι της (από τότε που ήταν πέντε ετών) και με τους προηγούμενους συντρόφους της!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Η σοκαριστική υπόθεση, που έχει αφήσει άναυδη την κοινή γνώμη στην Κύπρο, αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας της 9χρονης υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού μαζί με υπευθύνους της κρατικής Αρχής που είχε σχέση με τη διαβίωση της οικογένειας. Συγκεκριμένα, υποστήριξαν ότι η 32χρονη πρώην σύζυγός του κακοποιούσε την 9χρονη (σήμερα) κορούλα τους μαζί με τον 34χρονο σύντροφό της από το 2014 ως τον Δεκέμβριο του 2016 και ότι έκανε το ίδιο στο παιδί μαζί και με άλλους εραστές της από το 2012!

Μετά την καταγγελία, άνδρες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του Αρχηγείου έσπευσαν στο σπίτι όπου διέμενε η 32χρονη στην Πάφο και πέρασαν χειροπέδες τόσο στην ίδια όσο και στον σύντροφό της. Το ζευγάρι, που είναι Ελληνοκύπριοι, οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Λεμεσού, το οποίο και τους έθεσε υπό οκταήμερη κράτηση, όπως προβλέπει η κυπριακή νομοθεσία η οποία δίνει χρόνο για την ολοκλήρωση της προανάκρισης.

Εξέταση από ιατροδικαστή

Σε βάρος και των δύο έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και της απειλής για βιαιοπραγία. Η άτυχη μικρούλα έχει τεθεί υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας και αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ στη συνέχεια θα δώσει και η ίδια κατάθεση η οποία θα μαγνητοσκοπηθεί.

«Η Αστυνομία, και συγκεκριμένα η ομάδα που συστάθηκε στις αρχές του χρόνου και η οποία ερευνά θέματα βίας στην οικογένεια και κακοποίησης ανηλίκων, διερευνά ακόμα μια σοβαρή υπόθεση, έχοντας υπόψη τη φύση των αδικημάτων» είπε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, που επεσήμανε ότι θα πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούν και να καταγγέλλουν άμεσα πληροφορίες για πιθανή κακοποίηση παιδιών στο οικογενειακό ή και στο φιλικό περιβάλλον τους, ώστε να αξιολογούνται και να διερευνώνται το συντομότερο δυνατόν.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...