Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Ελληνας ηθοποιός μεσολάβησε στο ραντεβού του Τσίπρα με τη L’Οreal

Βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του πρωθυπουργού και προετοίμασε το έδαφος

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του πρωθυπουργού και προετοίμασε το έδαφος

Εστρωσε το κόκκινο χαλί για τον πρωθυπουργό. Λέγεται ότι για να κλειστεί το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον κολοσσό καλλυντικών της L’Οreal υπήρξε μεσολαβητής. Αυτός φημολογείται ότι είναι Ελληνας ηθοποιός που βρίσκεται πολύ κοντά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Η επένδυση που επιθυμεί να κάνει η εν λόγω εταιρία αφορά τους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη. Εκεί θέλει να δραστηριοποιηθεί και αυτό γίνεται με τη μεσολάβηση του δημοφιλούς κωμικού ηθοποιού που έχει γράψει ιστορία στα τηλεοπτικά χρονικά.

Για τον λόγο αυτόν ο ίδιος πριν από λίγες εβδομάδες είχε βρεθεί στο Παρίσι, όπου τον εντόπισε η στήλη. Μάλλον προετοίμαζε το έδαφος για να καρπίσει… το υαλουρονικό!
 

img 2808

■ Αλλαγές προς το καλύτερο, και σε όλα τα επίπεδα, για τον βουλευτή των Κεντρώων Δημήτρη Καβαδέλλα. Εβγαλε τα μαύρα γυαλιά, άφησε τα μαλλιά του να μεγαλώσουν και ερωτεύτηκε ξανά.
Συναντήσαμε τον βουλευτή την ώρα που ετοιμαζόταν να μιλήσει στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και παρατηρήσαμε τις αλλαγές του. «Ερωτας είναι η αιτία;» ρωτήσαμε. Και δίχως να πάρουμε ξεκάθαρη απάντηση, μάθαμε ότι μια όμορφη γιατρός που δουλεύει σε νοσοκομείο στο Ομσκ της Σιβηρίας, παλιά φίλη του Δημήτρη, είναι ο έρωτας που τον αλλάζει σταδιακά. Μια χιονοθύελλα δηλαδή που σαρώνει τη ζωή του!

Ιστορική παράσταση για τον Θεοδωράκη

Ο Μίκης Θεοδωράκης συνεχίζει να ενώνει τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου και τους εκπροσώπους τους.

Μια ιστορική παράσταση αφιέρωμα στον f2 0143 danai stratoy 622017χορωδιακό Μίκη Θεοδωράκη παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προχθές το βράδυ, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, και συγκέντρωσε πλήθος πολιτικών. Από τον γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα μέχρι τον Κώστα Λαλιώτη.

Η συναυλία περιελάμβανε περίπου 30 τραγούδια από τους κυριότερους ποιητικούς κύκλους που έχει μελοποιήσει ο Μίκης Θεοδωράκης σε χορωδιακή διασκευή και ενορχήστρωση για συμφωνική μαντολινάτα, που τραγούδησαν ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μίλτος Πασχαλίδης και άλλοι καλλιτέχνες.

Εκεί ήταν και ο πρώην υπουργός Νίκος Σηφουνάκης με τον ποιητή Μάνο Ελευθερίου, οι αδελφές Κατσέλη και η Δανάη Στράτου-Βαρουφάκη χωρίς τον Γιάνη με ένα ν!

Γιούσεφ και Μιλτιάδης

Οταν η Αναστασία Γιούσεφ συνάντησε τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του τετ α τετ που είδαμε να συμβαίνει, όταν η σέξι Αιγυπτιώτισσα χορεύτρια και στριπτιζέζ είδε τον βουλευτή της Ν.Δ. στη Μυτιλήνη και έσπευσε να τον χαιρετήσει. Εκείνος βρέθηκε στη Μυτιλήνη συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του προέδρου της Ν.Δ. στο νησί και εκείνη για επαγγελματικό σκοπό.

Ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. δέχτηκε τα συγχαρητήρια της χορεύτριας και τις παροτρύνσεις της να δει το θέμα του Προσφυγικού.
Αποσβολωμένος ο Μιλτιάδης παρακολουθούσε το στιλ της.

Φημολογείται ότι η συγκεκριμένη κυρία ίσως μπει στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Τουλάχιστον αυτό συζητούσαν βουλευτές στο καφενείο, χαμογελώντας.
Είναι δυνατόν; Με ποια προσόντα; Τη μαεστρία στο pole dancing;

Non stop παρατηρήσεις

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου ήταν χθες στη Βουλή και δεχόταν συνεχώς παρατηρήσεις για τις επιπλέον σχολές που ανοίγουν ανά την επικράτεια. Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης θεωρούν ότι αυτές είναι δεξαμενές ψηφοφόρων και καραμπινάτα ρουσφέτια!

(!)

Ολη η Βουλή χθες συμπαραστάθηκε με τον τρόπο της στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά που έχασε τον άντρα της Λουκιανό Κηλαηδόνη. Ο πρόεδρος της Βουλής μάλιστα και στενός φίλος της οικογένειας Νίκος Βούτσης δήλωσε:

«Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο χαρισματικός τροβαδούρος, ο πολυτάλαντος δημιουργός, ο αγαπητός φίλος, έφυγε από κοντά μας. Με το εξαιρετικά πλούσιο μουσικό έργο του, σφραγισμένο με την κριτική ματιά και το καυστικό χιούμορ του πολιτικά ενεργού, ανήσυχου καλλιτέχνη, μας συγκίνησε, μας μάγεψε και μας προβλημάτισε στα κρίσιμα ‘‘πώς’’ και ‘‘γιατί’’ της Ιστορίας και της κοινωνίας μας.

Η απώλειά του είναι οδυνηρή και αναντικατάστατη. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, συνάδελφο βουλευτή Αννα Βαγενά, και στις θυγατέρες τους. Στη μνήμη του η Βουλή των Ελλήνων θα καταθέσει ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό σε τραπεζικό λογαριασμό, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς του».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...